Şimdi Ara

Üniversitede araba? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş
  • durumum olsa alırım babamda alır hatta çok büyük eksiklik değil ama yanında hiçbi zaman kız eksik olmaz hele birde peugeot 307 , mini cooper , ford fiesta , bmw 3.20 türü araban varsa hele hiç boş gezmessin
  • Bende üniversiteye girmeden önce araba vardı.Aöf okurken babam yeni araba alınca palio bana kaldı.Sonra örgün üniversiteye girdim.Hala kullanıyorum.Vergi,muayene hariç tüm masraflar bende.İnanın bıktım orta halli birinin araba sahibi olmak harcı değil.3 yıldır kendime birşey almadım benzin,bakım,tamir derken cebimde hiç para kalmıyor.Seneye kadar arabayla işim var sonra satılmasını isterim.Araba bana sadece bela bu arabayı sattırırım geriye kalan paradan 2 milyarla bir motor alırım ucuz ucuz gezerim mis gibi.Arabanın park sorunu zaten bela.Orta halli üniversite öğrencisi için en iyisi motorsiklet.Ayda 1000 lira kazanmıyorsanız araba istemeyin.Araba olunca etrafında bedavacı çok oluyor.
  • hocam seninki de tam piç arabasıymış ha
    quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Üniversitede araba?

Aynı araçlara sahibiz

Buda benim düldülüm ;

Üniversitede araba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Empathica

bizimki üniversiteyi bitir bakarız derdi..
    üniyi bitirdik, askere gidicen araba yatıcak evin önünde git gel ondan sonra bakarız dedi eywallah dedik..
    askere de gittim geldim, evdesin nabıcan arabayı iş bul o zaman bakarız dedi iyi bakalım dedik...
    işe girdik evlen demeye başladı sanki biri benimle ta... geçiyo ama iş başa düştü anlaşılan

yuh be oyalamaya bak bizimkide bi ara alırım demişti ama ne yaparsan alırım demişti hatırlamıyom ama üni bitince alır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

quote:

üniyi bitirdik, askere gidicen araba yatıcak evin önünde git gel ondan sonra bakarız dedi eywallah dedik..
    askere de gittim geldim, evdesin nabıcan arabayı iş bul o zaman bakarız dedi iyi bakalım dedik...
    işe girdik evlen demeye başladı sanki biri benimle ta... geçiyo ama iş başa düştü anlaşılan

yuh be oyalamaya bak bizimkide bi ara alırım demişti ama ne yaparsan alırım demişti hatırlamıyom ama üni bitince alır herhalde

Hocam ressmen oyalamış. İmkan var ün. son sınıfta arabanı alman lazımdı yanlış yapmışsın.

Bizim baba da biraz katıdır milyonları olsa bana üniversitede araba almaz. Adamın felsefesi şu ; öğrenci adamın arabasımı olurmuş bizde geçtik o yollardan araba olursa iş değişir diyo. Binevi katılıyorum ama üniverse sonda o almassa bile ben bi yolunu bulur alırım.

• aylık akbilim var arabaya ne gerek
  • Üniversite yok Aöf de okuyorum ,ama çok şükür arabam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

quote:

Hocam ressmen oyalamış. İmkan var ün. son sınıfta arabanı alman lazımdı yanlış yapmışsın.

Bizim baba da biraz katıdır milyonları olsa bana üniversitede araba almaz. Adamın felsefesi şu ; öğrenci adamın arabasımı olurmuş bizde geçtik o yollardan araba olursa iş değişir diyo. Binevi katılıyorum ama üniverse sonda o almassa bile ben bi yolunu bulur alırım.

söyle o yolu da biz de bilelim bizim pederinde alacağı yok bize 3. sınıf olcaz

• Bende de var 3 senedir okul bitti şimdi satıyorum :) renault flash arabada.

Üniversitede araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 27 Haziran 2010; 16:38:30 >
  • ehliyet bile almaya ihtiyaç duymadım
    bizim sınıfta kendi arabası olan 1/50
    1 kişi babasının arabasını her zaman getiriyor.
    1 kişi de arada alabiliyor.

yani 3/50. azınlık

gerçi eskişehir'de arabayı alıp ne yapacaksın? yarım saatte şehrin ucuna yürürsün.

ek: staja gideceğim, bahçeşehir'e taksim'den gitmek ölüm, keşke araba olsaydı demiyor da değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 26 Haziran 2010; 16:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

quote:

aynen bizimkinde de var bu mantık.. ben otuz yaşına gelince aldım ilk arabamı, sabret sen de alırsın diyo önce ev almış tabi mantıklı olanı yapmış bence de..

arabayı almakla da bitmiyo iş, istanbulda park derdi ayrı, benzini var, vergisi var, bakımı var, muayenesi var, var da var.... gelirim o kadar iyi değil şu anda, arabam olsa da rahatla binip gezemem zaten, olmaması daha iyi sanki (züğürt tesellisi gibi oldu)

ama ne kadar kızsam da peder gibi arabadan önce ev edinmeyi daha çok isterim ben de

