En iyi değerlendirmeyi ben yapabilirim sanırım senin için. Ben Dokuz Eylül İlköğretim Matematik öğretmenliğinde okuyorum...Henüz 2. sınıfa geçtim. Bizim fakültemizde 1,8 in üstünde olman şart yoksa sınıfı geçemiyorsun...Benim bu sene tek dersim kaldı 15 dersten ve hiç de çalışmadım...Kimi vizelere sınava 3 4 saat kala baktık (2. öğretim olmanın faydaları :) ) önemli bölüm derslerime de 3-4 gün önce baktım... Velhasıl sene bitti ve benim not ortalamam 2,54... Alemlere akmaz kendini içki kumar karı kız arasında kaybetmezsen yapmaman çok zor özelliklede eğitim fakültesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: theagentzero
En iyi değerlendirmeyi ben yapabilirim sanırım senin için. Ben Dokuz Eylül İlköğretim Matematik öğretmenliğinde okuyorum...Henüz 2. sınıfa geçtim. Bizim fakültemizde 1,8 in üstünde olman şart yoksa sınıfı geçemiyorsun...Benim bu sene tek dersim kaldı 15 dersten ve hiç de çalışmadım...Kimi vizelere sınava 3 4 saat kala baktık (2. öğretim olmanın faydaları :) ) önemli bölüm derslerime de 3-4 gün önce baktım... Velhasıl sene bitti ve benim not ortalamam 2,54... Alemlere akmaz kendini içki kumar karı kız arasında kaybetmezsen yapmaman çok zor özelliklede eğitim fakültesinde.
Klişe bir cevapla konuyu sonlandıralım
Nasıl olsa öğretmenlik(!) havada karada geçerim 2 ortalamayı deme çalışmazsan pişman olrsun
Çalışırsan ortalaman 2 olur. Ayrıca 2 ne ki???? 3'ün üzerinde ortalamayı alan göreceksin. Bu arada loto değilki tutturasın
o kadar takma kafana sadece sınav günü bakıp 3.04 ortalama tutturdum(Bilgisayar Müh./Devlet)
5 tane FF'im var ve şu anki ortalamam 2.00'ın üzerinde.
Son gün çalışmayla bir şey yapamazsın ama. Söyleyenlere de inanmıyorum.
Bu arada 2.00 ortalama bir şey değil. 3.50 üzeri ortalama yapanları görüp "İnsan mısınız oğlum siz" dediğin günler olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme