Şimdi Ara

Üniversitede araba? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversitede araba?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş

Bu üslup ile kendini küçük düşüyorsun öncelikle. Boğaziçi Üniversitesinde okuyorum. İki yabancı dil konusunda çok ilerlemiş olacağım daha mezun olmadan. AB Gençlik programlarıyla bir çok farklı kültür tanıyacağım. Robert Lisesinde staj yapacağım. Yine okulum sayesinde Boston'daki devlet okullarında yıllığı 60 bin $'a öğretmenlik yapacağım. Hem öğretmenliğim devam ederken hem de Harvard, Boston University, Boston College okullarından birinde master ve doktoramı devlet desteğiyle tamamlayacağım. Ülkeme dönerek ya akademik kariyer yapacağım ya da İngilizce eğitim veren özel okullarda yüksek mevkide yöneticilik yapacağım. Belki de İngilizce ders anlatan öğretmen olacağım. Bu eğitimle ilgili olan kariyer planım. Bu olmazsa finans sektöründe çok rahat iş bulabiliyor bizim mezunlar. O da olmazsa babamın şirketinde işe girerim. Sen beni dert etme kısaca.

• Araba yok ama resim koyabilirim.
  • @STEEL
    PARAMIZ VARSA BUBIZIM SUCUMUZDEGILMISSINDE ALLAH ASKINA NE PARAN VAR DOSTUM O SNN ARABANINFIYATINI 3E 4E KATLAYAN ARABALARI SUREN TANIDIKLARIM VAR
    yani kimse hic birsyiyle ovunmesin zengininde zengini vardir ole adamlar varki snn altindaki bwmye cop gozuyle bakiyo bu solediklerim bnm araba icinde gecerlidir
  • sağolsunlar üniversite 3. sınıfa geçince 1998 model alfa romeo 156 1.6 t.spark aldılar kırmızı renk arabama aşıktım ve tam bir alfa romeo hayranıyım fakat araç modelini epey eski olmasından dolayı 2 ay kadar once 2006 siyah renk 1.6 opel astra h hb satın aldılar bana fakat alfadan inip astra ya binince çok boş geldi araç bana şu an aracımı satılığa çıkarttım 1-2 güne sanırım satılcak ve inşallah yine güzel kırmızı veyahut siyah renk deri koltuklu 2004 model üstü alfa romeo 156 ya bineceğim

İlk sahip olduğum kırmızı alfa romeom :

Üniversitede araba?

buda şu an bindiğim fakt 1-2 güne satıcağım 2006 opel astramın satılık ilanı araç resimleri orada mevcuttur.

umarım allah kersin gönlüne göre verir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Benim babam üniversiteyi kazanıp ehliyetimi aldığım yaz bana VW Golf alıyordu. Anlaşamadık

2005 yılında üniversiteye girdim. 2008 senesinde bana araba alacağı paranın üzerine 3-5 de ben kattım 2007 model BMW 1.20 aldık.

Aldığım zaman metalik mavi rengindeydi şimdi mat beyaz ve tavanı parlak siyah. İyi ki acele etmemişim beklemişim diyorum

2000 motor araba kasmıyor mu üniversitede?Malum yakıt parası..

Araba arkadan itişli olunca birde zorlarsan 15-20 litreleri görüyorsundur

1.6 Golfle 10 litrenin altını göremiyorum.Ama yanıma oturmak her babayigidin harcı degildirFull Redlıne

Yarın bigün birilerini ezmede, ne halin varsa gör. Kendi canını düşünmüyorsun bari trafiktekilerinkini düşün.
    Polisten bile kaçtım defalarca, ergenlik çağımda altımda E36 3.20 vardı, refujdan uçtum, kanala uçup köprü direğine vurdum, en son kazam ise Golf4 ile oldu, yan döndük ağaç olmasa yuvarlanıyorduk.
    Hepsininde tek sebebi vardı: HIZ.
    Sen sen ol efendi efendi sür. Kaza geçirmiş birinden sana tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

istanbul üniversitesini kazandım dedim, "aferin oğlum" deyip 20 lira vermişti :)

Onca araba şovu arasında bunu görünce büyük bir tebessüm oluştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Uygurca

dedim ya sende olucaksın merak etme diye

Şu kişiyi kaale alıp yorum yapmayın bence. Ben de yapmayacağım bunun dışında.

