Bilkent'te böyle bir kulüp kursam ne olur? Dinsiz kız düşer bol bol. |
Üniversitede ateizm kulübü kurmama izin verirler mi?
-
-
Direkt o adla kurmana izin vermezler büyük ihtimalle (bkz. Medeniyet Topluluğu, Liberal Düşünce Topluluğu vs.) Özgür/Seküler Düşünce Topluluğu olabilir belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de ateist topluluğuna kız mı gelir allasen efe aydalcı kanziler toplanır, makine mühendisliğinden bile beter olur :d
hocam başka önerebileceğiniz bi taktik var mı? tdp'ye katıl diyodu bizim bi arkadaş. ama o da boş geldi.
kulüp kurup başkan ayağına karı kız götürürüm diye düşündüm.
-
TDP ne,ben de cok zor durumdayım forumdan arayacak kadar düştüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardesim sana cillop gibi bol swingerlı klup önerim
bilkentwellclub = bilkent saglıklı yasam klübü
Kızlarla yoga workshopundan tut pilates veya sacma sapan parkart hazırlamaya kadar sana minimum %90lık fit ve güzel kızlar vaad ediyorum. Kurduğun zaman haber et bilkente ziyarete geleceğim. Hatta hedefini kucultme bizimkiler sanırım diğer okullar ile de workshop yapıyor.
Radyolarda çok zengin picler oluyor özellikle girdigin ilk 1-2 sene gereksi yüksek rekabet
hocam ciddi uzun ilişki arıyorum biraz da, en azından benim crush bir şans verene kadar. Takılmalık ilişkiler benim psikolojimi bozuyor sürekli onla bunla takılınca. Tinder'da falan düzgün kız düşmez.
-
ciddi mi hocam
-
hocam hemşirelere yürü. evlilik muhabbeti falan yap, sıkılana kadar devam.
-
Evlenmelik istemiyom kısa süreli takılacak kız lazım
-
0 şaka. Hatun düşürmek için ideal klup
Doktor adamsın bulamıyorsan aynaya dönüp bakman gerekir ben ne yanlıs yapıyorum diye 😗
doktorlukla hiçbir alakası yok kız ne dicek bu çok iyi ders çalışıyor falan mı dicek
-
zaten evlen demiyorum hocam. sıkılana kadar pompa, sonra aşkım sen daha iyilerine layıksın.
-
Ne pompası bi elini tutsam öpsem vs yeter bana,onu da bulamıyom
-
Harika muhabbet
-
bulursun enerjini stajlara sakla. giyime kuşama dikkat et. yeni atanmış genç hemşireler düşünsün daha sonra.
ayrıca aşk meşk istemiyorum deyip elini tutsam yeter demek ne hocam :D
-
Barakaya gidip komünizm, sosyalizm, halkların kardeşliği, grup yorum falan diye kafa açmak.
O ucube otlu motlu ortamda kim vurduya bile olur o iş
Bir de ateist topluluğuna kız mı gelir allasen efe aydalcı kanziler toplanır, makine mühendisliğinden bile beter olur :d
|
Harika muhabbet |
abi sen niye kafandaki her fikri söylüyorsun ?
|
|
çocuk gibi takılan 20 yaşında biri. yorum yapmak istemiyorum
|
olm infernix hani sen adam olmuştun bu konu ne |
yav yakın yok edin şu forumu |
Benzer içerikler
- gre sınavı örneği
- acil yayınları zor mu
- tyt matematik nasıl çalışılır
- diş hekimi maaşı
- 3d paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X