Şimdi Ara

Üniversite Öğrencilerine Otomobil Tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
12.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sorunuz derken? Bu arada iii yazmak yerine İyi yazarsanız sevinirim köy kahvesinde sohbet edenlerden bir farkımız olsun değilmiKonuya dönersek Benzinde 30-35 Krş yakacak 2.0 Performans olarak tatmin edici araç bulamassınız 1.200-1.400 cc Atmosferik beslemeli araçlar bile o değerleri zor tutturur Legacy,Wrx gibi araçlar karma kullanımda 10-12 Litre buda Güncel benzin fiyatları ile Km'de 50-60 Krş demek zaten öğrenciymişssiniz Dizel B Sınıfı bir araç alın doya,doya binin diğerleri yürütme olarak bel büker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Sorunuz derken? Bu arada iii yazmak yerine İyi yazarsanız sevinirim köy kahvesinde sohbet edenlerden bir farkımız olsun değilmiKonuya dönersek Benzinde 30-35 Krş yakacak 2.0 Performans olarak tatmin edici araç bulamassınız 1.200-1.400 cc Atmosferik beslemeli araçlar bile o değerleri zor tutturur Legacy,Wrx gibi araçlar karma kullanımda 10-12 Litre buda Güncel benzin fiyatları ile Km'de 50-60 Krş demek zaten öğrenciymişssiniz Dizel B Sınıfı bir araç alın doya,doya binin diğerleri yürütme olarak bel büker.

b sıınıfında ne önerirsinz hocam fiesta lar nasıl. veya sizin önerebileceğiniz.
    bu arada hocam atmosferik yerine öncelik turbo motorlar

• oksemus O kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi söylerseniz daha net tavsiye verebilirim ama fiesta benim B Sınıfında araç alacak olsam düşeneceğim 2-3 araçtan biridir.Onun haricinde C3 1.4 Hdi - 208 1.4 Hdi'da yakıt ekonomisiyle memnun eder İ20'de karma olarak yani her anlamda ortalamanın üstünde bir araç pişman etmez.
  • hocam 30-35 deöiştim
  • Okulda bir eleman kız kaldırmak için 5 günlüğüne bmw kiralamıştı herif bunun için aylarca doğru düzgün yemek yemedi. İşin garibi, arkadaş işede yaramıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Okulda bir eleman kız kaldırmak için 5 günlüğüne bmw kiralamıştı herif bunun için aylarca doğru düzgün yemek yemedi. İşin garibi, arkadaş işede yaramıştı

Ya arkadaşın kendine güveni yoktu. Arabaya oturunca bir güven geldi, o güvenle gitti milletle konuştu. Ya da kız malın gözüymüş. İki türlü de sorun var. Ya oğlan ezik, ya da kız "zengin çocuk bul evlen yavrum" minvalinde yetiştirilmiş sığ biri. Kendine az güvenen, ağzı laf yapan adam kız arkadaş yapar. Görünüşle çok alakalı bir konu değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Hüseyin kardeşim burada gözlemlerimden bahsettim. Benim yaşantımdan değil. Güzel yazmışsın okudum ellerine sağlık ama bana vurduğun yanılgıyı yazı içerisinde kendinde yapmışsın.

Bu tarz adamları çevrende bulundurup bulundurmaman senin karakterindir. O insanların bu hayatta bulunup bulunmaması senin tercihin değildir. Bu hayatta iyi ve kötü insanlar var ve ben onları gözlemleyip kendime her gğn ders çıkarmayı amaç edinen biriyim. Bu yüzden karşımdaki rol yapmıyorsa ne yapmak istediğini anlarım hemen hemen.

Benim çevrem genelde umutlarla dolu insanlardı hep. Arabamız olsa evimiz olsa kiramız ödense gibi maddiyattan kendilerini soyutlayamazlardı çünkü memur çocuklarıydılar. O yüzden bu adamlardan bende bahsedemem.

Senin benim iyi temennilerimiz iyi düşüncelerimizle maalesef insanlar iyi olmuyor.

Adamlar yeni başlamış ve araba alacaklar bende mizahsen olarak yaklaşıp tavsiyelerde bulundum kesa yorumlarda daha da güzek örnekler gelmiş. Ben metrobüs kullanan adamım hayatta da o trafiği motorum yoksa çekmem mesela.

Yazılarının devamını da bekliyorum. İyi dileklerim seninle.

Yanlış anlama, ben de sana yüklenmedim. Genel olarak bu tarz yazılar hep peşin hükümlülüklerle dolu olur. Ancak gene de peşin hükümlü olmamak lazım diyorum. Sizin yazı genel olarak eğlence amaçlı bir yazı da, elbet bu fikirlere ciddi ciddi sahip olan arkadaşlar da vardır ve dünyaya bu at güzlükleri ile bakıyorlardır diye yazayım dedim.

Bu arabamız evimiz olsa, kiramız ödense muhabbeti işte, içinde büyümeyince çok büyütülecek mevzular gibi gelir. Hiç de değildir. Evet, belli bir rahatlık içinde büyüdüm. Ama bugün kendi ayaklarım üzerindeyim. Kendi arabam yok. Evlenmeden önce 3 kişi 2 arabaya biniyorduk. Evlendim, evler ayrıldı, aynı hesap devam ediyoruz. Evim yok. Kirada oturuyorum. Arada sırada ben de kirayı, aidatı geciktiriyorum. Kendi paramla araba bakacak olsam, Rover 200, saab 900 falan bakacağım. Legacy'den inip ona binmeye erinir miyim? Hiç erinmem. Bunu diyorum. Belli bir refah seviyesinde büyüyünce insan, varmış, yokmuş, bunun önemli olmadığını bildiği için, "keşke benim de olsa" demiyor. Bu maddiyat meseleleri bu kadar da büyütülecek meseleler değil. Hayattan keyif almayı bilmek daha önemli. Varsın evin araban olmasın. Q7'ye binen abi, abla da bu kafadaysa, aranda bir fark yoktur. Yok bindiği kalas araba yüzünden küçük dağları ben yarattım havasındaysa, uzak dur. Muhatap olma, arana alma, adam yerine koyma.

Sen de demişsin, "iyi ve kötü insanlar var" diye. Bu durum gelir seviyesinden bağımsız, biraz karakter, biraz yetiştiriliş tarzı ile alakalı. Etrafımızda iyi adamları tutmak gerisini aramıza sokmamak en temizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Okulda bir eleman kız kaldırmak için 5 günlüğüne bmw kiralamıştı herif bunun için aylarca doğru düzgün yemek yemedi. İşin garibi, arkadaş işede yaramıştı

Ya arkadaşın kendine güveni yoktu. Arabaya oturunca bir güven geldi, o güvenle gitti milletle konuştu. Ya da kız malın gözüymüş. İki türlü de sorun var. Ya oğlan ezik, ya da kız "zengin çocuk bul evlen yavrum" minvalinde yetiştirilmiş sığ biri. Kendine az güvenen, ağzı laf yapan adam kız arkadaş yapar. Görünüşle çok alakalı bir konu değil bu.

Güven olayı doğru 5 günde adamın yürüyüşü bile değişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Güven olayı doğru 5 günde adamın yürüyüşü bile değişti

Emin ol cok etkilidir maddiyat :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.