Neyse. Gökhan senin hakkında söylemek istediğim şey, çok dikkat çekmek istiyorsun ama fazla olmuyor, zorlamamanı tavsiye ederim. Bun sakın hakaret olarak algılama, her öğüt verene kızmıyorsan tabi..

@teknofobi

Kırmızı araçlardan bende vazgeçemiyorum. Az bulunan renkte kırmızı bir sienamız vardı. Onun ilk arabam olmasını isterdim bende ama ne yazık ki boş yere gitti..

Şu araç satış işinde başarılı olursam 2-3 arabayla sezonu kapatacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer55
    @STEEL
    PARAMIZ VARSA BUBIZIM SUCUMUZDEGILMISSINDE ALLAH ASKINA NE PARAN VAR DOSTUM O SNN ARABANINFIYATINI 3E 4E KATLAYAN ARABALARI SUREN TANIDIKLARIM VAR
    yani kimse hic birsyiyle ovunmesin zengininde zengini vardir ole adamlar varki snn altindaki bwmye cop gozuyle bakiyo bu solediklerim bnm araba icinde gecerlidir

ya tamam iste kardesim mebla onemli deil ben rahat yasiyorum bu bana yeter bu dediklerim o bahsettigin ultra zenginler icinde gecerli kimsenin sucu deil kader boyle yazilmis o adam zengin diye kimse onu suclayamaz yazdigimi dikkatli oku carpitma kimseyle zenginlik yarisina falan giren yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeLs -- 26 Haziran 2010; 2:40:01 >
  • Vay anasını ne kadar çok üniversitede arabası olan varmış
    herkes sınıfında kaç kişide araba oldugunu biliyordur,ona göre bir yüzde çıkarırsanız yüzde kaçında var araba?
  • bu sene makina ya yatay geçiş yaparsam inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkHaN-R

Vay anasını ne kadar çok üniversitede arabası olan varmış
    herkes sınıfında kaç kişide araba oldugunu biliyordur,ona göre bir yüzde çıkarırsanız yüzde kaçında var araba?

30 kişi staj yapıyoruz şu an.
    5 veya 6 tanesinde araba var. Ama çoğu birileriyle(anne baba kardeş) ortak kullanıyor, ruhsat sahibi heralde 1 veya 2 kişidir.
  • bizim üniversiteye şehir içi minüs bile 20 dk bir gidiyor ne arabası
  • Üniversteliyim ailemden destek almadan okuyorum zaten aldığım maaş (memur maaşı ) kendi okumama anca yetiyor tabi ps 3 ün sıkıntı çekmemde etkisi var ama yani araba alacak durumum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

edaisy, hangi üniv.? hangi bölüm?

Gazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

Gazi

Araban Var mı Edaisy
  • hacım ne arabası minibüse zor biniyorum edirnede öğrenci 75krş şöföre 1tl veriyoruz sonra 25 kuruşu geri versin diye 2 saat gözünün içine bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

quote:

Gazi

Araban Var mı Edaisy

Yazdım birinci sayfada..

Ama bu yaz inşallah olacak
  • Bölümü ing öğretmenliği de benim merak ettiğim öğretmen lisesi mezunu musun? öyleyse tamam yine büyük başarı ama -24 düşcem ona göre biraz daha az ezilmiş hisseticem kendimi benim de ing öğretmenliği 347 puan öğretmen lisesi diil.

Not:Lütfen Anadolu öğretmen mezunu olduğunu söyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

quote:

Gazi

Araban Var mı Edaisy

Yazdım birinci sayfada..

Ama bu yaz inşallah olacak

çok alakasız olucak gibi ama,ben size pm atmaya çalıştım,o kadar yazdım gönder dedim bu kullanıcı pm kabul etmiyor dedi bütün herşey gitti yıkıldım resmen,ufak bir ihtimal,hiçbirşey geldi mi?

• Fenafillah Aöl mezunuyum ama okulu sonuncularda bitirdiğim için puan neredeyse gelmedi

Reventon pm kapalıydı şimdi açtım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.