Bildirim
üniversite veya 20li yaşlar için araç tavsiyesi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
yaklaşık 1yıldır chrvrolet captiva kullanıyorum ve çok sevdiğim bir araç, annemin hamileliği ve çoçuğa bakması yakında biticek, 2-3aylıkken arabayı isticek. Özel okula gidiceğimdende bütçe çok fazla değil taş çatlasın 55bin tl. Sıfır araba düşünmüyorum, genelde ikinci el. yüksek geniş araçları seviyorum.
yakıt ise farketmez ama dizelde max 10lt benzinlide max 8lt tüplüde ise max 35krş civarı yaksın
aklımdaki araçlar ise
1) chevrolet tahoe sport (motor yüksek ama yıldan dolayı vergi az
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-sahibinden-kusursuz-hatasiz-tahoe-sport-89332265/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-tahoe-5-7-sport-70691367/detay
2) kia sportage (derisi sarı olan hala bulamadım)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-temiz-kia-sportage-2012-model-85166204/detay
başka önerileride açığım
kardeş öyle hurda ikinci el jiplere para verip üstüne bide uğraşıcağına bi dacia duster al 55 bine full+full bulursun yada chery tiggo al 2008-2009 falan
-
Allah daha çok hayırlı kazanç versin öncelikle, kim 55 binlik arabaya binmek istemez :)
Sizin yerinizde olsam Sportage alırdım, ilk araç çok kamyonumsu. Captıva tecrübeniz olmuş bir de Kia deneyin upuzun garantisiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Üfff fakirler basmış yine burayı.
E200 nasıl. 200 vurabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Üfff fakirler basmış yine burayı.
E200 nasıl. 200 vurabiliyor mu?
Vuruyor, vurmaz mı hiç -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
bela bu kadar hızlı olmayı nasıl başarıyosun? Bilgisayar önünde mi pinekliyorsun da millete anında Chevrolet'i yapıştırıyorsun anlamadım gitti.
+ adam at istiyor sen eşşek tavsiyesi veriyorsun. ( jip - otomobil ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
Arkadaşım daha çok siportif araçlar öneriyorum sana çünkü bende senin yaşlardayım bu yüzden spor araçlar çok hoşuma gidiyor.
İLk olarak alfa romeo 159 bmw 3 serisiyle kapışan bir araç:
2.side Wolkswagen Scirocco:
-
-
Bir arkadas tavsiyesi.
İlk mesajdaki ilk jipi alma. Okulda adin pipisi kucuge cikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 sportage dururken 96 model tahoe alınır mı hiç. -
memlekette sadece devlet bursuyla gurbette okuyan öğrenciler de var birde böyleleri.hayat çok garip -
r129 sl320
yada al sen e46 3.30ci ağlat anasını sabaha kadar dön
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıku -- 29 Temmuz 2012; 3:01:27 > -
kardeş aile arabasıyla okula gitmek garip olur demişsin ama tahoe ile gitmen kadar garip olmayacağına emin olabilirsin. bence yaşına uygun araç bak yok illa bunlardan istiyorum diyorsan sportage hem motor hem model hem km açısından daha iyi. -
-
Yakıt hariç gayet memnunum zaten yakıtı sorunda etmiyorsunuz. Okulda da 1 kişide anca gördüm bunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jjuuddaass
öf artık bayıldım şu ögrenciye araç tavsiyesi konularından.
şimdi bir arkadaşımız çıkacak '' begenmiyorsan yazmak zorunda değilsin'' diyecek.
biliyorum ama bayıldım artık ögrenci işi araba tavsiyesinden.
kimisi yerleşmeden şurayı kazandım der kimisi tavsiye ister abi şu okullar açılsa şunlar arabalarını alsada rahatlasak ya
+1 -
ayrıca şu tripleri de bırakın artık.
yok şikayet butonu orda.
yok beğenmezsen yorum yazma.
yok yazdıklarımı kafandan süzgeçle geçir hayatımı öğren gelecek planlarımı araştır ona göre yorum.
öncelikle
1. sen adam gibi ne oldugunu düzgün yaz ki herkes ona göre yorum yazsın.
2. yorumlara katlanamıyorsan konu açmadan çekilip gidebilirsin. eğer açacaksanda triplere girme. -
alfa 159 derim bende yukarıdaki bir arkadaş katılıp -
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
ayrıca şu tripleri de bırakın artık.
yok şikayet butonu orda.
yok beğenmezsen yorum yazma.
yok yazdıklarımı kafandan süzgeçle geçir hayatımı öğren gelecek planlarımı araştır ona göre yorum.
öncelikle
1. sen adam gibi ne oldugunu düzgün yaz ki herkes ona göre yorum yazsın.
2. yorumlara katlanamıyorsan konu açmadan çekilip gidebilirsin. eğer açacaksanda triplere girme.
hakkaten ya deli ediyolar artık foruma giresim gelmiyo. genelde elimden geldigince yardım etmeye çalışırım ugraşırım milletin işini gücünü araştırdıgımda çok olmuştur ama böyle konular ve davranışlar insanı sogutuyor.
konuyu açıyo bazı arkadaslar, laf deyince toz kondurmuyo, geçende bi konuya da yorum yazdım böyle,
adam dünyanın parasını veriyo gidiyo vw araba alıyo, iyi güzel hayırlı olsun araba dsg şanzuman bu arada, sonra konu açıyo şanzıman patlamasın diye böyle yapıyorum, şanzıman arızası göstermesin diye yöntemler buluyor falan, bu kısma lafım yok, altına gelen yorumlar şöyle ki benim yaptıgımda dahil genel kanı şu '' dünya para veriyon dsg alıyon sora arıza yapcak diye korkuyon'' madem böyle sat gitsin şeklinde yorumlar geliyor. çünkü kimse dünya para ödeyip acaba bugun şanzıman patlicakmı diye beklemek istemez.
he konuyla ne alaka diyosan onunda altına yorum yaptım bu seferde senin anlattıgın tarzda konuşmalar başlıyor konuyu begenmediysen yazma konuyu istemiyosan şikayet et falan tripleri... hayır konu sahibi arkadaş bozulur mu acaba yazdıgım yoruma diye düşünürken marka fanatigi sivriler hemen kendini belli ediveriyor
-
bu arada hazır sinirlenmişken yazim bunu da..
17 yaşında çocuk tahoe diyo ya... tööööbeee
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X