Şimdi Ara

Üniversite tercihi hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben Sayısal bölümde okuyorum ve 12. sınıf a geçtim bu sene,malum lys-ygs için çalışıyorum ancak kafamda birkaç soru var birincisi ise ben 2 meslek düşünüyorum Veterinerlik,bunu istiyorum çünkü abim veteriner ama Türkiye de iş sıkıntısı çekiyor veterinerler bende bu yüzden üniversiteyi bitirdikten sonra avrupa ülkelerinde master ve doktora yapmak istiyorum veterinerlik avrupada iyi bir meslek sonuçta daha sonrasından ise tamamen orada kalmak ve orda çalışmak istiyorum ama bu ne kadar mümkün ?
    Diğer düşündüğüm meslek ise Bilgisayar mühendisliği.Birkaç kişiden duyduğuma göre yurt dışında bilgisayar mühendisliğine çok ihtiyaç oluyormuş USA gibi ülkelerde.Bilgisayar mühendisliğini bitirikten sonra yurt dışında master ve doktora yaptıktan sonra orda çalışmak veya iş bulmak ne kadar mümkün veya veterinerliğe göre ne kadar avantajlı veya dezavantajlı.Daha önce böyle bir deneyim yaşamış birisi varsa veya bilen biri varsa lütfen beni biraz aydınlatsın.
    Veterinerliği Selçuk üniversitesinde okumak istiyorum abim öğretim görevlisi olduğu için arkamız olur :) ama bilgisayar mühendisliği için kıbrıstaki yakın doğu üniversitesini düşünüyorum ve duyduğuma göre bu üniversite para için burslu öğrencileri falan bırakıyormuş bu ne kadar doğru orda okuyan birisi buna cevap verirmi ?
    Çalışmak için Türkiye yi seçmememin sebebi abim doktorasını 2 yıl önce bitirmesine rağmen 2 yıldır daimi kadro açılmadı Türkiye yi istememin sebebi bu gibi güvensizlike
    not:toefl gibi kriterleri biliyorum ama siz yinede bahsedin

• yokmu yardım ecedecek birisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik hakkında sorularım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.