Şimdi Ara

Üniversitede kopya çekerken yakalandım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
4
Favori
29.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

yaw siz nasıl okullarda okuyorsunuz. ben 4. sınıfı bitirmek üzereyim. 4 tane sınavım kaldı. şu güne kadar sadece 2 tane sınava çalıştım üni de. gerisi full kopya. kitabın kapağını açmadım. 1 defterim bile olmadı okulda. sizi nasıl korkutmuşlar ya. liseli gibi değilde adam gibi çekerseniz feriştahı gelse yakalayamaz.

Hacı anlatda bu genclere ornek ol

kalan sınavlarıda veriyim öyle anlatırım dostum. gider ayak sakata gelmiyelim. tanıyan eden vardır. gammazlarlar. 1 haftaya kamuya mal ederim teknikleri.

Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bizde telefonlar hocann masada oluyo 60 70 tel oluyo masada düsünün artık uc seyı bıle yasak

Hangi üni?

trakya üni.

Çok kasmışlar sizde.iü de bu kadar fazla önlem yok 50 kişiye 2-3 görevli düşüyor.

uc seyı sinirimi bozuyo hocam ya diğerleri neysede ucu masaya koyuyoruz dusun artık

Bence bu durumdan dekanlığın haberi yok.bütün öğrencilere kopyacı muamelesi yapmak hoş olmamış.durumu izah eder şekilde dilekçe yazılsa bu şekilde bir daha olmaz kanısındayım.

hocam dekanlığın haberi olsa ne olacak adam docent en son not düşük tutuyo die yurt dısına yollamıslar gene gerı geldı notları falanda en uzağa koyduruyor

Valla bizde hocalar gözetmen olarak pek durmadıkları için bu tavrı sergileyenin hoca olduğunu bilemedim.

kendi asistanlarını geliyo 5 dk önceden yapılması gerekenleri sölüyo işte ceptelefonları suraya falan fistan

sonra hoca elinde dosyayla geliyo sınav kağıtlarını cıkartıyo dagıtıyo bakıyo var mı vermeyen uyarıyo 2 dk daha kalıp gidiyo sınıflar amfi zaten 1 oturan 3 gezen asistan var hep sınıfta .

2 de sniper koysa daha güvenilir olur sınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

bizde 6 dönem çakıyorlar geçmiş olsun

yavaş çaksınlar,gözlerinin içine baka baka çekiyorum bişey de olduğu yok

asistanlar göz korkuturlar çapları yetmez 6 ayını yakmaya,kan alırlar dışarıda o asistanlardan

bişey olmaz konu kapanır,0 verirler

Zihniyet liseden kalma galiba? Sizler de üniversite okuyor, mezun oluyorsunuz ya diyecek bir şey yok.

Hem haksızlar hem de üste çıkıyorlar ya diyecek bir şey yok, pes.

İlaveten mesajlara bakarsan ülkede neden bu kadar fazla üniversite mezunu işsiz adam olduğu da belli oluyor. Kafalar boş olduktan sonra yüksek lisans yapsanız ne olacak? Sonra ağlıyorsunuz iş yok asgariyle çalışıyoruz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 27 Mayıs 2014; 13:04:57 >

• Lan sen Allahmısın dışarıda asistandan kan aldırıyorsun ?

Hem haksızsın,hemde dışarda çakalsın öyle mi.

Sen kopya çekerek sınıf geç,millet eşşek gibi çalışsın,yakalandığında dışarıda adam topla döv ha.

Yavaş olun beyler.Üniversitenin ağası değilsiniz.O asistanı koruyan bir delikanlı çıkar oda sizin muhterem yerinizden güzel bir kan alır,sonrada yağlı kazığa oturtur.

Herkesi sahipsiz,korkak sanmayın.

Bir insan görevini layığıyla yapıyorsa o adam adam gibi adamdır.Bende kopya çekiyor olsam,alsa ne yaparsa boynum eğiktir.

