Şimdi Ara

Üniversitede araba? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

2007 5.20d

Üniversitede araba?

Dikiz aynasından sedat abi yapabilirsiniz
     Üniversitede araba?

Forum kapanabilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

hacım ne arabası minibüse zor biniyorum edirnede öğrenci 75krş şöföre 1tl veriyoruz sonra 25 kuruşu geri versin diye 2 saat gözünün içine bakıyoruz

Bende edirnedeyim.Hangi bölüm ?
  • Bende liseyi bitirdim seneye üni.
    3 Temmuzda da ehliyet sınavına giriyorum..
    Bu da benim C4...

Üniversitede araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Seneye üniversiteli oluyoruz Allah'ın izniyle...

İtü Gemi İnşa'yı kazandığım gün büyük bi pürüz çıkmazsa sanırım bu araç geliyor

Üniversitede araba?

Vay vay vay. Benim kafadansın.

Tüm topikteki en kral araba kullanan her kimse kıskandım

• benimkide kazan gemi alıcam diyodu kazandık el arabası bile almadı
  • üniversite sonda bütün biriktirdiğim öğrenim kredimle ve kazandıklarımla aldım(yarısınıda ailem verdi )

Üniversitede araba?

okul bitince bunu aldım keşke tam tersi olsaymış

Üniversitede araba?

• gereklilik artık lüks değil bence
  • @_DIESEL_
    Aynen öyle forumun en kral arabası Çok bilgim yok ama acayip fazla benzin tüketeceğinden eminim.Elimi kolumu bağlayan şey ise benzin parası.
  • quote:

@_DIESEL_
    Aynen öyle forumun en kral arabası Çok bilgim yok ama acayip fazla benzin tüketeceğinden eminim.Elimi kolumu bağlayan şey ise benzin parası.

Onu alacağına 80bin dolar verip Mustang al son model..km'si 1-1.5mlna bile gösterdiğin arabadan daha az yakıt harcamış olursun.
  • quote:

quote:

@_DIESEL_

Onu alacağına 80bin dolar verip Mustang al son model..km'si 1-1.5mlna bile gösterdiğin arabadan daha az yakıt harcamış olursun.

Bu klasiktir tarz zevk meselesi eskiye aşık özlem duyan insanların son model ile ne işi olur yahu yakıt konusundada ekmek köfte olayı malum ciğeri sağlam aletler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

@_DIESEL_

Bu klasiktir tarz zevk meselesi eskiye aşık özlem duyan insanların son model ile ne işi olur yahu yakıt konusundada ekmek köfte olayı malum ciğeri sağlam aletler.

Tabiki öyle ben de 76 model Mustang istiyorum mesela 36bin TL'ye de en güzelinden vardı sanırım satılmış.

Şu var bir de.Fiyata takılma..Böyle bir arabayı kim istemez benim de hayalim
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2563338

Ama yakıt söz konusu oldumu belini doğrultamazsın..Kısa vadede değil uzun vadede düşünmek lazım..Böyle olunca da direktman zarara giriyorsun..ben kmsi 180-200 kuruşa kafamı dinliyorum şuan

• klasik arabalar zaten sürekli kullanım için değil hafta sonları keyif kullanımları içindir. orjinal bir arabayı günlük kullanmla yıpratmak istemezsiniz
  • Oha ! 118 kişinin var 175 kişinin yok DH de de bayağı zengin millet varmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Oha ! 118 kişinin var 175 kişinin yok DH de de bayağı zengin millet varmış ya

Hacı 118 kişinin var diyorsunda bunlardan kaçı GERÇEKTEN kendisinin arabası mesele burda. Yoksa ben de babamın arabasını alıp gezerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 28 Haziran 2010; 15:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

profilimde resimleri var arabamın. allaha şükür ayagımı kesiyor yerden. gönül isterdi cayyanne ile gidip gelmek ama nasip..

Gerçekten sağlam araç

Şuan hayallerimi süslüyor..
  • Benim değil ama 307 var 1.4 hdi.ben kullanıyorum. çok bişeyde yakmıyor.geçinip gidiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Lise sona geçtim.Babam arabayı hiç esirgemez.Hatta arabayı ondan daha fazla kullanırım.
    Öyleki takılan jant,çekilen cam filmi,arkasına yazılan yazıyla hep ben ilgilendim.
    Yıkanmasından bile ben sorumluyum

Üniversitede araba?

''Maşallah'' deyin

Üniversitede ise onun istedigi bölümleri kazanırsam,20.000 lira civarında araç sözü var.

hocam jantlar 14" falanmı? yanaklarda 75 falan.

bence biran önce 16" veya 17" e bi geçiş yap

Bu arada şahsi fikrimdir siyah araca siyah jant biraz baymış gibi.

Bu arada maşallah.

Jantlar 15'' yanaklar 65 olması lazım.Fotograflarda jantları çok ufak çıkıyor bu arabanın yavZaten büyük degildeFotograflarda ayrı bir küçük çıkıyor

Arabanın degişme durumu var o yüzden pek ugraşmıyorum,yoksa Golf GTI jantı(18'') +GTI ön panjur planım vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 30 Haziran 2010; 4:00:13 >

• daha ehliyet almadım...üni seçim telaşından arada kaynadı..sanırım seneye yazın alacağım....annemin de babamında kendi arabaları var ama onların arabalarını isteyemem buna yüzüm yok ...geçen gün annemle konuştum ve seneye ehliyet aldığında sana da araba alacağız dedi.. tahminen şunlardan birini aldırcam... bmw 320ci , Audi A3 veya Hyundai Tiburon Coupe..belki de başka bi model...ama alınana kadar EGO'yla yola devam :)...

• Bende daha ehliyet almadım.. bu sene biraz hem üniversitelerden dolayı hazırlıksız gibi falan olduk. Seneye yaza doğru hem ehliyet hemde ardından araba almayı düşünüyoruz. Annem bakalım dedi..

Küçük bişeyler düşünüyoruz. Smart yada 2.el minicooper türü araba almayı düşünüyoruz. Aslında üniversiteye giderken arabayla herkesin gözünde zengin birisi gibi geliyorsun. Ama avantajları çok gerçekten.. Eğer akıllıca kullanırsan o avantajları başarılı olabilirsin..

Umarım herkes kendi tasasına göre bişeyler bulup alır.
  •  Üniversitede araba?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.