Arkadaslar ioniada clarımı sattım magemi süper bir chardi 1000tl verdim İPad aldım üniversite sınavından dolayı sattım hazırlanıyorum benim gib kaç kisi var sınav sebebi ile ve server hangisi:)
ara vereceklerini sanmam
Oyunu kaldırsaydın.
bu oyuna toptan bırakmanız hayatın ıcın en önemlı zamanlarda yapıcagın en mantıklı sey olur
ÖSS için oyuna ara verenlere önerim:en azından bir seneliğine oyunu hayatınızdan çıkartın.Aklınıza bile getirmeyin, sadece derslerinize odaklanın.Aksi taktirde geriye dönüp baktığınızda pişmanlıkla hatırlayacağınız bir sene görürsünüz işin kötüsü bu hayatınızın geri kalanını da etkileyecek.
ben de ara verdim ins kazanırım güzel bir yer ronark ta oynuyordum.ortağım devam ediyordu o da batırmis
4 yıldır aralıksız sigara içiyordum, bıraktım 1 yıl oldu. 7-8 yıldır alkol kullanıyordum, bıraktım 5-6 ay olacak. 5-6 senedir bu oyunu oynuyorum halen bırakamadım
Arkadaslar ioniada clarımı sattım magemi süper bir chardi 1000tl verdim İPad aldım üniversite sınavından dolayı sattım hazırlanıyorum benim gib kaç kisi var sınav sebebi ile ve server hangisi:)
aynen nisan 1 densonra devamm
1000tl ye char satın alan varmı hocam yanlışın olmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme