Şimdi Ara

Üniversitede araba? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş

Ne otomobil sahibi olamayıp, olanları kıskanmak doğru. Nede otomobil sahibi olup, olmayanları aşağılamak doğru.

Unutulmamalıdır ki herkesin malı kendine...Zaten herkeste BMW, Mercedes olsa asıl o zaman dünya adaletsiz olurdu. Çalışanla, çalışmayan arasında fark olmalı. (Z..P...dediğiniz çocuklarında babası çalışmış zamanında, sizde çalışın sizin çocuğunuzda BMW ile gidip gelsin...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

istanbul üniversitesini kazandım dedim, "aferin oğlum" deyip 20 lira vermişti :)

:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Üniversitede araba?

bi tur versene
  • Ben üniversitede okurken 4 kez araç değiştirmiştim. Arkadaşlar biraz söylenmişti bu yüzden
    İlk aracım 94 model Honda Delsol'du. 2. aracım 94 model Opel Calibra 2.0 T. 3. aracım 2005 model Megane II 1.5 DCI (Ekonomiye bariz bir dönüş ) son aracım ise 2005 model Suziki Grand Vitara 2.0 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

edaisy, hangi üniv.? hangi bölüm?

Gazi

Araban Var mı Edaisy

Yazdım birinci sayfada..

Ama bu yaz inşallah olacak

eda beni gezdir onla

• Gel Deniz ederiz içine
  • quote:

Gel Deniz ederiz içine

o arabayla bir hafta gezinirsek arabayı kaybederiz biz
  • bıcı bıcı yapıyorduk..

Üniversitede araba?

Üniversitede araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 26 Haziran 2010; 21:23:56 >
  • Araba varda çok bi işe yaramıyo.. haftanın 2-3 günü gidiyorum okula arabayla

clio 1.4 var baya az yakmasına karşılık yakıt dayanmıyo arabaya yakıt alsam gece takılmaya para kalmıyo.

garajda sessiz sessiz yatıyo kereta
  • Universitede dğeilim fakat düzgün biryer kazanınca ve ehliyet alınca 20-25 bin arası bir araba ve ev alınıcak
    Fakat artist gibi de görünmek istemiyorum arabayla.Neyse 2 yıl var daha.
  • turkiyede olsam arabam olmazdi belki ama burda gercekten cok cok ucuz benim arac da bu, sifiri 30bin dolar zaten, benimki simdi 15bin dolar.

Üniversitede araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

arabam var ama başıma bela oluyor. her ders bitişi beni bıraksana kanka diye yavşayan salça olan tiplerden kurtulmak zor iş. adama diyorsun oradan gitmiyorum diye, yeaa nolcak iki dakka geç gidersin, şeklinde yavşamaya devam ediyor. sicktiri çekince de kötü adam oluyoruz.

size bi tavsiye özel ünivestedeyseniz burslularla fazla yüz göz olmayın. hiç acımayın. bunlar yaşadıkları aşağılık kompleksi yüzünden sürekli ortam maymunu olurlar sürekli millete yalakalık yapıp peşine takılırlar. benmi dedim sana özel üniversiteye git diye. araban yoksa otobüse bin ne diye ona buna salça oluyosun. yakın arkadaşlarımı bırakırım zaten sorun değil..

anadoluda okuyosanız genelde arabaya pek ihtiyaç olmuyor ama istanbulda okulda uzaksa otobüs falan hiç çekilmiyor.

Bilkent Universitesi Bilgisayar Muhendisligi'nde burslu okuyorum 3.sınıfa gectim. Hangi okuldasın bilmiyorum ama dedigin gibi bir durumla hic karsılasmadm, oyleki burda insanlar kimin burslu kimin burssuz oldugunu bilmezler, oyle insanlar var ki burslu diyosun burssuz cıkıo, burssuzdur bu diosun burslu cıkıo.

Ama sana soyleyecegim son bir lafım var. O "asagılık kompleksine sahip burslular" lafın var ya, işte o sadece burssuzların bakış acısından. Cunku niye biliyor musun o okudugun universiteye prestij kazandıran insanların tercih etmesini saglayan sebep senin babanın parası degil orada burslu okuyan ogrencilerin basarılarıdır bunu asla unutma. Ozel uni.ler olmasaydı o babanın parası sayesinde alacagın diplomayı da alamayacaktın. Benim Ankara'nın sayılı zenginlerinin cocukları olan da pek cok arkadasım var, ama hic birinin de kalkıp senin gibi terbiyesizce yorumlar yaptıgnı ne gordum ne de duydum. Yukardaki sozlerim zaten tum burssuzlar icin degil , sadece kendini senin gibi bişey zanneden ama aslında koca bir "Hiç" ten ibaret olanlar icin. Artık sen dusun gerisini, burslular mı asagılık kompleksine sahip, yoksa senin gibi terbiyesizler mi!!!

tebrik ederim, fikirlerinize katılıyorum, benimde burslu birçok arkadaşım vardı okulda, onlar söylemese biz farkına bile varmazdık burslu olduklarının, ayrıca özel üni'de burs kazanıp okumak istemeyen öğrenciler oluyor, bizimle dalga geçerler, aşağılarlar diye, ama keşke zamanında bende burslu girseydimde okusaydım burslu şekilde, sizin gibi burslu olup vakıf üniversitelerinde okuyanlara imreniyorum, helal olsun bileğinizin hakkıyla girmişsiniz daha ne olsun dediğiniz gibi para herşey değil, al oglum para, al oglum araba, al oglum ev, al oglum al, ama maneviyat sıfır "0"

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum , sizin gibi megaloman , egoist kişiliksiz kisiler yüzünden öğretim hayatını ki senden daha cok hak etmesine rağmen yarıda bırakan insanlar var , bir kaçı yüzünden hepsini buna dahil edip bu sekilde aşağılamana diyecek söz bulmıyorum , git burdan

Senin olayın farklı ama neyse.

