Şimdi Ara

Üniversitede araba? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş
  • Üniversite biteli yıllar oldu hala araba yok.
  • abim geçti üni.ye çok kavga etti babamla araba konusunda hem çalısıyo hem üni. hemde spor olunca pek yetisemiyo
  • Civic 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeTaFiLL -- 3 Ekim 2010; 23:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Ben üniversitede okurken 4 kez araç değiştirmiştim. Arkadaşlar biraz söylenmişti bu yüzden
    İlk aracım 94 model Honda Delsol'du. 2. aracım 94 model Opel Calibra 2.0 T. 3. aracım 2005 model Megane II 1.5 DCI (Ekonomiye bariz bir dönüş ) son aracım ise 2005 model Suziki Grand Vitara 2.0 idi.

bende Delsol a 6 ay kadar bindim kardeşim. Akıyodu araç maşallah. Ancak civic ten sonra del sol a bindiğim için yer sıkıntısı çekmedim değil. hatta 2-3 ay sonra pişman bile oldum diyebilirim çünkü arkadaş ortamı 1-2 kişiyle bitmiyor ki en az 3-5 oluyorsun eee 2 kişilik araca 3 kişi binemiyorsun. ( bu arada araba mı kendi kazandığım parayla aldım arkadaşlar) sadece 450 tl ye oz jant almıştım. onu da taksitle aldım ekstra para istemedim pederle. harçlığımdan tedarik ettim..

• Üniversitedeyken vardı halada aynı araba var o yüzden ''Üniversitedeyim,arabam var.'' şıkkına oyumu verdim..
  • bende de ünideyken vardı şimdi yok ama neyse motor ehliyetimi aldım biraz para denkleştirip ufaktan motora başlamayı düşünüyorum 2-3 seneye kadar ss e geçerim Allah yardım ederse
  • Calısıp aldıgım 2000 model Ford Ka'm var cok hafif modifiyelidir, cok az yakıyor arabamı seviyorum degistirmeyide dusunmuyorum.
  •  Üniversitede araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 4 Ağustos 2012; 4:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Ne arabası yav, Turktelekom, Akbank, İşbankası peşimde bi yakalasınlar...

• 4 ay sonra 20 yaşına gelecem, ehliyetim yok hala

• 1.5 yildir ehliyetim var. Lisedeyken almistim ehliyeti babam okula arabayla gitmemi istemiyordu. Universiteyi kazanamadim 2.kez denedim hala araba var. Bakalim bu yil girdik guzel bisi alir ins

• Hesapta üniversiteye geçince banada alınacaktı..Yok arkadaşlar öyle birşeyBende kendim çalışarak biryandan ev kiram,fatura vs ve diğer ihtiyaçlarımı karşılıyorum bir yandan da şundan aldım.Gayet yeterli ve karizmatik.Ben yolumda giderken bile durdurup soran oldu..Yok kaça aldın yok şöylemi böylemi gibisinden.
     Üniversitede araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanfinifon -- 4 Ağustos 2012; 10:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duffyy

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Ben üniversitede okurken 4 kez araç değiştirmiştim. Arkadaşlar biraz söylenmişti bu yüzden
    İlk aracım 94 model Honda Delsol'du. 2. aracım 94 model Opel Calibra 2.0 T. 3. aracım 2005 model Megane II 1.5 DCI (Ekonomiye bariz bir dönüş ) son aracım ise 2005 model Suziki Grand Vitara 2.0 idi.

bende Delsol a 6 ay kadar bindim kardeşim. Akıyodu araç maşallah. Ancak civic ten sonra del sol a bindiğim için yer sıkıntısı çekmedim değil. hatta 2-3 ay sonra pişman bile oldum diyebilirim çünkü arkadaş ortamı 1-2 kişiyle bitmiyor ki en az 3-5 oluyorsun eee 2 kişilik araca 3 kişi binemiyorsun. ( bu arada araba mı kendi kazandığım parayla aldım arkadaşlar) sadece 450 tl ye oz jant almıştım. onu da taksitle aldım ekstra para istemedim pederle. harçlığımdan tedarik ettim..

Del sol zaten sevgilin ve senin için. Diğerlerini ne yapacaksın

• Üniversiteliyim,arabam yok.Babam bitirdiğimde Nissan Qashqai'nin anahtarını diplomamım arasına koyup vereceğini söylüyor.Hadi hayırlısı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araban olur ama hergün universiteye araba ile gitmek mantıksız benzi dayanmaz zaten ona.. ben 2-3 haftada bir giderim
  • 3. seçenek ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QualityAndSteady -- 4 Ağustos 2012; 12:04:53 >
  • ben harp okuluna gitmek istiyorum eğer gidersem araba almayacaklarmış . istanbul üniversitesi hukuk fakültesinide kazanırsam ya jaguar executive 3.0 filan alcam yada bmw z serisinden bir cabrio aldırtcam.
  • Bu ülkede baban zenginse ister oku ister okuma 2 yıllık boktan bir üniversite bile bitirsen geçim sıkıntın yok.
    Bu ülkede böyle işte...

• vay be herkesin babası araba alıyomuş demekki
  • lise 3um unv ye girebilirsem babam 70bin liraya araba alacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.