Şimdi Ara

Üniversite Kayıt Evrakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerleştirdiğimiz üniversiteden kayıt evraklarına gibi bir dosyaya benzer bir şey yollanacak mı? 3-7 Eylül kayıt günleri ancak belli bir program vardır herhalde kayıt için. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barcow -- 24 Ağustos 2012; 0:41:38 >

• up up...
  • kazandığına dair belge, nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık bence değişmez belgeler :D burdan başlayabilirsin.
    internet sitesini iyice kurcala derim bir de
  • ben biraz bakındım okul sitesine falan benım sonucumun acıklandıgı sitede 3 eylül 7 eylül arası yazıyor okulun açıkladığı kayıt tarihlerinde ise 5-10 eylül arası yazıyor ve gene okulun sitesinde bir başlık altında geçici diploma belgesinin kullanılabıleceğı yazılmısken gene başka bir başlık altında diplomanın aslının istendiği yazıyor ön kayıt ve kesin kayıt arasındakı fark olabilir mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskirminant

ben biraz bakındım okul sitesine falan benım sonucumun acıklandıgı sitede 3 eylül 7 eylül arası yazıyor okulun açıkladığı kayıt tarihlerinde ise 5-10 eylül arası yazıyor ve gene okulun sitesinde bir başlık altında geçici diploma belgesinin kullanılabıleceğı yazılmısken gene başka bir başlık altında diplomanın aslının istendiği yazıyor ön kayıt ve kesin kayıt arasındakı fark olabilir mi bu ?

5-10eylül geçen yılın kayıt tarihi olabilir arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben lise diplomamı kaybettim.okuldan diploma kayıt örneği aldım sizce kayıt olablirmıyım herkes farklı bısey dıyor

yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl_40

Arkadaşlar ben lise diplomamı kaybettim.okuldan diploma kayıt örneği aldım sizce kayıt olablirmıyım herkes farklı bısey dıyor

okul sana yeni tarihli mezuniyet belgesi verıyor onunla kayıdıni yaptırabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl_40

Arkadaşlar ben lise diplomamı kaybettim.okuldan diploma kayıt örneği aldım sizce kayıt olablirmıyım herkes farklı bısey dıyor

Kayıt olacağın üniversiteden bilgi al şimdi kim ne dese boş.
  • Mezuniyet belgesi bu yil mezun olup diplomasini almayanlar icin veriyolar ben aldim ama kayip yani odtu hacattepe ankara uni aradim yapailir dedim ben karabugu aradim olmaz dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.