Şimdi Ara

Üniversite mezunu ikinci üniversiteyi okuyacaklar, kaç kişiyiz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

quote:

benim kendime inancım var. hep söylerim fiziğe ben kazara gittim diye. yapılır mutlaka. ben eylülde karar verdim çalışmaya. hiç de bırakmadım çalışmayı. netlerim de güzel. daha da iyi olmalı. çok yoruldum ama.

kaç net yapıyorsunuz ? lys denemesi çözmeye başladınız mı ?

sosyal hariç 35 altına düşmüyorum herbirinde. lys denemesi çözmedim henüz. ama temel çok iyi. konuların bir çoğunu çalışmıştım ki matematik ve fizik biliyorum zaten. analiz falan AA idi. bir tek biyoloji sorun olur bana. ona da şimdiden başladım. ezberliyorum.

gayet iyi tebrik ederim biyoloji hakkında herhangi bir sorununuz olursa yardım edebilirim matematik ve fizik zaten sayısal puanının temelini oluşturuyor muhtemelen çok iyi bir puan çıkarırsınız başarılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim kendime inancım var. hep söylerim fiziğe ben kazara gittim diye. yapılır mutlaka. ben eylülde karar verdim çalışmaya. hiç de bırakmadım çalışmayı. netlerim de güzel. daha da iyi olmalı. çok yoruldum ama.

sosyal hariç 35 altına düşmüyorum herbirinde. lys denemesi çözmedim henüz. ama temel çok iyi. konuların bir çoğunu çalışmıştım ki matematik ve fizik biliyorum zaten. analiz falan AA idi. bir tek biyoloji sorun olur bana. ona da şimdiden başladım. ezberliyorum.

gayet iyi tebrik ederim biyoloji hakkında herhangi bir sorununuz olursa yardım edebilirim matematik ve fizik zaten sayısal puanının temelini oluşturuyor muhtemelen çok iyi bir puan çıkarırsınız başarılar

ya nasıl mutlu edersin beni anlatamam. özelden ulaşırım sana tabi sen de hesap açarsan güzel olur. umarım sen de istediğini elde edersin. ben de sana yardımcı olabilirim. fizik mat falan. özelden sorabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya nasıl mutlu edersin beni anlatamam. özelden ulaşırım sana tabi sen de hesap açarsan güzel olur. umarım sen de istediğini elde edersin. ben de sana yardımcı olabilirim. fizik mat falan. özelden sorabilirsin.

bu kardeşimin hesabı olmasına rağmen ondan çok ben giriyorum bir de kendime hesap açarsam bütün gün forumdan çıkamam sanırım bu hesaba mesaj atabilirsin hatta biyolojiden sorusu olanlar da mesaj atabilirler yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

• tamam hocam çok çok teşekkürler. takıldığım sorularım var sana yollarım yakında. senden de bekliyorum. elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • quote:

tamam hocam çok çok teşekkürler. takıldığım sorularım var sana yollarım yakında. senden de bekliyorum. elimden geldiğince yardımcı olurum.

tamamdır ben de çözemediğim sinir krizi geçirten tüm soruları sana yollarım
  • quote:

quote:

tamam hocam çok çok teşekkürler. takıldığım sorularım var sana yollarım yakında. senden de bekliyorum. elimden geldiğince yardımcı olurum.

hocam bi de ben biyodan hemen unutuyorum ya. nasıl çalışayım. güzel not çıkarıyorum. test de çözüyorum. sanırım kafada biyolo.ye yer kalmadı.

• quote:

quote:

quote:

hocam bi de ben biyodan hemen unutuyorum ya. nasıl çalışayım. güzel not çıkarıyorum. test de çözüyorum. sanırım kafada biyolo.ye yer kalmadı.

ben biyolojiyi görerek öğrendiğim için daha şanslıyım sanırım biyoloji biraz sözel gibi ama görsel çalışırsan çok daha aklında kalır küçük kısaltmalar kullanabilirsin mesela lenf dolaşımında pegasus kısaltmasına göre baş harfleri peke sarnıcı filan diye gidiyor büyük ihtimal duymuşsundur bunun gibi kısaltmalar kendin de çıkarabilirsin gerçi ygs biyoloji değil de lys daha ayrıntı. ben de hep özet çıkararak çalışırım ama bi süre sonra unutuluyor özeti okuyunca da o ilk çıkardığındaki tadı alamıyorsun sen alabiliyorsan özetten bol tekrar yapabilirsin. ben sınavdan önce yazarak bi kez tekrar etmeyi planlıyorum. sen ne şekilde anlıyorsun bilemediğim için tam olarak fikir yürütemiyorum. bir de daha çok sayısal dersleri anladığından biyoloji de sözel gibi olup bol ayrıntı olduğundan unutuyor olabilirsin. yazının başında görsel demiştim sınavda da artık o tarz soruyorlar hücre zarının yapısı çıkmıştı şekil olarak sanırım bir önceki sınavda. görsel içerikli kaynaklar bulursan daha iyi olur

• tamam hocam dikkate alacağım. sağol.
  • 22 yaşındayım fizik bölümüne kayıtlıyım.. ÖSS çalışmaya maalesef geç başladım 2-3 gün oldu yani YGS de TSMF sırasıyla 35-30-40-35 civarı yapmam lazım, LYS kısmına gece gündüz çalışır 2 ayda iyi netler yaparım diye düşünüyorum.

