Şimdi Ara

üniversitedeki güvenlik görevlisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UnnRated

/>

Bankacı güvenlikçileri anlamak imkansız ya, bizim şekerbankdaki herif, vezne işlerine bakıyor memurlar yokken..

• quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

Orijinalden alıntı: farego

O değilde heleki bankacıların Güvenlik görevlisini görseniz adamlar uçmuş :D

film izletip gönderiyorlar adamları hepsinde god mode on mübarek yanına yaklaşılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

/>

Konuya süper gitmiş
  • Adama dalicak öt yok biber gazi sikicakmis yasin kac la lisel modundan cikamamis ergen ha bide ibreti alem icin dovecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

Adama dalicak öt yok biber gazi sikicakmis yasin kac la lisel modundan cikamamis ergen ha bide ibreti alem icin dovecekmis

• quote:

Sorma hocam ya bizim burada Akbank'da bir güvenlik görevlisi var sanırsınız adam emniyet müdürü Yaşlı birde ama herifte hava 1500
  • Adamlar calisiyorlar en azindan sizin gibi yatmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Sorma hocam ya bizim burada Akbank'da bir güvenlik görevlisi var sanırsınız adam emniyet müdürü Yaşlı birde ama herifte hava 1500

Hele ki akbankı sorma :D

• quote:

Adama dalicak öt yok biber gazi sikicakmis yasin kac la lisel modundan cikamamis ergen ha bide ibreti alem icin dovecekmis

biber gazı meselesi tamamen onun beni biber gazıyla tehdit etmesinden kaynaklanıyor hatta bana seni disipline ederim dedi sonradan öğrendim diğer güvenlik görevlileriyle işkence yaparım demekmiş dalacak öt yok demişsin eğer öğrenci işleri başkanı gelmeseydi daha farklı şeyler olabilirdi asıl sorun bunun benim başıma gelmesi değil zaten öyle olsa sıkıntı olmazdı ama herkesin başına geliyor adamlar bildiğin sokak serserisi kız öğrencilerden durduk yere kimlik istemeler gereksiz konuşmalar kızlarda kaç kere şikayet etmiş hiç bir şey olmamış ibreti alem için dememin sebebi diğer güvenlik görevlilerinin ayağını denk almasını sağlamak içindi zaten sorun kişisel değil genel bir sorun... onların anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor yoksa 5 sene nasıl geçer bence insanlara gereksiz yerde zamansız çıkışlar yaparak kendini küçük düşürüyorsun biraz daha düşünürek konuş herkes benim kadar anlayışlı olmayabilir

• quote:

Adamlar calisiyorlar en azindan sizin gibi yatmiyorlar

yapılan işin niteliğide çok önemli örneğin evine bir mobilya alınca sorun çıktığında en azından adamlar çalışıyorlar deyip görmezden mi geliyorsun? ya da servis verdiği tarihten sonra gelirse nasılsa yatmıyorlar mı diyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.