• BABA PARASI , ALIN TERİ İLE DEĞİL DEDE BEYDEN KALAN MİRAS LA ALINDI, olayı buralara çekmek ne diye ?
    http://img52.imageshack.us/i/grnt0180.jpg/

heybetli arabalar derdi mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

arabam var ama başıma bela oluyor. her ders bitişi beni bıraksana kanka diye yavşayan salça olan tiplerden kurtulmak zor iş. adama diyorsun oradan gitmiyorum diye, yeaa nolcak iki dakka geç gidersin, şeklinde yavşamaya devam ediyor. sicktiri çekince de kötü adam oluyoruz.

size bi tavsiye özel ünivestedeyseniz burslularla fazla yüz göz olmayın. hiç acımayın. bunlar yaşadıkları aşağılık kompleksi yüzünden sürekli ortam maymunu olurlar sürekli millete yalakalık yapıp peşine takılırlar. benmi dedim sana özel üniversiteye git diye. araban yoksa otobüse bin ne diye ona buna salça oluyosun. yakın arkadaşlarımı bırakırım zaten sorun değil..

anadoluda okuyosanız genelde arabaya pek ihtiyaç olmuyor ama istanbulda okulda uzaksa otobüs falan hiç çekilmiyor.

Bilkent Universitesi Bilgisayar Muhendisligi'nde burslu okuyorum 3.sınıfa gectim. Hangi okuldasın bilmiyorum ama dedigin gibi bir durumla hic karsılasmadm, oyleki burda insanlar kimin burslu kimin burssuz oldugunu bilmezler, oyle insanlar var ki burslu diyosun burssuz cıkıo, burssuzdur bu diosun burslu cıkıo.

Ama sana soyleyecegim son bir lafım var. O "asagılık kompleksine sahip burslular" lafın var ya, işte o sadece burssuzların bakış acısından. Cunku niye biliyor musun o okudugun universiteye prestij kazandıran insanların tercih etmesini saglayan sebep senin babanın parası degil orada burslu okuyan ogrencilerin basarılarıdır bunu asla unutma. Ozel uni.ler olmasaydı o babanın parası sayesinde alacagın diplomayı da alamayacaktın. Benim Ankara'nın sayılı zenginlerinin cocukları olan da pek cok arkadasım var, ama hic birinin de kalkıp senin gibi terbiyesizce yorumlar yaptıgnı ne gordum ne de duydum. Yukardaki sozlerim zaten tum burssuzlar icin degil , sadece kendini senin gibi bişey zanneden ama aslında koca bir "Hiç" ten ibaret olanlar icin. Artık sen dusun gerisini, burslular mı asagılık kompleksine sahip, yoksa senin gibi terbiyesizler mi!!!

Hocam bu arkadaşa cevap verecektim sen vermişsin eline yüreğine sağlık

• arabayı geç yemek yemeye para zor buluyoruz
  • Üniversitede 3.senemi bitirdim.
    Şu an Scirocco'm var.
    Lise 2'den beri kendi aracıma sahibim.Baba parası değil.
    Orta 1'den beri çalışırım.
  • Şu an üniversite okumuyorum ama bu sene okuyacağım. Kendime ait bir arabam olmadı henüz ama istediğim zaman babamın arabasını alıp geziyorum (ehliyetim henüz yok trafiğe çıkmıyorum yakın zamanda olacak inşallah 3 temmuz ehliyet sınavına gireceğim). Hiç bir sorun da çıkartmıyor babam Hatta üniversite okurken okuyacağım şehire götürüp kullanacağımı söylüyorum yine itiraz etmiyor Yani şu anda yok ama okurken kendime ait olmasa da kullanabileceğim bir araba olacak
    Bu da bizim emektar 93 model olur kendileri
     Üniversitede araba?

• 2007 5.20d

Üniversitede araba?

Dikiz aynasından sedat abi yapabilirsiniz
     Üniversitede araba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arabayı geç yemek yemeye para zor buluyoruz

Abim yıllar önce almıştı aracını,üniversiteye arabayla gidip geliyordu ama o da karnını zor doyuruyordu,hep açtı.Beni arayıp "az harçlık yollasan da karnımı doyursam"derdi Ama Konya'dan çıkıp Türkiye gezisine çıkıyordu ne hikmetse

Velhası-l kelam,öğrenci adam her zaman açtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 27 Haziran 2010; 10:04:16 >

• Ne arabası yav, Turktelekom, Akbank, İşbankası peşimde bi yakalasınlar...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.