Şimdi Ara

üniversitede 30 kıza instadan istek attım [ACIKLAMA-GERCEKLER EDIT) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
13.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o sana istek atip sen onu takip etmeye başlayınca o takibi birakmıs gayet normal takipci kasıyor cunku :D asdasdadasdasd yani seni beğenmedi değil biraz daha ilerde bu yazdıklarını bu konuları okuyunca neler saçmalamışım diye düşünüceksin :D hersey tecrübe ile alakalı.
  • Üniversitede olup da, gerçekten kız arkadaş edinmek istiyorsanız (istemekten kastım eylemde bulunmak) çok çok çirkin bir adam değilseniz mutlaka birisi ile çıkarsınız.

Bakıyorum üniversite okuyanların kız erkek fark etmez büyük çoğunluğu sap kalmama derdinde, kardeşim senin orada bulunma amacın eğitimin. Asıl okul bittikten sonra sap gibi kalırsınız ortada, ondan sonra sana kız verecek aile de bulamazsın.

Gençliğinizi yaşayın ama önceliğinizi bilin. Önceliğiniz maddi olarak bağımsızlık kazanmaktır, sonrası zaten gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Hep soylerim animecilerin %80 i asosyal eziklerdir. Herseye sahipmis bak sen. Aynanin karsinina gecip tipine bakarken burada kurdugun cumleleri tekrarlarsan iddaa ediyorum aglamaya baslarsin. Hatta garanti veriyorum konu sahibi markette kasa kuyrugunda bile utanan biridir. Anime profili olup asosyal eziklik icermeyen yoruma denk gelmedim. Animeyle sorunum yok
    ya kahkaha atıyorum senın gibilere benım aslında kim oldugumu ne iş yaptıgımı bilsen oturup sen aglarsın asıl hayal ettigin hayata sahip olduguma eminim merak etme

edit: ayrıca anime ne ya pp fotosunu oylesıne koydum. zavallı mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 18 Ekim 2019; 18:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

o sana istek atip sen onu takip etmeye başlayınca o takibi birakmıs gayet normal takipci kasıyor cunku :D asdasdadasdasd yani seni beğenmedi değil biraz daha ilerde bu yazdıklarını bu konuları okuyunca neler saçmalamışım diye düşünüceksin :D hersey tecrübe ile alakalı.
    olabılır benım umrumda degil ki burdakiler gibi oturup neden istegi geri çekti diye oturup aglayıp ayna karsısında zırlamıyorum.

önceliklerim belli benim burda ki ezik asosyaller aşagılık kompleksleri ile bana saldırıyor sadece
  • herif Martingale sistemiyle kız tavlıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.