Şimdi Ara

Üniversitede araba? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: EdaisY

Fenafillah Aöl mezunuyum ama okulu sonuncularda bitirdiğim için puan neredeyse gelmedi

Reventon pm kapalıydı şimdi açtım

Edaisy sizi başka bir forumdan tanıyo olabilir myiim acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

istanbul üniversitesini kazandım dedim, "aferin oğlum" deyip 20 lira vermişti :)

:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Üniversitede araba?

Aynı araçlara sahibiz

Buda benim düldülüm ;

Üniversitede araba?

• üniye git gel hep o baktı, üniyi bitireli 4 sene oldu 4 senedir de o beni sömürüyor geçinip gidiyoruz...
  • lise yeni bitti 2000 model bir uno var bende. babamda 2009 toyota corolla var.
    üniversiteye gidebilirsem cbr 1000rr alırım galiba bitane.arabayı sevmiyorum. varsa yoksa 2 teker...
  • Ben kazanırsam bizim arabayı alırım büyük ihtimalle babam da şirket arabasını kullanır. Belki bi 600rr alırım.
  • Citroen Berlingo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 26 Haziran 2010; 12:39:48 >
  • Üniversiteye gidip arabasız olmak mı?Araba sahibi olup üniversitesiz olmak mı?iŞTE BÜTÜN SORUN BU!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Üniversiteye gidip arabasız olmak mı?Araba sahibi olup üniversitesiz olmak mı?iŞTE BÜTÜN SORUN BU!!

•  Üniversitede araba?

Bir de çok yakmasa....
  • bekliyoruz artık babam üniversiteyi bitir öyle alırız dedi ama bilmiyorum artık teşvikmi etmek istedi yalanmı söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Lise sona geçtim.Babam arabayı hiç esirgemez.Hatta arabayı ondan daha fazla kullanırım.
    Öyleki takılan jant,çekilen cam filmi,arkasına yazılan yazıyla hep ben ilgilendim.
    Yıkanmasından bile ben sorumluyum

Üniversitede araba?

''Maşallah'' deyin

Üniversitede ise onun istedigi bölümleri kazanırsam,20.000 lira civarında araç sözü var.

hocam jantlar 14" falanmı? yanaklarda 75 falan.

bence biran önce 16" veya 17" e bi geçiş yap

Bu arada şahsi fikrimdir siyah araca siyah jant biraz baymış gibi.

Bu arada maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Haziran 2010; 10:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

3 yıl kadar para biriktirmem sonucu kendi arabamı aldım üniversitede.
    Biraz Knight Online, biraz harçlıktan bankaya para yatırma, biraz valide katkısı ile hayalimi gerçekleştirdim:)
    Baba parası yemiyorum, babam mefta

Mazda Lantis 1.8
     Üniversitede araba?

edit: Maşallah diyin

hocam araçtan memnunmusunuz? Çok hoşuma gidiyor bu araç. Camlarda çıta olmaması falan ayrı bir hava katıyor. Birde 1.8 olması yakıtı nasıl etkiliyor ve performansı nasıl?

• En eski bendeki araç galiba

Bu yıla kadar gitmiyordum okula arabayla çok fazla bir araba sevdam yoktur ama yaz okulundan itibaren arabayla gidicem.Üni hayatı boyunca ablam kullandı,şimdi ablam çalışıyor bana kaldı.

89model Renault Flash var 1.7

Okula gelip giderken takılıcaz artık ayağımızı yerden kessin maksat

Bi tane de 2005 Accent var ama onu vermiyo peder bey
  • 79 civic istedim bakalım borçlar bitince alınacak heralde eger bulursak. bi iki sene iş bulana kadar hurda haline binerim sorasında da 1.4 vtec civic motoru rollbar orjinale sadık modlama falan hobi aracına dönüştürmek gibi bir planım var. naaprsın makineci adamın oyuncağı işte.
  • ulan ben and. lisesi kazandığımı sıcağın altında hamal gibi çalışırken, üni. kazandığımıda yine dedeme yardım ederken (çalışırken) öğrendim.Ne arabası

Ehliyet sertifikası aldım 7 aydır duruyo alamadım hala
  • Üniversite okuyorum,şahsıma ait bi araba yok fakat babamın pek kullanmadığı 2001 2,0 vectrası var her gün onun la gidip gelirim okula,ama inanın arabayla gitmekten bıktım daha doğrusu bıktırdılar,her gün beyinsiz insanlar yüzünden tuhaf tuhaf kazalar atlatıyorum önüne geçip el freni çekenmi ararsın kapışmak isteyenmi ararsın ve daha niceleri...
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:34:10 >

• üniversitem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: disstortion-EP

DH zengin lan

valla babamın arabası yok k i benim olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.