< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversitede Laptop-Tablet
-
-
ipad kullanan baya var bizim okulda ama hâlâ klasik şekilde fotokopiden ilerleyenler de var tabii. çoğunluk tablet kullanıyor marka fark etmeksizin, slaytları drivea yüklüyor hoca ya da görevli öğrenci ve öyle kullanıyoruz. bence büyük kolaylık çünkü ilk kurulda bile 4 cilt slayt + 1 çıkmış fotokopisi vardı onların arasında kaybolup hangi hocanın/dersin slaytı neredeydi derdine girmiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Derste not için defter, kalem.
Ödev vb. yaparken tabii ki bilgisayar.
İlerleyen dönemlerde derste laptop kullanmaya başlayabilirim ama şu ana kadar defter, kalem yetti.
Tablet kullananlar da var. Sunum üzerinden giden hocaların dersi için iyi bir yöntem gibi gözüküyor. (Çoğu hoca)
-
iPad+ goodnotes
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıplarda paso tablet dönüyor. geçen sene en az 5 arkadaşıma tablet aldık. bu meseleleri takip ettiğimden çoğu bana sordu. bu sene bir arkadaşım amfiden foto atmıştı herkeste tablet var askndalksn.
abartıyorum tabii ki ama sınıfın yarısında falan tablet var genelde.
şu dönemde nasıl aldıklarını ise bilmiyorum. geçen senelerde cidden ucuzdu şimdi fiyuuuv olmuş fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 28 Kasım 2022; 22:25:30 > -
Esas olarak fotokopiler(slaytlar işte)
Bunun yanında dandik samsung tablet
Ve laptop
Tabletten pdf vs okuması iyi oluyor, laptop da benim için olmazsa olmaz. Elim ayağım canım ciğerim .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tablet genel olarak pratik, not tutmak için de güzel dersi takip için de tabi eldeki bilgisayar hafifse ve şarjı iyi götürüyorsa bilgisayar daha işlevsel olabilir çeşitli durumlarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X