Şimdi Ara

üniversite veya 20li yaşlar için araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özel okula gidiceğimdende bütçe çok fazla değil taş çatlasın 55bin tl.

Allah gözünü doyursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Eger fake degilse yine parasi olan bi ogrenci arkadasimiz ve cekemeyen forum uyeleri

Sizin ilk arabaniz 20bin tllikdi diye onunda oyle olmak zorunda degil babasinin parasi varsa yer bundanda normal bisey olamaz babasi onun o parayi veren kisi

Yaşınız 17 diye aklımda kalmış bir mesajınızdan,yanlışım varsa düzeltin.Ona rağmen şu sayfadaki yorumların çoğundan mantıklı ve aklı başında bir mesaj yazmışsınız.
  • AIle ici dengelerinizi bilmiyorum ancak parayi veren kisi ebeveynler olunca alinacak arabanin kararina da onlar mudahale eder, dogali da budur.
    TAHOE veya benzeri eski bir araba aldirmazlar gibi geliyor bana, gerci cebimde tahoe parasi olsa ben de almazdim, hele de ogrenci olacaksam ve genelde sehir ici kullanacaksam.
    Bir arkadas onermis, sifir Golf'leri. Mantikli gorunuyorlar. Ogrenciye de gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Eger fake degilse yine parasi olan bi ogrenci arkadasimiz ve cekemeyen forum uyeleri

Sizin ilk arabaniz 20bin tllikdi diye onunda oyle olmak zorunda degil babasinin parasi varsa yer bundanda normal bisey olamaz babasi onun o parayi veren kisi

Yaşınız 17 diye aklımda kalmış bir mesajınızdan,yanlışım varsa düzeltin.Ona rağmen şu sayfadaki yorumların çoğundan mantıklı ve aklı başında bir mesaj yazmışsınız.

Yasim 17 dogrudur.

Surda yaklasik 9-10 ay sonra lise bitince bende araba icin buraya konu acmak insanlarin fikirlerini duymak istiyorum cunku degerli bilgisi olan insan sayisida var yani az olsada var.ama konumun akibeti boyle olucak sanirsam uzucu cidden

Bu trz konulari sabote edenlerde hep ayni kisiler forumda nerdeyse cete kurmuslar.cok buyuk ihtimal benim bile trafikte araba tecrubem fazladir bu arkadaslardan ne anliyorlar arabadan ne de uslupdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 25 Temmuz 2012; 11:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler kimine 700 000 az kimine 7000 çok o yüzden Allah gözünü doyursun tarzında yorumlar yapmayın

tavsiyeye gelince

1-o chevyler elinde kalır
    2-sorun olsa yedek parçasını bulamazsın
    3-çok yakar

o paraya neler alınır
    1-skoda superb 1.4 tsi 125 baz donanım
    2-golf var yukarda yazmışlar
    3-fabia rs polo gti
    4-muhtelif suvler(hyundai ix35 kia sportage)

bunlar 0km 55 veriyorsan bence 0al kazıklanma olasılığın düşük

illa ikinci el diyorsan

latitude hem dizel az yakar hem d sınıfı performans bekleme
    mazda rx8 iyi güzel araba ama sorunları çok wankel daha tam gelişmedi
    superbin daha donanımlı bir modeli
    mazda 3(bunu 0 a da katabilirsin)

sciroccoda varda hem kalıpsız hemde apaçi arabası oldu artık
  • Bugun babamla şaşmaz sanayisine giderken chevrolet suburban gördük babama bunun küçüğü tahoe dedim, oda yakıttı sormak için arabayı takip etti adamın dediği 450-500kruş yakıyor tüple. Tabi ben tahoe düşündüğümden babamda 40bin tl ye mantıklı buldu, aldıgımız araçları zaten biz en kötü 10-12yıl kullanıyoruz. İşte babamın aklına takılan

mesala suanki araçlarımızı servise görütüp bakım rahatca yaptırabiliyoruz veya bi sorun oldugunda yan sanayide olsa çözümü bulunuyor ucuza.

