Şimdi Ara

üniversitedeki güvenlik görevlisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bu sene üniye yeni başladım okulda her şey çok güzel ama güvenlik görevlileri serseri gibi cins-cins konuşmalar artist tavırlar beni sinir etti en sonunda dün biriyle tartıştık olay çok büyümeden öğrenci işleri başkanı halletti ama ben çok sinirlendim o güvenlik görevlisini ibreti alem için okulun ortasında tekme tokat dövmek istiyorum ama önce biber gazıyla etkisiz hale getirmeyi planlıyorum nese sorum şu o çakalın ağzını burnunu kırsam ne ceza alırım.

• Atılırsın okuldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Atılırsın okuldan.

ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebimehmet

quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Atılırsın okuldan.

ciddi misin?

Gerçekten bi çocuğu dövsende atılırsın mesela. Üniversite orası Tabi aslı astarını bilmem ama yapma derim.
  • Bu güvenlik görevlileri heryerde mi böyle kardeşim ya. Lan aldıkları 3 kuruş asgari ücret attıkları hava holding sahibinde yok.. Polis olsa neyse dicemde altı üstü güvenlik görevlisi.. Birşeyede yaradıkları yok, olay çıkınca herkesten önce bunlar kaçıyo olay yerinden
  • quote:

beyler ben bu sene üniye yeni başladım okulda her şey çok güzel ama güvenlik görevlileri serseri gibi cins-cins konuşmalar artist tavırlar beni sinir etti en sonunda dün biriyle tartıştık olay çok büyümeden öğrenci işleri başkanı halletti ama ben çok sinirlendim o güvenlik görevlisini ibreti alem için okulun ortasında tekme tokat dövmek istiyorum ama önce biber gazıyla etkisiz hale getirmeyi planlıyorum nese sorum şu o çakalın ağzını burnunu kırsam ne ceza alırım.

Atılmayı bırak Valiliğe bağlı oldukları için yargılanman doğrudan devlet için çalışan bir adama şiddetten içeri girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

beyler ben bu sene üniye yeni başladım okulda her şey çok güzel ama güvenlik görevlileri serseri gibi cins-cins konuşmalar artist tavırlar beni sinir etti en sonunda dün biriyle tartıştık olay çok büyümeden öğrenci işleri başkanı halletti ama ben çok sinirlendim o güvenlik görevlisini ibreti alem için okulun ortasında tekme tokat dövmek istiyorum ama önce biber gazıyla etkisiz hale getirmeyi planlıyorum nese sorum şu o çakalın ağzını burnunu kırsam ne ceza alırım.

Atılmayı bırak Valiliğe bağlı oldukları için yargılanman doğrudan devlet için çalışan bir adama şiddetten içeri girersin.
    Bırak okuldan çıksın biraz uzaklaşsın sonra atla üstüne ağız burun gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1789

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bizim yerleşkeninde güvenlik görevlileri sap sap durup karı kız kesmekten başka bir halta yaradıkları yok ne kadar serseri varsa güvenlik görevlisi yapmışlar.
  • O değilde heleki bankacıların Güvenlik görevlisini görseniz adamlar uçmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

O değilde heleki bankacıların Güvenlik görevlisini görseniz adamlar uçmuş :D
    Hangi okul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Hangi okul?

Alıntıları Göster
    ne kadar çakal-çukal varsa güvenlikci olmuş okul dışında dayak+biber gazı hatta o tartışınca arkadaşlarınıda çağırmıştı bende 3-4 tane arkadaşımı alıp ağzını burnunu kıracam bene bu bile ayaklarını denk almalarına neden olur bu arada okul yıldırım beyazıt üni.
  • quote:

ne kadar çakal-çukal varsa güvenlikci olmuş okul dışında dayak+biber gazı hatta o tartışınca arkadaşlarınıda çağırmıştı bende 3-4 tane arkadaşımı alıp ağzını burnunu kıracam bene bu bile ayaklarını denk almalarına neden olur bu arada okul yıldırım beyazıt üni.

Alıntıları Göster
    şu üniversitelerde bi tanede düzgün güvenlikçi çıksa şaşarım bizim okuldakilerde akşama kadar köpek taşlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu güvenlik görevlileri heryerde mi böyle kardeşim ya. Lan aldıkları 3 kuruş asgari ücret attıkları hava holding sahibinde yok.. Polis olsa neyse dicemde altı üstü güvenlik görevlisi.. Birşeyede yaradıkları yok, olay çıkınca herkesten önce bunlar kaçıyo olay yerinden

hiç sorma bizimkilerde FBI polisiydi sanki. siyah gözlükler, kulaklıklar, telsiz, jop vs hepsi vardı. sorun yaşamadım ama sorun olsaydı mikerdim. isterse atsınlar okuldan, onlara eyvallah mı edecem. neyseki bitti de kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

O değilde heleki bankacıların Güvenlik görevlisini görseniz adamlar uçmuş :D

film izletip gönderiyorlar adamları hepsinde god mode on mübarek yanına yaklaşılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu güvenlik görevlileri heryerde mi böyle kardeşim ya. Lan aldıkları 3 kuruş asgari ücret attıkları hava holding sahibinde yok.. Polis olsa neyse dicemde altı üstü güvenlik görevlisi.. Birşeyede yaradıkları yok, olay çıkınca herkesten önce bunlar kaçıyo olay yerinden

hiç sorma bizimkilerde FBI polisiydi sanki. siyah gözlükler, kulaklıklar, telsiz, jop vs hepsi vardı. sorun yaşamadım ama sorun olsaydı mikerdim. isterse atsınlar okuldan, onlara eyvallah mı edecem. neyseki bitti de kurtuldum.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Alıntıları Göster
    bence güvenlik görevlilerine bu gözlüğü takmak yasaklanmalı.

üniversitedeki güvenlik görevlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Son yasalardan sonra Terör suçu bile okuldan atılmana sebep olmuyor ama 6 ay uzaklaştırman taş olur.(1 yılın gider.)
    Artı ortada adli bir olay olur sonuçda lisede çıkışta ettiğin kavgalardan değil mahkeme vs. uğraşır ve büyük ihtimal de sabıkan olmadıgı için para cezası verirsin.(94 lü adamın sabıkası olmaz diye konusuyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

Son yasalardan sonra Terör suçu bile okuldan atılmana sebep olmuyor ama 6 ay uzaklaştırman taş olur.(1 yılın gider.)
    Artı ortada adli bir olay olur sonuçda lisede çıkışta ettiğin kavgalardan değil mahkeme vs. uğraşır ve büyük ihtimal de sabıkan olmadıgı için para cezası verirsin.(94 lü adamın sabıkası olmaz diye konusuyorum.)

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnnRated -- 3 Ekim 2012; 1:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Alıntıları Göster
    Sabıkam yok arkadaşlar.. Peki ben bu adamı okulun dışında dövsem yine okul yönetimi bana ceza verir mi? Ya da ilk önce o bana vursa(okul içinde)

önemli not:ansiyekte hastasıyım günde 45 mg antidepresan kullanıyorum.

• quote:

Sabıkam yok arkadaşlar.. Peki ben bu adamı okulun dışında dövsem yine okul yönetimi bana ceza verir mi? Ya da ilk önce o bana vursa(okul içinde)

önemli not:ansiyekte hastasıyım günde 45 mg antidepresan kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    istanbul üniv.deki görevlilerde böyle lan ögrenci işleriyle bir türlü konuşamadım adam diyor bana sor...diyorum ona anlamıyorda düşünüyor mal gibi..kaç defa gittim en sonda girebildim içeri,sanki başbakanla görüşecem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.