Şimdi Ara

üniversite kayıt sildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ege üniversitesinde okuyorum tekrardan sıava hazırlandım ve ankarayı kazandım. Ama egeden kaydımı aldırmadım yarın sabah aldıracağım ama artık e-kayıt var bildiğiniz gibi üniversiteye gitmeye gerek kalmıyor. üniden kaydımı sildirdiğimde YÖK sistemine hemen düşer mi ? yani e-kayıt tarihi geçmeden hemen yeni kayıt yapabilirmiyim bilen bi arkadaş varsa aydınlatırsa çok sevinirim herkes farklı bir şey söylüyor ama bu benim için çok önemli aksi halde 1200 kilometre gitmem gerekli

• halilerdenx kullanıcısına yanıt
    niye son güne bıraktın ki ?
    neyse yarım saate düştü benimki sonra e kayıt yap zaten kaydın silinmemişse yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molkoinci43 -- 15 Ağustos 2016; 0:46:35 >
  • son güne bırakmak istemezdim ama mecburiyetten öyle oldu hocam en son çare bu şekilde ayarlaya bildim eyvallah çok sağol içim rahatladı
  • benim ki edevlet'e 3 günde gecti bilmiyorum kayit yaptirabilirmisin. Kiminin ki de ayni saat icinde edevlete gecmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle öğrenci işleriyle kayaklı ordakilere durumu izah ederim artık elden geldiği kadarıyla
  • Ekayıt ikinci kez kaydolanlar için de oluyor muymuş
    Okuldan okula değişiyor ama keşke bu kadar uca bırakmasaymışsın ben 2 haftada sildirdim

• umarım bi sorula karşılamadan halledebilirim bakalım artık bi nevi şansa kaldı işim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki 2 gün sonra geçmişti e devlete. Bazılarınınki hemen geçiyor. Öğrenci işlerine iyice izah et onların inisiyatifinde diye biliyorum.

• dostum konuyla ilgili durum güncellemesi yaparsan sevinirim. aynı durumda kız arkadaşım. edevlet sitesi de düzgün çalışmıyor şu an. öğrenci işleri telefonlara bakmıyor.
  • Bugün sabahtan gittim ve 1 saat bile sürmedi kaydımı sildirmek max 45 dkdır ama öğrenci işlerindeki kişi akşama sisteme geçer yarın yaparsın kaydını dedi hala geçmedi e Devlet sistemine bekliyorum

• En kısa benimki sürdü herhalde 2 senelik bir yerden sildirdim, silme nedenini içeren bir form doldurup verdim diplomamın arkasına imza atıp kaşe basıp fotoğraf ve diplomayı verip yolladılar.
    Adam bilgisayardan siliverdi hemen.
  • Bende dün sildirdim bugün baktım ve hala e devlette okulda kayıtlı görünüyorum:/

• quote:

Orijinalden alıntı: labrinth

Bende dün sildirdim bugün baktım ve hala e devlette okulda kayıtlı görünüyorum:/

benimde öyle tamamen öğrenci işleri ile alakalı adamların canı ne zaman isterse o zaman siliyorlar
  • Bu kadar gevşeklik olmazki e devlet kayıt başladı sonuçta ya :/

• başka bi okul benimki ama sabah gittim dilekçe imzalar falan 1 saat sürdü işlem, kütüphaneye oraya buraya gidip kağıt taşıdım sürekli.

sonra dekan ve fakülte sekreterinden imza bekledim akşama kadar, ancak son kağıtları öğrenci işlerine verdiğimde e-devletten kaydım düşmüştü dekan imzalarını beklerken ben.

1 günde çok rahat halloldu ve az önce e-kayıt yaptırdım sıkıntı yok yani
  • Geçtiğimiz Cuma günü sildirdim kaydımı ama hala E-Devlet'teki kaydım silinmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.