Şimdi Ara

üniversite sinavi ve kilo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba 17 yasindayim onumde yaklaskk 9 aylik bir maraton var ve ben bunye olarak cok hizli kilo alan biriyim. Boyum 187 kilom suan icin 75, iki yil oncesine kadar 90 li kilolardaydim. Simdi universiteye hazirlkk dershaneyede basliyacagim yani bu gunde en az 10 saat oturacagim anlamina geliyor. Spor yapmaya vaktim kalir mi bilemiyorum. Stres oldummu kendini yemeye veren bir yapim var . Tavsiyelerinize ihtiyacim var simdiden saolun.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kili0liv12345 -- 16 Ağustos 2014; 16:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evin icinde yurumen bile harekettir.45 dk calis 15 dk mola ver.Hem verimli olur hem de yorulmazsin.O molada 20-30 tane dumbell hareketi yapilabilir.Yorucu da olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kili0liv12345

Oncelikle merhaba 17 yasindayim onumde yaklaskk 9 aylik bir maraton var ve ben bunye olarak cok hizli kilo alan biriyim. Boyum 187 kilom suan icin 75, iki yil oncesine kadar 90 li kilolardaydim. Simdi universiteye hazirlkk dershaneyede basliyacagim yani bu gunde en az 10 saat oturacagim anlamina geliyor. Spor yapmaya vaktim kalir mi bilemiyorum. Stres oldummu kendini yemeye veren bir yapim var . Tavsiyelerinize ihtiyacim var simdiden saolun.

Edit: imla

Kiloyu takma kardeşim. Sen dersine bak. Sınavın bittiği gün ver parayı. Bas spor salonuna. 3 Ayda incecik olursun çünkü başka yapacak işin yok
  • alacaksın kilo hiç uğraşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.