Şimdi Ara

Üniversite öğrencisine aylık kaç para gönderilmeli ? (Kira hariç) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaa bağımlısı da olmuş olabilir eğer siagara, alkol ve kız arkadaş yoksa. İmkansız diyorum tekrardan.
  • Kira fatura hariç 1000 Liraya kral olarak yaşaması lazım.

• 420 burs alıyordum evden de iki üç ayda bir abim 100 yada 200 gönderirdi yeterdi sigara içmeme rağmen. Pinti de değildim arkadaş ortamında. Anlamadım ki 1000 nasıl yetmez.

Siz bence de 1000i düşürmeye bakın hem öğrensin öğrencilik hayatında tutumlu olmayı.

• KukL@ kullanıcısına yanıt
    Parayi toplu şekilde gönderirsen cebinde cok olduğu için harcadığını fark etmez ama parayı parça parça gönder 15 günde bir gibi
    Hatta bazen göndereceğin günü geciktir 1 2 gün zaten gelicek kesin mantığıyla yiyirsur parayi ama bir iki gün rezil olursa alışır
    Ve bu gecikmeleri yapacagin dönemde bir önceki haftadan haber et biraz dikkat et bu sefer bir diğeri gecike bilir gibisinden
    Bunuda söylersen ortam icinde rezil olmaz hem
    Birsey olursada ben sana söylemiştim dersin
    Bu arada öğrenci kiz mi erkek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kira elektrik su yurt parasi hariç , 800 tl ile 1000 tl rahat yeter

• Kyk yoksa 1000 yetmez nokta

• bazı şeylerden kısmazsa yetmez
  • Hadi lan ordan. Bende sakaryada öğrenciyim. Kira hariç 350 400tl harciyorum. Sosyal hayatım olsa max 600 olur . 1000 ne?. Yani arada masa tenisi oynayip arkadaslarla yemek yerim. Sosyal hayat anlayisi nargile alkol olan tipler burda gelip insanlari asagliyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 9 Mayıs 2018; 10:2:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Sakarya'da okuyorum kira hariç en az 800 gerekli.
    800tlye ne yapıyorsunuz aga. Okul yemekhanesinden yiyince para bile gitmiyor zaten. Aksamlarida lahmacun soylerim ara ara .hafta sonuda full disaridan yiyorum. Tas catlasa 450 500 tutuyor

• Bende Sakarya’da öğrenciyim 1000 tl kira dahil yetiyor.

• Üniversite okuyan arkadaslae bilmiyorsaniz soylim. Okulların Yemekhanesi olur 2 tlye yiyebilirsiniz 3 cesit guzel yemek cikar genelde. Her ogunu disarda yemek zorunda değilsiniz. Okumaya gittiniz ailenizide dusunun az. Ee yerim diyorsaniz gidin calisin bir iste yada kredi falan alın

• İstanbulda yaşıyorum aylık 500tl yetiyor

• Sakarya da 1000 lirayı nasıl harcıyor ağa. Ben Eskişehir deyim kira fatura haric 1000-1100 falan kalıyor ama günde bir paket sigara var haftada bir kere falan bara gidiyorum 2 bira flaan içiyorum ucu ucuna yetiyor.

• 2 sene önce kira hariç faturalar dahil 250 TL gönderiyorlardı (yemin ederim).

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

800tlye ne yapıyorsunuz aga. Okul yemekhanesinden yiyince para bile gitmiyor zaten. Aksamlarida lahmacun soylerim ara ara .hafta sonuda full disaridan yiyorum. Tas catlasa 450 500 tutuyor

Alıntıları Göster
    Hocam ben asosyal birisiyim sigarada içmem ama ayda bir iki içki , çerez falan alınca yinede çok para tutuyor.

Spor salonu da masraflı birde sürekli okul yemekhanesinde yiyemiyorum.

• maşallah sen kalan para ile nasıl geçiniyorsun ben onu merak ettim 🤭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yetmiyor diyosa part time fin calissin hocam hayatta tutunamaz bu cocuk her dedigini yapmayin.
  • güzel yaşarsa yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KukL@

Kirası faturalar dahil 600 TL,

1000 TL harçlık gönderiyorum. Yetmiyor diyor. Acaba bende mi bir sorun var?
    Kardeşinin bir an önce yemek yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Hazıra dağ dayanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.