Şimdi Ara

üniversite öğrencisiyim 800 tl limitli kart çıkartabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tl harçlığım 300 tl bursum var. en az 800 tl lik kredi kartı çıkarmak istiyorum. bu mümkünmüdür bankalar verir mi ?

• Genelde 5oo TL limitli verirler...Teklif edin bakalım...
  • öğrenci kartı limitleri en düşük 250 tl, en yüksek 1.000 tl oluyor. sonradan düzenli alışveriş / düzenli ödeme ile artırma şansın var.

ilk kartın olacaksa ve daha önce kartın olmadıysa büyük ihtimal talebin kabul görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

öğrenci kartı limitleri en düşük 250 tl, en yüksek 1.000 tl oluyor. sonradan düzenli alışveriş / düzenli ödeme ile artırma şansın var.

ilk kartın olacaksa ve daha önce kartın olmadıysa büyük ihtimal talebin kabul görür.

peki 800 tl limit mi verirler?
  • 8oo TL'ye kafayı takma.....Düzenli ödemene bak.....Bankada zamanla teklif eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 12 Ağustos 2014; 21:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

8oo TL'ye kafayı takma.....Düzenli ödemene bak.....Bankada zamanla teklif eder...

taksitle alacağım bir kaç parça şey var bu yüzden limitin 800 olması lazım ama neyse bakalım, zamanla banka arttırsa beklerim acelem yok.
  • benim öğrenciyken 1000 ve 500tl limitli iki kartım vardı. bşlangıçta 200tl gibi rakamlarla başlamıştgım, düzenli ödemeyle arttırıryorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu kredi kartlarının kullanım bedeli var mi? atıyorum senelik veya belirli zaman zarfında kullanım ucreti vs alınıyor mu
  • 500 ile başlarsın sonra çıkarırsın direkt 800 vermeleri zor ama imkansız değil.
  • Konuyla ilgili şöyle bir yazı var bilmiyorum işini görür mü...

http://www.hangisi.net/adminyeni/makale/detay/?id=3416
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.