Haklı olduğunuz durumlarda hakkınızdan vazgeçmeyin;ama haksızkende gidip çakallık yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

Şuana kadar girdiğim bütün sınavlarda kopya çektim hiç birinde yakalanmadım kopya çekerek okul hayatımı bitirdim desem yeridir.Kesinlikle övünmüyorum sadece hoşuma gidiyordu.

Kısacası : Pişman değilim birdaha olsa birdaha yaparım diyor arkadaş.

Ben cekebilsem cekerdim net. Ama tedbirler çok yüksek. Sınava girmeden önce hangi sınıf hangi sırada oturacaģın bile yazıyor final programında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersede bagli bence hangi ders bolumun icin onemlimi?

İlk siniflarda ingilizce vizesinde arakadasa kopya verirken yakalandim ikimizide aldi hoca direk dekanliga

Hocada cins birisiydi zaten gecici her sene baska hoca gelir ingilizce dersine

Dekana hocam bunlar kopya cekiyordu hemen islemleri baslatalim dedi

Dekan yerinden kalkti hocanin kulagina hafif egilip ulan boktan ingilizce dersi icin bu cocuklarin bi doneminimi yakacan zaten 1 ay sonra gidiyon sacma hareketler yapma gidin sinifa ver su cocuklarin kagidini dedi

Sinifa geldik kagitlari aldik sinava devam ettik :D

100 luktu kagidim 50 vermis gittim kontrol etmek icin arka sayfayi degerlendirmeyi unutmusum dedi iyi bende dilekce vereyim degerlendirilsin dedim ertesi gun 95 yaziyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün konuş bakalım, bu forumda asistanlar da var. Adam gibi çalışacak dersine öğrenci, kopya ya da herhangi başka bir durum olursa sonuçlarına katlanır, bu kadar basittir. Lisede veli çağrılır ama üniversitede veli diye birşey yok. Nasıl kendimi geliştirir de diğerlerinden bir adım öne çıkarım diye düşüneceğinize abuk subuk şeyler yaparak geleceğinizi karartmayın derim.

Asistanları bu kadar küçümsememen de senin iyiliğine olur. Mezun olabilirsen bir dene bakalım asistan olmayı, nasılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Lan sen Allahmısın dışarıda asistandan kan aldırıyorsun ?

Sen kopya çekerek sınıf geç,millet eşşek gibi çalışsın,yakalandığında dışarıda adam topla döv ha.

Yavaş olun beyler.Üniversitenin ağası değilsiniz.O asistanı koruyan bir delikanlı çıkar oda sizin muhterem yerinizden güzel bir kan alır,sonrada yağlı kazığa oturtur.

Bir insan görevini layığıyla yapıyorsa o adam adam gibi adamdır.Bende kopya çekiyor olsam,alsa ne yaparsa boynum eğiktir.

Haklı olduğunuz durumlarda hakkınızdan vazgeçmeyin;ama haksızkende gidip çakallık yapmayın.

ağası da benim marabası da,istanbul üniversitesinde okuyorum beyazıtdayım bölüm vermiyim asistanlar zan altında kalmasın,benim 6 ayımı harcayacak asistanın aklını alırım bu kadar net

şunu da belirteyim asistanların çoğu sizin gibi düşünmüyor bırakıyorlar çeken çeksin,çok kasana rastlamadım bu zamana kadar yakalanmadım da en fazla gelip kağıdını alırım diyen oldu he diyip geçtim,hadi rastgele

he asistanlar burdayken söyliyeyim bunların yarısından çoğu sınıftaki güzel kızları gözüne kestirir,yüzüne güler sınavda tölerans tanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Mayıs 2014; 13:17:12 >

• quote:

quote:

ağası da benim marabası da,istanbul üniversitesinde okuyorum beyazıtdayım bölüm vermiyim asistanlar zan altında kalmasın,benim 6 ayımı harcayacak asistanın aklını alırım bu kadar net