Bu YGS konularından hatırlamadığım çok şey var ve dikkat istiyor şimdi kitaplarda aldım kendime

FEM
    YGS-LYS fizik kimya biyoloji konu anlatımlı ve soru bankalarını aldım.

Güvender
    YGS Geometri, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji aldım. bunlar en azından büyük ölçüde biterse istediğim netleri yaparım inşallah..

Birde elimde Güvender 9 lu deneme var onları çözcem sonra buradaki tavsiyeler üzerine FEM kapsül almayı planlıyorum ama 29 gün gibi sınırlı bir zaman var hadi hakkımda hayırlısı.

Soru çözerek ilerliyorum günde 350 soru filan çözüyorum sadece konu çalışmamı yapsam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 2 Mart 2012; 1:25:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

22 yaşındayım fizik bölümüne kayıtlıyım.. ÖSS çalışmaya maalesef geç başladım 2-3 gün oldu yani YGS de TSMF sırasıyla 35-30-40-35 civarı yapmam lazım, LYS kısmına gece gündüz çalışır 2 ayda iyi netler yaparım diye düşünüyorum.

Bu YGS konularından hatırlamadığım çok şey var ve dikkat istiyor şimdi kitaplarda aldım kendime

FEM

Güvender
    YGS Geometri, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji aldım. bunlar en azından büyük ölçüde biterse istediğim netleri yaparım inşallah..

Birde elimde Güvender 9 lu deneme var onları çözcem sonra buradaki tavsiyeler üzerine FEM kapsül almayı planlıyorum ama 29 gün gibi sınırlı bir zaman var hadi hakkımda hayırlısı.

Soru çözerek ilerliyorum günde 350 soru filan çözüyorum sadece konu çalışmamı yapsam acaba?

hocam hoşgeldin. fem fizik konu anlatımlı nasıl? bana yeter mi? ben de fizik bitirdim. dalgalar ve optikden çok iyi bi notla geçmiştim . övünmek gibi olmasın ama optik sorularını kaçırıyorum. o yüzden kendime sağlam bi kaynak arıyorum fizikten. femi önerir misin? bu arada kaçıncı sınıfsın? ya da şöyle sorayım, kaçıncı senen? bence bırakmakla çok doğru bi karar vermişsin. ben de 3. sınıfın 2. dönemi az daha bırakıyordum. cesaret edemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qrio

22 yaşındayım fizik bölümüne kayıtlıyım.. ÖSS çalışmaya maalesef geç başladım 2-3 gün oldu yani YGS de TSMF sırasıyla 35-30-40-35 civarı yapmam lazım, LYS kısmına gece gündüz çalışır 2 ayda iyi netler yaparım diye düşünüyorum.

FEM

Güvender

hocam hoşgeldin. fem fizik konu anlatımlı nasıl? bana yeter mi? ben de fizik bitirdim. dalgalar ve optikden çok iyi bi notla geçmiştim . övünmek gibi olmasın ama optik sorularını kaçırıyorum. o yüzden kendime sağlam bi kaynak arıyorum fizikten. femi önerir misin? bu arada kaçıncı sınıfsın? ya da şöyle sorayım, kaçıncı senen? bence bırakmakla çok doğru bi karar vermişsin. ben de 3. sınıfın 2. dönemi az daha bırakıyordum. cesaret edemedim.

pm

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

bende varım.. istanbul matematik i bıraktım bu sene.kesin kararla.dersaneye yazıldım 24 yaşındayım evliyim :) herşeye ragmen hayallerim için çalışıyorum.82-83 netle başladım 110 nete çıktım şuanda.tek sorunum biyoloji.ygs de sıkıntı yok ancak lys konularını yetiştirebileceğimi düşünmüyorum.

hocam hoşgeldin sen de. biyolojiyi ekol hocadan çalışabilirsin. ben öyle yapıyorum. çok faydalı oldu bana. fdd soru bankasını da çözüyorum. çok kaliteli. tavsiyem.

teşekkürler.lys yi yetiştirebilecekmisiniz? ben pes ettim edicem şuanda öyle bir haldeyim.bazen dersaneyi bile bırakmayı düşünüyorum.çok faydasını gördüğüm halde.benim dönemimde gördüğüm konulardan çok farklı müfredat.o yüzden herşeye en baştan çalışıyorum.konuyu ve soru tarzlarını anlasamda çözemediklerimde çıkmıyor değil.ama hedefim yüksek.eczacılık.halledebilirmiyim bilmiyorum?

azminiz alkışlanır valla...

bu arada sene başında okuduğum bölümü bırakmak üzereydim. 2 yıllık olduğu için son senemdi ve ailemin son kararı bana bıraktığı halde yoğun psikolojik baskıdan dolayı bırakamadım. şuan kendime kızıyorum. bu sene bitecek. hem okul hem sınav çalışıyorum. hedefimize ulaşmamız dileğiyle tüm arkadaşlara başarılar.

