Şimdi Ara

Üniversite Öğrenci Toplulukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak tecrübelerini paylaşmak isteyen, tavsiyeleri olan hocalarım var mı?

Uzun süre (>1 sene) aynı toplulukta devam etmiş, topluluk yönetim kurulu üyesi olmuş hocalarım yorum yaparsa daha da iyi olur.

Topluluk "reklamı" da olabilir. ODTÜ için paylaşmak isteyen hocam varsa  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam hocam. Yk özelinde sadece kendi okulumun elektrik mühendisleri odasındayım, o da yk deyimi farklı bir sistem, tam kafanızdakine uymuyor. Onun dışında bir teknik kulüpte 1 sene 1. Sınıf olarak çalıştım. Sorularını spesifikleştirebilirsen daha iyi yardımcı olabilirim. Şimdi 2. Sınıfım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konunun - özellikle üniversiteye yeni başlayacak öğrenciler için- bir rehber niteliğinde olması güzel olur diye düşündüm.

Herhangi bir bilgi-tecrübe paylaşılabilir.

Size ve diğer üyeler için birkaç yardımcı soru yazayım,

- Toplulukta gerçekleştirilen teknik geziler, seminerler, eğitimler size neler kattı?

- Birçok kişiden toplulukta olmanın staj bulmayı kolaylaştırdığını duydum. Görüştükleri şirketler, yaptıkları teknik geziler sayesinde staj teklifi dahi almışlar.

Bu konuda kendi tecrübeleriniz, bildikleriniz...

- Topluluk sayesinde tanıştığınız kişiler ile ilgili bir şeyler yazılabilir.

Forumda birçok kez "üniversitede anlaşabildiğim bir kişi bulamadım, samimiyetsiz bir ortam var" benzerinde mesaj yazıldı. Topluluklarda durum nasıl?

-Topluluk ve okul beraber nasıl ilerledi?

Derslerin, sınavların yoğun olduğu dönem ..

Topluluk derslerinize katkıda bulundu mu?

- Grupça yarışmalara katıldınız mı? Neler söylemek istersiniz..?

- Yönetim kurulu işleyişi -- bu konuda genel olarak bir yazı yazmak isteyen hocam olursa yine üniversiteye yeni başlamış-başlayacak öğrencilere katkısı dokunur.

• hacettepe cs'in sefiri gelsin.

• .

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hocam 3. soru icin konusacagim. Bu topluluklarin sunumlarinin hepsinde bahsi gecen bir konu nedense. Durmadan en yakin arkadaslarimi burda buldum diyorlar. Tek bir topluluk da degil bircok topluluk sunumuna katildim bu cumle default geliyor en baslarda.

Bu kadar kisi soyluyorsa yalan olamaz diyorum:) Kendi kafanda insanlar taniyip zaman gecirmek icin ideal. Zaten universitede anlasilabilinecek cok kisi var ama programlar o kadar birbirini tutmuyor ki bir turlu sonraki asamalara gecemiyor insanlar. Topluluklar bu beraber gecirilen ortak sureyi arttirarak ortam olusturuyor aslinda. Benim gozlemim bu, dogrulugu yanlisligini siz tartin. Ha sosyal patlama yasayip garip hareketler yapan tipler de sayica cok gordugum kadariyla. Aristo'nun altin ortasini bulmak lazim 

Siz belki daha kariyer odakli gidersiniz bilemiyorum ama benim kafamda olan bazi kulupler sunlar. cclub, izcilik, bilardo, masa tenisi takim(dusuk ihtimal.d) oryantiring(bugun egitimi vardi, gecenlerde de kampuste yarisma duzenlediler sanirim. baya aktifler). varsa oneri topluluk alirim 

• jroptog J kullanıcısına yanıt

Arkadaş konusunda haklısınız.

İzcilik nasıl hocam, bilginiz var mı?

Masa tenisine gitmeyi düşünüyorum. Takım olmasa da o buluşmada bir masa tenisi partneri bulmak güzel olur.

Oryantiring gerçekten baya aktif.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izcilik icin gecenlerde isik dagina mi ne gezi yapildi hocam, zorunlu diyorlardi. Ben gitmedim ama arkadas gitmis zevkli oldugunu soyledi. Bugun de kutuphanenin orlarda son sans yuruyusu gordum bir bakin isterseniz. 3 hafta boyunca hafta sonlari 1 gece kalmali sekilde egitim yapiliyormus. sonrasinda kafaniza gore gidip gitmiyormussunuz snaiirm. donem sonu kamplari falan 4 5 gun suruyormus. ekipmanlar onlardan, gidecegimiz zamanlar ucret oduyoruz sanirim. bunlari sorarsiniz zaten stanttaki elemanlara.

masa tenisi icin raket getirdim top da var.d karsi cins aramiyorsaniz oynayalim hocam. Ben size bi tik cerez gelebilirim nerdeki masalar saglam? insaatta, buyuk salonda oynanailir gibi bolum cevresinde.

• jroptog J kullanıcısına yanıt

İzcilik güzelmiş ama bana göre değil. :)

İlgilenenler için iyi bir fırsat.

Masa tenisi oynamaya partner arıyorum. Ortak müsait bir zamanda oynayabiliriz.

Aynalı salona randevu alınıyor, o salon güzel oluyor. (rez.metu sitesi) Onun dışında metalurjide, kimya bölümünde masalar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.