Şimdi Ara

Üniversite Okumak İçin Tavsiyenize İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Abdullah. Eskişehirliyim. Yarın üniversite tercihleri açılıyor bildiğiniz üzere ayın 18'ine kadar tercih konusunu halletmemiz gerekiyor biz üniversite adayları olarak. Asıl konuya gelirsek ben okuyacağım üniversiteye karar veremiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği seçicem .

Eğer geçen seneki puanlara yakın bir alım yapılırsa tutan birkaç yer var bunları sizinle paylaşayım .
    *Ege Üniversitesi
    *Hacettepe
    *Dokuz Eylül
    *İstanbul Üniversitesi
    *Balıkesir Üniversitesi

Bunlar hatrı sayılır üniversiteler . Farkettiğiniz gibi büyük çoğunluğu deniz kenarı. İşte tüm mesele de bu. Deniz kenarında okumak istiyorum ama Hacettepe gibi bir üniversiteninde adı var sonuçta ... Ben üniversitede mesleki birşey hedeflemiyorum 4 sene okurum askerliği kısa döneme çekerim ve her işi yapabilcek kapasitem olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlık ortamlarından bahsedermisiniz birazcık ? Hangi, üniversiteyi seçersem keyifli vakit geçirirm, hangi şehrin eğlence imkanı daha geniştir, hangisinin öğrenci ortamı iyidir ? Bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ve görüşlerinize ihtiyacım var . Cevap yazacak herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormationClouds -- 7 Temmuz 2013; 20:14:39 >

• Up!
  • maddi durumun iyiyse istanbul ve egeye gidersin değilse diğerlerini düşünürsün
  • Beytepede hayat başkadır
  • up
  • up
  • Dokuz eylülü neden düşünmüyosun ?
  • Listemde 9 Eylülde var ama şehir dışında kalıyor dediler o üniversite için. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.