• Şu an Abant İzzet Baysal da Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü okumaktayım. Bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum yaklaşık 2 hafta önce başladım. Biraz geç başladım fakat her gün 1 deneme ile YGS de 30 ile 50 000 arasını hedeflediğim için pekte kafama takmıyorum. Ayrıca Türkçe bölümünü okumakta YGS de bana avantaj sağlayacaktır.. Sıkıntım sadece matematikte.. En az 20 neti bulmam gerekiyor.. İstediğim bölüm Zihin Engeliler Öğretmenliği, umarım istediğimiz yerde oluruz.. Buradaki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tüm güzellikler sizinle olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Şu an Abant İzzet Baysal da Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü okumaktayım. Bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum yaklaşık 2 hafta önce başladım. Biraz geç başladım fakat her gün 1 deneme ile YGS de 30 ile 50 000 arasını hedeflediğim için pekte kafama takmıyorum. Ayrıca Türkçe bölümünü okumakta YGS de bana avantaj sağlayacaktır.. Sıkıntım sadece matematikte.. En az 20 neti bulmam gerekiyor.. İstediğim bölüm Zihin Engeliler Öğretmenliği, umarım istediğimiz yerde oluruz.. Buradaki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tüm güzellikler sizinle olsun...

Lysde kaç net yaptınız? Özel değilse bırakma nedeniniz ne? Bölümle mi ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Şu an Abant İzzet Baysal da Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü okumaktayım. Bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum yaklaşık 2 hafta önce başladım. Biraz geç başladım fakat her gün 1 deneme ile YGS de 30 ile 50 000 arasını hedeflediğim için pekte kafama takmıyorum. Ayrıca Türkçe bölümünü okumakta YGS de bana avantaj sağlayacaktır.. Sıkıntım sadece matematikte.. En az 20 neti bulmam gerekiyor.. İstediğim bölüm Zihin Engeliler Öğretmenliği, umarım istediğimiz yerde oluruz.. Buradaki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tüm güzellikler sizinle olsun...

48 edebiyat coğrafya full tarih 36 felsefe 20
    netlerim böyleydi yanılmıyorsam tam olarak hatırlamıyorum

Şehirden dolayı bırakma isteğim biraz fazla.. Bolu da hayat zor... Ayrıca Zihin Engelliler Bölümünde yerleşme ihtimali kolay olduğu için orayı seçiyorum.. Ve tabi ki idealler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

48 edebiyat coğrafya full tarih 36 felsefe 20
    netlerim böyleydi yanılmıyorsam tam olarak hatırlamıyorum

Şehirden dolayı bırakma isteğim biraz fazla.. Bolu da hayat zor... Ayrıca Zihin Engelliler Bölümünde yerleşme ihtimali kolay olduğu için orayı seçiyorum.. Ve tabi ki idealler.

bölümün iyi be hocam. Bolu o kadar kötü bir yer sayılmaz ki. Bence bitir aşırı bir idealin yoksa. Türkçeden de atanırsın illaki...

• arkadaşlar benim 2008 'de okul puanım 75 di bu hesaplama falan değişmiş ya bu sene kaç gelir hesaplamayı bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithu

arkadaşlar benim 2008 'de okul puanım 75 di bu hesaplama falan değişmiş ya bu sene kaç gelir hesaplamayı bilen var mı

lithu değişen son sisteme göre hesapladım sana okuldan 56,25 gibi bir puan gelecek. şöyle ki, 2008 de 80 üzerinden 75 aldıysan son sisteme göre 500 üzerinden 468 küsür alıyorsun. 468 i 0.12 katsayısıyla çarpıncada 56,25 gibi bir değer geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 3 Mart 2012; 5:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

arkadaşlar benim 2008 'de okul puanım 75 di bu hesaplama falan değişmiş ya bu sene kaç gelir hesaplamayı bilen var mı

lithu değişen son sisteme göre hesapladım sana okuldan 56,25 gibi bir puan gelecek.

Nerden hesapladın. Daha az puan gelmesi gerekmiyor mu :S ben okudum da bana öyle gelmişti.Kafam karıştı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

lithu değişen son sisteme göre hesapladım sana okuldan 56,25 gibi bir puan gelecek. şöyle ki, 2008 de 80 üzerinden 75 aldıysan son sisteme göre 500 üzerinden 468 küsür alıyorsun. 468 i 0.12 katsayısıyla çarpıncada 56,25 gibi bir değer geliyor.

benim hatırladıgım kadarıyla bizim dönemimizda 100 üzerinden 75 aldım ben. 3.13 diploma ortalamam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.