Şimdi Ara

üniversite ve fakülte tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lise öğrencisiyim birkaç sorum olacak :D ygslys den bi 420 430 alırım diye tahmin ediyorum.....çok kararsızım mühendislik mi yoksa ..... internete çok bahsediyolar işsizlik var bilgisayar mühendisliğini istiyorum asslında ama çok blgsmühn. var npıcamı bilmiyorum iş imkanları nasıl bira yardımcı olabilirmisiniz

• bilgisayar mühendisi olamk çok istiyorum ama işsiz kalmamakk için hangi üniversite gerekli ,,,,,veya makine..elektrk ve elktron müh.. bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmek kolaymı birde ingilizce
    ne kadar bilmek gerekli
  • Bunları düşünmenin tam sırası kardeşim. Sen bi dediğin puanı al ondan sonra düşünürsün, tercih döneminde.
    Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. O puanı alırsın ya da alamazsın orasını bilmem ama, anlatmak istediğim şimdi bunun zamanı değil. Tercih dönemi diye birşey var boşuna dememişler onu.
  • teşekür ederim.düşünmeden edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaparis -- 12 Aralık 2012; 7:19:51 >
  • yukardaki arkadaşın dediği doğru ama istediğin mesleğede yoğunlaş eğer istediğin bir bölüm mezunu olursan emin ol ki o işte hem en üst seviyede hemde başarılı olursun bunuda unutma
  • Kendini geliştirmen lazım ama İTÜ ODTÜ BOÜN mühendisliğin her dalında 1 numaradır. İngilizce iyi seviyede bilmen gerekir.
  • istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıl -- -- -- -- iş imkanları nasıl ve maaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm tercihi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıl -- -- -- -- iş imkanları nasıl ve maaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.