Şimdi Ara

Üniversite Sınavı Başvurusunu Nasıl Yapacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite başvurusunu kaçırmışım ama öğrendim ki, 4 Nisan`da 2. şans olarak geç başvuru şansı veriyorlarmış.

Üniversite sınav başvurusunu nasıl yapacağız? (bunu soruyorum çünkü herşey sürekli değişiyor) önceki senelerde olduğu gibi liselerden birine gidip mi başvuru yapacağız?

Birde sınav ücreti ödemesi nasıl yapılacak?

İnterneti altüst ettim bir haber sitesinde; "sınav ücreti sadece web sitesi üzerinden kredi kartıyla yatacak" deniyor ama diğer haber sitesinde "sınav ücreti hem bankalardan hemde web sitesi üzerinden kredi kartıyla ödenebilecek deniyor"

üniversite sınav başvurusunu yapmış bilen bir arkadaş aydınlatabilir mi?

• Hocam merhaba, ÖSYMnin Aday İşlemleri Sisteminin ana sayfasında başvuru duyurusu var oraya tıklayınca sizden sisteme giriş yapmanızı isteyecek (e-devlet ile giriş yapılabiliyor.) ordan girince solda başvuru sürecindekiler kısmından sınav başvurusunu görüceksiniz. Ondan sonra sistem sizi yönlendiriyor ödemeyide kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. Bugün gece yarısına kadar gerçekleştirebilirsiniz.Bu arada geç başvuru ücreti oturum başına 75TL. @merhaba1975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepük -- 4 Nisan 2018; 7:53:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepük

Hocam merhaba, ÖSYMnin Aday İşlemleri Sisteminin ana sayfasında başvuru duyurusu var oraya tıklayınca sizden sisteme giriş yapmanızı isteyecek (e-devlet ile giriş yapılabiliyor.) ordan girince solda başvuru sürecindekiler kısmından sınav başvurusunu görüceksiniz. Ondan sonra sistem sizi yönlendiriyor ödemeyide kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. Bugün gece yarısına kadar gerçekleştirebilirsiniz.Bu arada geç başvuru ücreti oturum başına 75TL. @merhaba1975

Sevgili tepük detaylı cevabınız için size çok teşekkür ederim.
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim hocam umarım yardımcı olabilmişimdir :)
  • Kardeş mümkünse sen sınava girme. Daha sınav başvuru tarihlerini bile denk getirememişsin bun nasıl bir sınav ciddiyeti sen sınavı hiç ciddiye almamışsın Bu nasıl bir sorudur elinin altında internet var. ösym var. sınav başvuru kılavuzu var. sen sınav başvuru kılavuzunu okumaktan bile acizsen sen üniversite biraz zor kazanırsın veya okursun. Lütfen yanlış anlama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepük

ne demek rica ederim hocam umarım yardımcı olabilmişimdir :)
    Evet yardım olabildiniz :)

@Hünkar1453 Şubat ayından beri gelen özel bir durum sebebiyle OYSM başvurum aksadı [o özel durumu açıklamam kendini acındırma gibi bir durum olacağından burada belirtmiyorum (o durum hâlâ devam ediyor)]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.