Hali hazırda örgün öğretim lisans veya ön lisans kaydı olan arkadaşlar kontenjan kılavuzunda özel koşul 320 adında yeni bir şey eklenmiş. Bu koşul eğer bir örgün lisans veya ön lisans okuyorsanız bu bölümü tercih edemeyeceğinizle ilgili. Yeni açılan bölümlerde özellikle bu koşulu gördüm bilginiz olsun. Tercih verebilmek için diğer kaydınızı silmeniz gerekiyor. Her bölümde yok bölümün koşuluna bakmak lazım. Yeni açılan ön lisans bölümlerin hepsinde var. |
ÜNİVERSİTE OKUYUP YERLEŞECEKLERİN DİKKATİNE
-
-
ben lisanstayım nasıl bakabilirim ?
-
bölüm eczacılık
-
tıp tercihi yapacağım sorun olur mu yardım edebilir misiniz nereden bakabilirim ?
-
Dişe laf ediyodun sanki disci degil misin sen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok abi ben eczacılık okuyorum tıp için girmiştim sınava.
-
dise sallayan baskasi o zaman sorry
yardım eder misiniz nasıl bakabilirim bu olaya eczacılık okuyorum 2.sınıftayım tıp için girmiştim sınava eczacılıkta iken tıp için tercih yapabiliyor muyuz ? iyi günler
-
eczacılık ve tıp için yok gibi yökatlas sitesinde istediğin bölümün sağındaki büyüteçe tıklayarak koşulları görebilirsin. Ben yeni açılan ön lisans bölümlerinde gördüm sadece seneye ne olacağı belli olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4046EDE3C -- 17 Temmuz 2024; 13:16:45 > -
çok sağ olun aynı dediğinz gibi yapay zeka vs bölümleri için var 320 için diye tıp için yok
-
2 AĞUSTOS'TAN ÖNCE KAYDIM SİLİNİP E DEVLETE DÜŞER Mİ? TERCİH YAPAMIYORUM YARDIM EDİN
-
Ne zaman başvurdun kayıt sildirmek için?
-
Öğrenci işleriyle görüştüm 30 temmuzda yani yarın kesin olarak silinecek kaydım. aynı gün veya 1 gün sonra e-devlete düşecek. e-devlete düştüğü an ösym'ye de düşecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksdenkurtuluscihad -- 30 Temmuz 2024; 9:19:19 > -
Bilginiz var mı e-devlete düştüğü an ösym'ye de düşüyor mu?
Ösym de güncellerseniz gözüküyor. Geçen hafta pazartesi sildirmiştim . Şimdi ösym yi güncelledim silinmiş kaydım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kayıt silinmesi e devlete düştüğünde ösymde eğitim bilgilerini güncelle düşee orada da yaparsın tercihini
-
Kaydımın silinmesi 5 gün sürdü ösymye anında düştü teşekkürler
merhaba ben de önümüzdeki yaz aynı şeyi yapacağım ama hem örgün lisans hem açıköğretim ön lisans okuyorum. Sadece örgün olanı yani lisanstan kaydımı sildirsem açıköğretim sorun olmaz değil mi 320 koşulunda
-
Ben de bu sene 2. Üni mevzusuna başvurmayı düşünüyorum galiba açıköğretim ama emin değilim sıkıntı olur mu seneye yksye gircem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açıköğretimde fark etmiyor sınavsız şekilde de ikinci üni olarak kayıt olabilirsin
Benzer içerikler
- deniz ulaştırma işletme mühendisliği maaş
- nesin matematik köyü rezaleti
- en çok hakim savcı çıkaran üniversiteler
- eczacılık okumak zor mu
- oksijen metallerle hangi değerliği alır
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X