şunu da belirteyim asistanların çoğu sizin gibi düşünmüyor bırakıyorlar çeken çeksin,çok kasana rastlamadım bu zamana kadar yakalanmadım da en fazla gelip kağıdını alırım diyen oldu he diyip geçtim,hadi rastgele

he asistanlar burdayken söyliyeyim bunların yarısından çoğu sınıftaki güzel kızları gözüne kestirir,yüzüne güler sınavda tölerans tanır

Dikkat ette İstanbul'da gerçek ağa oğulları harcamasınlar seni.

Üniversitenin içerisindede bu şekilde geziniyorsan düşmanın çoktur senin,arkana dikkat et.

Adam ol akıllı ol,kimsenin ekmeğiyle oynama.

Çalışan adam okusun üniversiteyi.

• quote:

quote:

İü iktisattayım.dediğin gibi bir durum yaşamadım.bölümün farklıysa bilemem.ancak 6 ay gibi bir ceza verilmesini sağlayacak asistan olacağını sanmıyorum bende.korktuğundan değilde böyle bir şey yapmak istemediklerindendir bence.

• quote:

Bende i.ü de okudum ama 5 yılda 1 kişinin kopyadan ceza aldığını duymadım. Hatta arkadaşın biri telefondan çekerken final sınavında yakalandı, hiç ceza almadı ve bütte dersi verdi.
  • bende 1.sınıfta yakalanmıştım.Sıranın üstüne doldurmuştum kopyaları nasıl olsa hoca nasıl gelecek lan buraya diyordum Önden 4.sırada köşede oturuyodum oturduğum yerde baya köşe yani.Sadece kalorifer arası vardı oturduğum bölümde.

neyse 100 kiloluk adam girdi o kalorifer arasına ben soğuk terler eşliğinde kağıdı verdim çıktım.O zamana kadar bir şey yoktu ama önde ki kıskanç arkadaş sürekli arkasına bakıp o yazdıklarıma bakması sebebiyle yakalandım ve 10 verdi hoca..Belkide sınav sırasında yakalanmadığım içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandac

quote:

He 6 dönem he yavas caksinlar, liseli

arkadasın ne demek istedigini biri tercume edebilir mi ?

tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopya çekerken büyük bir öz güvenle çekeceksin sanki sen a normal bir şey yapmıyorsunda hoca a normalmiş gibi hissettireceksin. tedirgin olup sağa sola baktın mı iş biter. 4 yıllık üniversite hayatımda istatistik 2 dersinden zerre bişey anlamadan kopya çekerek AA ile geçtim. ki finalde 4 gözetmen vardı.

geçmiş olsun şimdiden olurun hocanın insafına bağlı. hocayla git konuş egosunu tatmin edici şeyler söyle poh pohla
    işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Mert sen misin la?

Adım mert degil
  • bizde çan var kopya çekenlerden nefret ediyorum, gammazlamakta istemiyorum, ama iyi olmuş.
  • Hoca 0 verir. Uzaklaştırma olmasa sicile işleyecek birşeyler bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Mert sen misin la?