• üniversite
    2003-2004 (2001)vw polo
    2004-2007 (2004)land rover freelander

iş hayatı
    2007-2010 iş hayatı :) (2004)(ford tourneo connect)
    2010 ... (2010)(ford tourneo connect)

rahat bir üniversite hayatım geçti, vakıf üniversitesinde okuduğum için o denli şımarık, karaktersiz, baba parasıyla hava yapan, lincoln navigator, slk,clk,porsche, hatta maseratilerle gelen erkek/kızlar gördüm... araba konusunda artık doyuma ulaştığım için şu an ford connect'imle mutluyum ;) gerçek iş hayatı yani okuldaki(toz pembe öğrencilik) hayatından sıyrılınca asıl hayat başlıyor, çok yorucu ve çetin.. o yüzden üni hayatınızın kıymetini bilin ;) araba vs gelip geçici şeyler, önemli olan mutlu olmanız, ailenizin ve sevdiklerinizin yanınızda olması

• Seneye üniversiteli oluyoruz Allah'ın izniyle...

İtü Gemi İnşa'yı kazandığım gün büyük bi pürüz çıkmazsa sanırım bu araç geliyor

Üniversitede araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForYouKill

quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Allaha şükür karnımız doyuyor.

+1 Bu yaşta araba ne gerek

Katılıyorum

millet zenginmis vallaha.. ben babamdan ayda 200lirayı gecersem para istemeye utanıyorum.. hani kendimce bir limit koydum.. oyle araba filan hic dusunmedim bile.. memur cocuguyuz sonucta..

• Bende araba yok ama seneye motosikletimi getirmeyi planlıyorum
     Üniversitede araba?
    Napalım züğürt olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 26 Haziran 2010; 17:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Seneye üniversiteli oluyoruz Allah'ın izniyle...

Üniversitede araba?

Vay vay vay. Benim kafadansın.

• Üniversiteliyim Opel astra sedan aracım var tamamı alın teri.

Üniversitede araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Seneye üniversiteli oluyoruz Allah'ın izniyle...

Üniversitede araba?

Vay vay vay. Benim kafadansın.

Oldsmobile diyorum

Dedem galericiymiş o zamandan beri torunum diye saklamış sağolsun şimdi eksikleri var tavanda iç döşemelerde ve kaputta onlar yapılacak sanırım

• arabam var ama başıma bela oluyor. her ders bitişi beni bıraksana kanka diye yavşayan salça olan tiplerden kurtulmak zor iş. adama diyorsun oradan gitmiyorum diye, yeaa nolcak iki dakka geç gidersin, şeklinde yavşamaya devam ediyor. sicktiri çekince de kötü adam oluyoruz.

size bi tavsiye özel ünivestedeyseniz burslularla fazla yüz göz olmayın. hiç acımayın. bunlar yaşadıkları aşağılık kompleksi yüzünden sürekli ortam maymunu olurlar sürekli millete yalakalık yapıp peşine takılırlar. benmi dedim sana özel üniversiteye git diye. araban yoksa otobüse bin ne diye ona buna salça oluyosun. yakın arkadaşlarımı bırakırım zaten sorun değil..

anadoluda okuyosanız genelde arabaya pek ihtiyaç olmuyor ama istanbulda okulda uzaksa otobüs falan hiç çekilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

arabam var ama başıma bela oluyor. her ders bitişi beni bıraksana kanka diye yavşayan salça olan tiplerden kurtulmak zor iş. adama diyorsun oradan gitmiyorum diye, yeaa nolcak iki dakka geç gidersin, şeklinde yavşamaya devam ediyor. sicktiri çekince de kötü adam oluyoruz.

size bi tavsiye özel ünivestedeyseniz burslularla fazla yüz göz olmayın. hiç acımayın. bunlar yaşadıkları aşağılık kompleksi yüzünden sürekli ortam maymunu olurlar sürekli millete yalakalık yapıp peşine takılırlar. benmi dedim sana özel üniversiteye git diye. araban yoksa otobüse bin ne diye ona buna salça oluyosun. yakın arkadaşlarımı bırakırım zaten sorun değil..

anadoluda okuyosanız genelde arabaya pek ihtiyaç olmuyor ama istanbulda okulda uzaksa otobüs falan hiç çekilmiyor.

hahahah arkadaşım burslular değil normallerde öyle =) 4 arkadaşız hepimizde araba var, ögle arası dışarıya yemeğe gidicez hep benim arabayla gidicez illa ki, en son cinnet geçirdim dedim sizin sülalenizi biiiiiiipp , ulan şerefsizler dedim hepinizde var bundan sonra her gün birimizin arabasıyla gidicez lan dedim ;) ne günlerdi aramıyor değilim peh...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.