|
Bildirim
|
Boş konu
Her türlü üniversite okunur okunmalı En dandiği olsa bile gidilmeli. Çünkü küçük de olsa mutlaka birşeyler kapılır üniversitelerden. Sadece dersleri kastetmiyorum arkadaş ortamı vs. En basitinden insanları daha iyi tanırsınız |
Kesin yine bu adamdır dedim o çıktı. Bu arkadaşın üniversitelilerle ve özellikle mühendislerle bir derdi var daha önce bir şey yaşamış herhalde. Şimdi iyi niyetle tavsiye veriyorum der ama her alakalı alakasız konuda aynı şeyleri yazınca inanmak güç buna
|
diplomasız olanı işe almadıkları ülkede nasıl gereksiz imiş üniversite ya?
|
Hocam sen gisele bündchen paylaşmaya devam et girme bu işlere
|
üni mezunuyum yurtdışında elektrik müh. maaşım yıllık 100bin doları buluyor. üni okumasam köyde kavak ağacı suluyordum. ticareti beceremem ben biraz asosyalim çünkü.
benim açımdan olaya bakarsak üni okumak tamamen gerekli birşey. şimdi çocuğumu özel ingiliz okuluna yazdırıyorum paraya kıyıyorum çünkü eğitim önemli birşey bence. günümüzde salatalık bile üretsen yabancı dil gerekiyor,okumak araştırmak gerekiyor. salatalık hangi toprağı seçer,rakımdan sıcaklığa tohumdan yağışa detaylı araştırmalar hep ingilizce ve detaylı bilgiye ulaşamazsan rekabet edemezsin. çinden salatalık getirirler işsiz kalırsın doya doya yersin bravo ne güzel salatalık yapmış adamlar dersin. bu nedenle eğitim gerekli. tabiki bazı insanlarda berber olacak taksici olacak. herkes üni okuyup mühendis olmaya çalışırsa her ile üni açılırsa da bu iş yürümez. bazı gençlerle karşılaştım. kendilerince dünyanın şifresini çözmüş. yok para okumakta değilmiş. şu adam okumamış şöyle böyle yapmış. öbürü okumamış ticaret yapmış köşeyi dönmüş. okumak mantıklı değil diyo. kendisi napıyor? tüm gün oyun oynayıp sabaha kadar dizi izliyor öğleye kadar da yatıyor.bu tamamen saçmalık ve geri dönülemez yanlış bir yol. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|