Şimdi Ara

üniversite veya 20li yaşlar için araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Manyetizma

tahoe bilmiyorum benim en sevdiğim araçlardan biri, zaten suan suv segmentinde bir araç kullanıyorum ve gerçekten bu tür amerikan kasası olan araçları seviyorum. Şöyle diyiyim sport olmazsa okula gidilecek araç değil ama sportu süper geliyor, genç işi olmaya bilir ama arab güzel bana göre.

@xxxjokerxxx
    sorento bi ara düşünüyordum ama vazgeçtim
    vergi durumu nasıl araçınız
    kilometrede kaç lt yakıyor
    suan captiva kullanıyorum, çekişi hızlanması bir suva göre ideal. sorentoda iyimi bu konularda
    araç iç genişliği nasıl
    quasqai den dış boyutu büyükmü, quasqaide düşünmüştüm aracı görünce şok oldum küçüktü baya, hem içi hem dışı

sorentoya alternatif olarak cx90 veya cx60 düşünmüştüm, bu üç aracı kıyaslarmısınız

Biraz geç olucak ama cevaplayayım ;
    1-2006 model ve 2500 motor olduğu için 2.100 tl vergisi var.
    2-10 lt civarı yakıyor.
    3-140 b çekiş tatminkar ama çok iyi değil ama üst versiyon 2008 +.. kasasını alırsanız 170 bg tatminkar
    4-araç gerçeken diz mesafesi vs olsun geniş.
    5-quasqai den her türlü iç ve dış olarak büyük.
    6-cx90 sorentodan pahalı araç alabiliyorsanız tabiki cx90 alın ama bütçe elvermiyorsa sorento çok güzel seçenek

• babasının araba alması almaması sizi niye bu kadar dertliyor parayı beraber mi kazandınız..
  • Arkadaşımız yüksek yapılı araçlardan hoşlanıyor. 4x4 araçlar içerisinde hem ekonomik hem üst düzey kaliteli ve konforlu 55 bin lira bütçeyle alınabilecek araç arıyorsan arkadaşım tercihin Subaru Forester AWD 2.0 XS PREMIUM olsun. Bu araç ile Captivadan daha keyifli bir sürüş elde edeceğine eminim. Ne de olsa sapına kadar Japon devi Fuji Heavy Industries imzalı.

aracın özgeçmişini aşağıdaki linkten inceleyebilirsin sonra karar senin beraber çalışırsanız seni üzmez:)

http://en.wikipedia.org/wiki/Subaru_Forester

üniversite veya 20li yaşlar için araç tavsiyesi

• 55k varsa git birtane kralindan scirocco veya emin degilim ama varsa subaru wrx. scirocco kizlari gercekten calabilcek bir araba, gerektiginde iyi hiz yapar diye de duydum. wrxtan anlayan cok kiz cikmaz, erkek daha fazla cikar ama dedigin gibi gerektiginde kapri terlik gerektiginde takim elbise diyosan tavsiye (bulabilirsen) eski bir m5 olacaktir, e39 kasa. ha tabi, bmw 116i de var, 0 dir kendisi 60k gibi bir diyati vcardir ama pazarlik yaparsan 56-57 olur heralde.ayrica farkli arabalar da ekledim, bir fikir olussun diye.

scirocco:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-160-lik-scirocco-73122764/detay
    WRX STI:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-tertemiz-asfalt-canavari-92985609/detay
    WRX:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-meraklisina-yer-ucagi-subaru-impreza-2-5-wrx-92943243/detay
    E46 325ci Cabrio:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-3-25-cabrio-hata-degisen-yok-orginal-95537622/detay
    E39 M5:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2001-m5-400-hp-servis-bakimli-takasli-94616016/detay

benim yorumlarim:scirocco her zaman sevmisimdir, insallah ehliyet aldigimda bir tanesini kullanirim, wrx sti eski model, ama hiz seviyorsan ve kontrollu hiz yapabilirim dersen guzeldir, wrx ise sti olmamasindan kaybediyor, ama sti harfleri eklenince guc vs artiyor ama fiyatta yaklasik 100k artiyor, 325ci 2001 model falan ama o da az cok hizli bir arabadir, cabrio ankarada cok kullanilmaz ama bu yazi hepimiz biliyoruz, m5 yine cok inanilmaz hizlidir, 4 litre v8 diyorum birakiyorum. tek sorunu 290k km var arabada o size problem cikartabilir. subaru vs kiz cekmek (bilkentlilerin genel durumu, bende bilkentliyim ama daha liseliyim, ordan biliyorum) icin cok tavsiye etmem, ama kizlardan bana ne, arabam vs ile ilgilerini cekmem salakca vs diyorsan guzeldir. scirocco hep istemisimdir, umarim bir ara kullanabilirim. sekli vs cok guzel bir araba, renk vs begenmezsen cok daha fazlasi var, sadece dusuk km olsun bide yeni az cok makyajli modellerden olsun (galiba 2010+ veya 2011+) eger cip istiyorsan ona da verelim bir ornek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-kosifler-oto-2003-model-range-rover-4-4-v8-hse-176-071-km-89168699/detay