Adım mert degil

Tanıdım seni şimdi kıvırma tilki seniiii , gammazlayacam la seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Son sınıfta sürekli kopya verdiğim arkadaş sınavda bu defa hiç planlamadığımız halde kağıtları değiştirmeyi teklif etti. Ben acele etmemesini söyledim.
    Uygun an gelince kağıtları değiştirdik. Ama arkadaş kağıdımı alır almaz silgi ile bir yerleri silip yeniden yazdı ve birşey demeden çıktı.
    Ben onun bomboş kağıdını doldurup bitirdim ve isim hanesini doldurmak geldi. Daha önce benzer şekilde kopya verdiğimde isim hanesini hiç değiştirmeden sınavdan çıkmıştık bu defa ben öyle yaptım. Ama içimde endişe vardı.
    Hemen sınav salonu dışında bekleyen arkadaşı bulup isim hanesine ne yazdığını sordum. Bana kendi ismini yazdığını söyleyince kaynar sular başımdan dökülmüştü. Çünkü bana verdiği kağıtta onun ismi yazıyordu ve ben değiştirmedim. Yani arkadaşın isminin yazdığı iki sınav kağıdı varken benim adıma sınav kağıdı yoktu. İşin mok yanı sınava girerken de imza atıyorduk.
    Diğer arkadaşlara akıl danıştılar. Bize derhal içeri girip birimizin bayan asistanı oyalayıp diğerinin çaktırmadan aradan o sınav kağıdını çekip yok etmemizi söylediler.
    Biz de bunu uygulamak için sınav salonun girdik. Arkadaş asistana bir bahane ile birşey sordu ben de o sırada masada üst üste duran sınav kağıtlarına sokuldum. Asistan farketmiş olmalı ki ikimizi birden sınav kağıtlarından uzaklaştırdı.
    Başarısız olunca arkadaşlara yine akıl danıştık. Bu defa Professöre gidip durumu açıkça anlatıp özür dilememizi söylediler.
    Biz de öyle yapalım deyip koşa koşa Proffesörün odasına gitik ama bayan asistan bizden önce davranmış ve sınav kağıdını profesöre gösteriyordu.
    Biz yine de özür diledik ama profesör "Yapabileceğim birşey yok, yazılı belge var önümde" dedi.
    Ben aylarca disiplin kurulunun davetiyesini görebilmek için hayatımda hiç bakmadığım ilan panosunu takip ettim. Ama ilk sömestr bitip 2. sömestirin ortasına geldiğimiz halde her hangi bir davetiye göremedim.
    İkinci sömestrin sonunda disiplin kurulu davetiyesini ilan panosunda gördüm. Sorguya alacak proffesörlerden biri bizim bölüm hocasıydı. O gün takım elbisemi giyip disiplin komisyonu başkanı hocayı arabamla bölümden alıp fakülte merkezine getirdim.
    Sorguya çektiler ve pişman olup olmadığımı sordular, pişmanım dedim. "Bu işi para için mi yapıyorsun?" diye sorduğunda Sevabına yaptım dedim.
    Son sınıfta alttan ders bırakmadan mezun olduğum için aldığım 1 yarıyıl uzaklaştırma cezasından kurtulmuştum ve sicilime de işlenmedi.
    Ama diğer arkadaşın alttan dersleri olduğundan onun okulu otomatik olarak 6. yıla uzadı.
    Cezam kesinleştikten sonra her ay aldığım Rektörlük Bursunun son taksitini de iptal ettiler.
    Bu olaydan sonra hayatımda kimseye bir daha kopya vermedim.

Daha da geriye bakında cuz kurtuldum aslında.
    Çünkü aynı arkadaş için 3. yılın sonunda yapılan İngilizce Yeterlilik sınavında onun yerine sınava girmiştim de, refleks olarak sınav kağıdına kendi adımı yazdığımı son anda farkedip silip düzeltmiştim.
    Arkadaş kendi kimliği üzerine benim resmimi yapıştırıp soğuk damla ile mühürlemişti, tam bir profesyonel çalışmaydı. Ben de tam bir süzme salaktım
    O zaman yakalansam okuldan atılır ve asla affedilmezdim. Devlet terör suçlularını bile afederken bu gibi sahtekarlıkları asla afetmiyor.

• Eger hocaya giderse mevzu 3 6 ay arasi uzaklastirma alirsin, hocayla arani iyi tutarsan 1 aya kadar inebilir. Final Sınavı olduğu için dersten kesin kalırsın ama ileride devlet falan düşünüyorsan siciline isleyeceği icin galiba kpss ile atanamazsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.