Şimdi Ara

Üniversitede kızlar teklif etmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var hocam.gecen sene Iraklı bir çocuk vardı kursta, adam Türkçeyi zor konuşuyor ama kursta ilk haftada türk kızla tanıştı karşılaştığında sarılıyorlar falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlamıyorum hocam herkes ilk haftadan ortamını kurdu tanıştı milletle.. ben yalnız başıma kaldım herkes samimiyetsiz geliyor tanışmaya isteğim bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Ben cabaliyom 15 kez red yedim hepsi çirkin 2 si çirkin+ obez

Obezler geçen sevgili yapmıştı işte ozaman hicbirseyim duzelmeyecegin anladım
    Fotoğraftaki siz misiniz?
  • Ağlamayana memiş yok

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    ağlıyorum hocam daha nasıl ağlayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: yol veren şahinci

ağlıyorum hocam daha nasıl ağlayayım
    Daha çok
    Çok daha

• Valla su an hayatimdan cok memnunum . Bircok arkadas olarak kiz edindim bakalim ne cikacak. Maddi manevi fedakarlıkta bulunduğumu düşünüyorum . İlk yıllar çok boş geçmişti ama.
    Tavsiyelerde bulunacak olursak
    Kilon yerinde olsun
    Bakımlı ol. Detaylandırmak istemiyorum güzel kok, temiz ve uyumlu giyin. Bu devirde bilmemek ayıpmış
    İnsanlara bir fayda sağlayabilecek ol. Birisi seni neden çevresinde bulundursun sorgula .mantıklı düşün
    Her ne okuyorsan o bölümde iyi ol
    Zihinsel olarak kendini geliştir . Genel kültür çok lazım ben yapamadım onu. Kitap da oku
    İnsanlarla konuşurken üslubuna dikkat et. Ben kendimde bazı kişilik bozuklukları olduğundan şüpheliyim içimi vurmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.
    Okey tavla ıvır zıvır toplu boş yapılan aktiviteleri bilmiyorsan öğren. Bunlardan izole yaşamak marifetmiş gibi bu güne kadar geldim ama gerekliymiş. Akşamları dışarı çıkacak arkadaşların olsun . artık ne içerseniz.
    Her aktiviteye katılmaya çalış davetleri geri çevirme .
    Neyse bunları bu kadar yaptıktan sonra küçük bir kız çevresi edinmiş olman gerekir. Bunların çevresinde dolanıp daha sosyal kişilerle seni buluşturmasını sağla. O kadar hızlı ilerleyecek ki inanamaycaksın

Bundan sonrası tekrar başa döner sen kendi levelına göre mutlaka birisini bulursun. Çünkü yakın ilişkiler kurmak bazı insanlar için çok doğal. Biz mağaradan yeni çıktığımız için garip geliyor. Eğlenmene bak dostum. Sevgili olduğunda yürütmesi biraz zor olacak sorumlulukları vs ben o açıdan sıcak bakmıyorum.şu anda iyiyim bakalım zaman ne getirecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kilom boyum yerimde spor da yapıyorum. bakımlıyım o yönden sıkıntım yok.
    ortalamam fena sayılmaz 3 küsür ama derslerde en arkada oturuyorum hep, önlere oturunca sanki arkamdaki herkes beni izliyormuş gibi hissediyorum.
    kulüp etkinliklerine vs katılasım gelmiyor çünkü gerçekten samimiyetsiz oluyor ve oradaki insanlar kafa yapıma uymuyor.
    ben doğal davranmayı severim, eğer kendim gibi davranmayarak arkadaş-sevgili bulacaksam öyle olmasın daha iyi.
  • quote:

hocam bizim ne zaman yüzümüz gülecek ne zaman sevgilimizin elini tutup gezeceğiz ooooofffffffffffff

Alıntıları Göster
    Yavaşça banyoya gir ve o malum sayıyı yap. Bir bakacaksın ki hepsi geçmiş

• Teklif edildi gercekten bana,cok rezil bir insanmis gerci keşke etmeseydi

• quote:

hocam kilom boyum yerimde spor da yapıyorum. bakımlıyım o yönden sıkıntım yok.
    ortalamam fena sayılmaz 3 küsür ama derslerde en arkada oturuyorum hep, önlere oturunca sanki arkamdaki herkes beni izliyormuş gibi hissediyorum.
    kulüp etkinliklerine vs katılasım gelmiyor çünkü gerçekten samimiyetsiz oluyor ve oradaki insanlar kafa yapıma uymuyor.
    ben doğal davranmayı severim, eğer kendim gibi davranmayarak arkadaş-sevgili bulacaksam öyle olmasın daha iyi.
    Samimiyetsiz insanlar senin samimi insanlara ulaşmandaki kapı olabilir zor süreci atlatabilsen. Sınıfta dayanışma ortamı gerektirecek bir olay lazım yoksa kimse kimsenin umrunda olmaz. Gruplardan birine dahil ol işte . Arkada da oturma bence sabah selamlaş herkesle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşımdayken de ediyolardı. 24 yaşımdayım, etmeye devam ediyorlar.

188/107 kiloyum. Sıradan bir yüzüm var. Güz dönemi özelinde +10 kız kahveye çağırdı. Friendzone'a ben sokuyorum.

Özetle şans bu.
  • Üniversitede çok az da olsa kızlar teklif ediyor knk. Burada en önemli faktör senin sosyal becerin. Ha tip yok dersen de bakımlı olduktan sonra öyle yakışıklı olmaya falan da gerek yok. Hafif de p*ç erkek oldun mu tamamdır 😈

• yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de bi psikiyatrise görün bence

• Tip tip diyenler hiç sokaklara bakmıyor mu veya okudukları üniversitenin kampüsüne? İşin aslı tip falan değil işin aslı konuşmak sadece konuşmak abicim. İşin aslı davranışların... Özgüven sahibi, konuşabilen bir insan isen kapılar sana ardına kadar açılır.

• Ediyolar 3 teklif aldım
  • Genellemeler yanlış ama ünv de. kızlar gönlünü kaptırınca teklif de eder, peşinden de koşar bu bir gerçek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipim tam bir meriç tipi ama hayatimda 1 kiza bile iltifat etmedim bir tarafini kaldirmadim iltifat almisligim vardir. boy 1.70 ağzim laf yapmaz.Elimde olan insanliğim,dürüstlügüm oldugu kadar ahlak,Kendi kazancim.1. Seçenek özgüven agzin laf yapmiyorsa istersen trilyoner ol kendini pazarlayamadiktan sonra ifade etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 14 Mart 2020; 1:52:6 >
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Benim de seninle neredeyse aynı özellikler ama 95 kiloyum ben de hep friendzona yapıyorum neden biz de bir sıkıntı mı var ben anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.