Şimdi Ara

üniversitede 30 kıza instadan istek attım [ACIKLAMA-GERCEKLER EDIT) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
13.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Önceki mesajların veya "sen" hakkında bir şey söylediğimi zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    Evet ama bu konuyu londrada yasayip rahat rahat elestiren adama prim vermeniz beni burada zor duruma dusuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prim demiyelim,ona "aynı şeyi düşünmek" diyelim.Arkadaşımız bu yorumu önceden yazdığı için ve ben de okuduktan sonra kendi fikirlerimide belirterek yazmak istedim o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Prim demiyelim,ona "aynı şeyi düşünmek" diyelim.Arkadaşımız bu yorumu önceden yazdığı için ve ben de okuduktan sonra kendi fikirlerimide belirterek yazmak istedim o kadar.
    Anladim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Anladim hocam

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim anlayışın için

• quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

Yıllardır bu forumdayım sanırım gördüğüm en ezik başlık sanırım bu. Sadece konuyu açan için değil gelen cevapları da görünce kanaatim bu oldu. Muhabbetin sığlığına bakınca "Kaç yaşındasınız ortaokul talebesi misiniz" diye sorasım geldi ama adam kendisi yazmış 22 yaşındaymış.

Londra'da yaşıyorum burada o yaştaki gençlere bakıyorum da hepsi sporunda, hobisinde, işinde gücünde. Yazılım geliştiriyorlar, kültür sanat tartışıyorlar ve bu gibi aktivitelerin yapıldığı sosyal ortamlarda karşı cinsle tanışıp çıkıyorlar. İşte iki ülkenin neden bu durumda olduğunu genç nüfusa bakarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Bizim donanım ve bilişimle ilgili bir forumda bile gençlerimiz instagram story'lerinden ekmek yemek, dm'den yürümek derdinde.

Sosyal hayatta kendini ispat etmeden, kişiliğini ortaya koymadan yaşayacağın ilişki de saçma sapan bir şey olur 2 hafta sürmeden biter zaten. Biri demiş ki alfa olman lazım, bu da demiş ki alfa olma yolundayım. Kendini kasmayı, olduğundan farklı, maganda ve maço tavırlarla davranmayı alfalık sanıyorsunuz. Alfa olmaya çalışmadan önce adam olun hatta insan olun gençler. Kendinizi geliştirin, hobiler edinin, müzikle, sinemayla, edebiyatla, kültür sanatla ilgilenin. Bir şeyler üretmeye çalışın. Doğru insan kendisi gelir zaten.

Ama suç sizde değil toplumun iki yüzlü ahlak anlayışında. Herkes kızlarla takılayım, amiyane tabirle çakayım geçeyim derdinde ama bacım ve evleneceğim kadın bakire olsun derdinde. Sizler böyle olduğunuz için bu toplumun kız nüfusu da anasının gözü oldu. Sanıyor musun ki o kızlar yalnızca seninle konuşuyor, hepsi seni suya götürür, susuz getirir. Öyle başa böyle tarak yani. İleri de evleneceğiniz kızların da story'lerine şu an abazan yağıyır, dm'den onlarca kişi yürüyor. Sonra içlerinden bazılarıyla "bişeyler" yaşayacaklar. Sonra son aşamada sizinle tanıştıklarında "Sen ilksin" ya da "Senden önce bir kişi oldu" diyecekler. Çünkü toplumun iki yüzlü ahlak anlayışı bunu gerektiriyor. O kız yapmaz demeyin en kırsal yerlerde, en mutaassıp çevrelerde ve ailelerde yaşayan kızların bile elinde akıllı telefon var artık. Herkes herkese ve her şeye kolayca ulaşabiliyor.

