Şimdi Ara

Üniversite Kayıt Sildirmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
16.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haxar

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_wright

Ben de dün kayıt sildirdim yarım saat sürmedi. Gerçi benim üniversite kapatılan üniversitelerdendi o yüzden ko!ay oldu galiba. Benim de birkaç sorum var.
    1-Kaydım silindi ama Yöksis'e geçmemiş bu. Elimde kaydımı sildiğime dair belgem var,yine de sorun okur mu?
    2-Önceki okuluma 2 sene hiç uğramadım. Kredimi devam ettirebilir miyim?

ben de dün sildirdim ama edevlette hala öğrenci olarak görünüyorum, yeni üniversiteye kayıt yapamıyorum, bir sıkıntı çıkmaz dimi :( . Hayır üniversite de farklı bir şehirde gün içinde gidip gelemiyorum ki.. Ama diplomamı aldım oradan

Elinde sildirdiğine dair belge varsa sıkıntı olmaz. P.tesi yeni üniversiteme kayda gidicem ve büyük ihtimal hala öğrenci gözüküyor olacağım, bi sorun olursa yazarım buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Durumumuz aynı, ben de kaydı sildirme işlemini üniversiteye gidip yaptıktan 1 gün sonra sistemde kaydım silindi. Dün gece de E kayıt yaptım ve diğerleri gibi aynı ekran geldi kaydınız yapıldı diye.

Lise diploması şu an elimde. Sıkıntı çıkar mı sizce e kayıttan kaydolmamız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamsar... kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten e-kayıt yaptırdıktan sonra gelen belgede kaydınız yapılmıştır yazıyor. Bizim yeni okul bir de kendi sisteminden ön kayıt istedi, onu da yaptım ben. Siz de benim gibi garanticiyseniz pazartesi günü okulu arar net kesin bilgiyi alırsınız, ben öyle yapacağım zira.

Hayırlı olsun size de.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.