range roverler bilkente sevilir, eski bulabilirsin, o sana kalmis ama kaliteli bir ciptir kendileri.x5 veya ML dusunmemeni tavsiye ederim, cunku 55k ya alabileceklerin hep eski kasa ve yerinde olsam almazdim, ama senin araban senin secimin. ML55 AMG var 53k ya ama 2001 model mesela.

not:oha uzun yazmisim, umarim yardimci olabilmisimdir

• Hocam sen git bitane brodway al hiç değilse forumdakiler yüzünden başın ağrımaz.Sorunsuz araçtır parçası ucuzdur yakıtı azdır tam öğrenci arabasıdır derler.
  • ben 21 yaşındayım, Şu aralar bende kendi çapımca bir araç bakıyorum ama, benim bütçemde bu civarda olsaydı, tahoeyi bende ciddi ciddi düşünürdüm, niye bu yaşta binilmiyorki bu tarz araçlara? adamın zevki buysa 30-40 yaşını mı beklesin? böyle bir sınır mı var? varsa kim koydu? gençsen ille golfe filan mı binmeli? hb, bastın mı gider, yeni, az masraf çıkaran, küçük, hafif gösterişili...

adam klasik seviyor demekki, bende üstü açık bir chevroletle ışıkta süzülmek isterim sende.

adam tahoesini çekecek kumsala, hatta bir kaç 4 çeker çember yapacak elde bira farlar açık dans edecek belki, olamaz mı? buda mı 30-40 yaş hareketine girer?
  • Az yakan çok kaçan bir hafif ticari alıp, yolların tozunı atabilirsiniz. Ülkemizdekş genel trend bu yönde.

Transporter olabilir mesela. İçine apaçi arkadaşlar da atılıp, bir güzel gezilir.

üniversite veya 20li yaşlar için araç tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

ben 21 yaşındayım, Şu aralar bende kendi çapımca bir araç bakıyorum ama, benim bütçemde bu civarda olsaydı, tahoeyi bende ciddi ciddi düşünürdüm, niye bu yaşta binilmiyorki bu tarz araçlara? adamın zevki buysa 30-40 yaşını mı beklesin? böyle bir sınır mı var? varsa kim koydu? gençsen ille golfe filan mı binmeli? hb, bastın mı gider, yeni, az masraf çıkaran, küçük, hafif gösterişili...

adam klasik seviyor demekki, bende üstü açık bir chevroletle ışıkta süzülmek isterim sende.

adam tahoesini çekecek kumsala, hatta bir kaç 4 çeker çember yapacak elde bira farlar açık dans edecek belki, olamaz mı? buda mı 30-40 yaş hareketine girer?
    Çok fazla Amerikan gençlik filmi izliyorsun galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

Baktığın veya düşündüğün araçların hiçbiri 20'li yaşlara uygun değil.

imzan güzelmiş bu arada israf evlat israf şahin al farkın olsun.
  • yok yahu, hiç izlemem, hatta sinir olurum.. tahoeyle filan başka napılabilir ki :) sonuçta tam bu işlerin adamı

ama bu yaşta buna mı binilir mantığınıda anlayabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bi insan 20 yasinda olupta , o ilk linkteki araca neden bakar ?

Yorumunuz ilginç.Alınır,binilir mis gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

ben 21 yaşındayım, Şu aralar bende kendi çapımca bir araç bakıyorum ama, benim bütçemde bu civarda olsaydı, tahoeyi bende ciddi ciddi düşünürdüm, niye bu yaşta binilmiyorki bu tarz araçlara? adamın zevki buysa 30-40 yaşını mı beklesin? böyle bir sınır mı var? varsa kim koydu? gençsen ille golfe filan mı binmeli? hb, bastın mı gider, yeni, az masraf çıkaran, küçük, hafif gösterişili...

Türk gençligi halen kahvelerdemi takılıyor sanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

quote:

He gulum bizim koyde tv yok valla en son 10 sene evvelini gordum tv'de....

6-7 tane suvla cember yapip elimizde biralarla dans edemiyoruz ondan dolayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 4 Ağustos 2012; 14:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman sizde traktörlerle çember yapın ne diyeyim

o kadar içerlenecek bir durum yok, sakin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alay etmek için söylememiştim ama öyle anlamışsınız neyse :) Biraz arkadaş çevrenizi genişletin bigün sizde yaparsınız ne diyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.