Sözün kısası boş işlerle uğraşmayın. İşe yarar işler yapabileceğiniz arkadaş grupları kurun, karşılaştığınız her kıza yürünecek kız olarak bakmayın. Önce insan olarak görün. Doğru düzgün ilişki de, sevgili de kendiliğinden gelecektir. Yüksek lisansını 17 sene önce bitirmiş bir abiniz olarak canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın.
    Adam öyle bir yazmış ki ilk mesajı okumayı bıraktım adamın yorumunu okudum. Tebrik ederim hocam valla bazen duygularımı ifade etmişsin derler ya aynen öyle olmuş... Alkışlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

Adam öyle bir yazmış ki ilk mesajı okumayı bıraktım adamın yorumunu okudum. Tebrik ederim hocam valla bazen duygularımı ifade etmişsin derler ya aynen öyle olmuş... Alkışlıyorum...

Alıntıları Göster
    Londradan kolay tabi yazmak

• quote:

Londradan kolay tabi yazmak

Alıntıları Göster
    İşte yeteneğini zekasını konuşturan adamlar kaçıp gitti kardeşim ülkede kimse kalmadı, nereden konuşacaktı?
  • quote:

Allahim deliricem ya

Dostum ben muzil kulubu baskaniydim konserler verip dersler verip insanlari eglendirdim.

Elektro gitar caliyorum ve bu konuda yetkinim

Meslegimde var.dilde biliyorum. Hatta 2.dil ogreniyorum.

Insanlari ne kadar kolay yargiliyorsunuz ya

Alıntıları Göster
    Bu meziyetlere sahipsin ama sapsın. İnsta takibinden medet umacak kadar da çaresizsin. Bir tezatlık sence de yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Bu meziyetlere sahipsin ama sapsın. İnsta takibinden medet umacak kadar da çaresizsin. Bir tezatlık sence de yok mu?

Alıntıları Göster
    Hayir o meziyetlere sahip olmak icin sap kaldim. Cunku bi kizla vakit kaybedemezdim anlatabildim mi?

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Hangi londra gencleriymis bunlar? Birbirine asit atip bicaklayan zenciler pakiler mi? Highgatede yasiyorsan dediklerin dogrudur tabi.

• Bu kafayla daha çok sap kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Bu kafayla daha çok sap kalırsın.
    sap kalmak umrumda degıl ki istedigim herseye sahıbım zaten sadece eglenıyorum siz abartıyorsunuz
  • Art arda*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Tamam
  • takip heycanlı bi konu :D
    lan yaş olarak büyüğün bari saygı göster. herşeyin fazlaysa ki sanmıyorum git kardeş burada işin ne?
    yahu adam sana ileride önüne koyarlar bu mevzuyu sıkıntı çıkar demiş. kızları savunmamış seni düşünmüş. sen ne kadar anlayışsızsın.
  • Edit: Güncelleme bildirimi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR_2234 kullanıcısına yanıt
    yalnız her londraya giden zekasını konuşturup gitmiş olmuyor.daha 1.5sene önce bir kardeşim ankara antlaşması ile gitti eniştesi orada yaşıyordu vize için göstermesi gereken maddi desteği eniştesi gösterdi, cocuk 1.5 senedir londrada.liseden mezun oldu üni kazanamadı gitti ingiltereye,çakma bir şirket kurdu kağıt üzerinde.kendisi başka işlerde çalışıyor.

10 sene sonra o da böyle atıp tutar,bizim millette "kendini geliştirip ingiltereye giden insanın hali de bir başka oluyor" diyip durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 17 Ekim 2019; 16:4:41 >
  • Hep soylerim animecilerin %80 i asosyal eziklerdir. Herseye sahipmis bak sen. Aynanin karsinina gecip tipine bakarken burada kurdugun cumleleri tekrarlarsan iddaa ediyorum aglamaya baslarsin. Hatta garanti veriyorum konu sahibi markette kasa kuyrugunda bile utanan biridir. Anime profili olup asosyal eziklik icermeyen yoruma denk gelmedim. Animeyle sorunum yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.