işte bu araçlarda ne yaparız onu bilemedik, bişi bozuldu kim tamir edicek ve parçaları ucuzmu sorununu çözemedik. zaten tahoe olmadı kia sportage olucak gibi ama şimdilik tahoe nin aklımıza takılan sorularını çözmemiz gerek. forumda genelde küçük araba önerilmiş (golf tarzı) bu tür araçları hiç düşünmüyorum, sedanlar bir nebze tamamda golf gibi küçük bir araç düşünmüyorum, ilk kullandıgım araç golf zaten pekte sevmiyorum

• İlk linkteki kamyonu Bilkent'e almazlar diye düşünüyorum.
    Kia Sorento nasıl sence
  • Bu forumun maddi durumu iyi onlara tepkisi var kesin tehsis. 10-15 bin tl ye kadar tavsiye dese kardesim suna bak buna bak az yakar parcasi ucuzdur vs. Fiyatlar yukseldikce yorumlarda hircinlasiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 subaru impreza wrx al jiple filan uğraşma karda jiplerden iyidir subaru.
  • yok baba parası yenince ne oluyor onu anlamıyorum. inşallah ilerde param olurda bende oğluma-kızıma böyle araçlar alabilirim. sportage zevkine göre uygun tercih gibi gözüküyor
  • Baktığın veya düşündüğün araçların hiçbiri 20'li yaşlara uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

İlk linkteki kamyonu Bilkent'e almazlar diye düşünüyorum.
    Kia Sorento nasıl sence

nedense sorentoyu kimse beğenmiyor, kimse sorsam alanlar pişman satamıyor sonra diyiyor. Bide vergi olayı var onun, 2.2 motor ve 2005üstü modellerde vergi çok. Bilkente kuş serisi ile girilir ama çıkılırmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 26 Temmuz 2012; 1:48:32 >
  • Lincoln navigator al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Lincoln navigator al

5.4 motor ve 2004 model olanları gayet şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

İlk linkteki kamyonu Bilkent'e almazlar diye düşünüyorum.
    Kia Sorento nasıl sence

nedense sorentoyu kimse beğenmiyor, kimse sorsam alanlar pişman satamıyor sonra diyiyor. Bide vergi olayı var onun, 2.2 motor ve 2005üstü modellerde vergi çok. Bilkente kuş serisi ile girilir ama çıkılırmı bilmiyorum

Onu diyenler sorentoya hayatında hiç binmeyenler.2006 sorento sahibiyim.Bende sana sorento öneriyorum.Sorun olursa elimden geldiğince cevaplarım

• Tavsiye vermicem ama 20 yaşında birinin Tahoe ile ne işi olur cidden anlamadım diyerek forumdaki 5 bininci mesajımı atıyorum.
  • tahoe bilmiyorum benim en sevdiğim araçlardan biri, zaten suan suv segmentinde bir araç kullanıyorum ve gerçekten bu tür amerikan kasası olan araçları seviyorum. Şöyle diyiyim sport olmazsa okula gidilecek araç değil ama sportu süper geliyor, genç işi olmaya bilir ama arab güzel bana göre.

@xxxjokerxxx
    sorento bi ara düşünüyordum ama vazgeçtim
    vergi durumu nasıl araçınız
    kilometrede kaç lt yakıyor
    suan captiva kullanıyorum, çekişi hızlanması bir suva göre ideal. sorentoda iyimi bu konularda
    araç iç genişliği nasıl
    quasqai den dış boyutu büyükmü, quasqaide düşünmüştüm aracı görünce şok oldum küçüktü baya, hem içi hem dışı

sorentoya alternatif olarak cx90 veya cx60 düşünmüştüm, bu üç aracı kıyaslarmısınız
  • Üfff fakirler basmış yine burayı.
  • İlk linkteki arabadan inersen gülerler adama o arabaya kapri ayağında terlik ile binmicen di mı ?

Yerinde olsam almazdim

• Yeri gelicek kapri terlik yeri gelicek deri ceket adam akilli kiyafet.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.