Şimdi Ara

Üniversiteden ilişkimi kesmek istiyorum.Yıllık harç ücretlerini istiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteden ilişkimi kesip lise diplomamı almak istiyorum.Fakat öğrenci işleri hala öğrenciliğimin aktif gözüktüğünü ve yıllık harç ücretlerini istiyorlar.Benim diğer arkadaşlarım 2 farklı üniversiteden kayıtlarını aldırdılar.Onlar hiç bir şekilde para ödemediler.Ben niye ödeyim ki bunu.Bir yolu varmıdır bu işin.Niçin haybiye bu paraları ödeyim ki.Ne yapabiliriz.Aynı durumda olan arkadaşlar fikir danışmanlığı yaparsa sevinirim...

• Okumuyom ben yaaa.Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz.Yokmu bir fikir alışverişinde buluncak biri.Gülün siz gülün
  • parayı yatırma problem?
  • Benimde kaydını sildiren arkadaşlarım oldu harç falan istemediler.Okumayacağın dönemin harcını niye yatırasın öyle saçmalık mı olur.Öğrenciliğin aktif görünüyor diyorlarsa sende işte bende onu pasif yaptırmaya geldim deseydin.Okulun öğrencisi olan birisinin durumu aktif olmayacakta ne olacak ? Saçma sapan işler boş yere para falan yatırma git dekanlığa dilekçe ver ilişik kestirmek istiyorum bana okumadığım ve okumayacağım dönemin harcını yatırmamı söylüyorlar diye belirt onlar ayarlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 20 Temmuz 2011; 1:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Benimde kaydını sildiren arkadaşlarım oldu harç falan istemediler.Okumayacağın dönemin harcını niye yatırasın öyle saçmalık mı olur.Öğrenciliğin aktif görünüyor diyorlarsa sende işte bende onu pasif yaptırmaya geldim deseydin.Okulun öğrencisi olan birisinin durumu aktif olmayacakta ne olacak ? Saçma sapan işler boş yere para falan yatırma git dekanlığa dilekçe ver ilişik kestirmek istiyorum bana okumadığım ve okumayacağım dönemin harcını yatırmamı söylüyorlar diye belirt onlar ayarlarlar.

Aynı şekilde dekanlığa da gittim.Dekanlıkta öyle dedi.Parayı yatırmayınca problem şudur.Diplomamı vermiyorlar.Yök'e dilekçe verdim şuan tek çarem o.Böyle saçma birşeyle canımı sıktılar.Bende dedim tabi ki pasif yaptırcam diye.Onlarda af yasasından sonra okuldan ilişki kesilmiyor.Anca kendi isteğinle kesiliyor.Ondada ödemedigin o yılki harcı yatırmalısın diyorlar.Deli oldum

• benim bildigim donem icinde iliski kestirirsen eger
    yatirmadigin harcin varsa onu yatirirsin ama bu yil bitti yazin kesersen odemen gereken harc olmamasi lazm

okula borcunda yoksa 5dkda vermeleri gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: on_line

quote:

Benimde kaydını sildiren arkadaşlarım oldu harç falan istemediler.Okumayacağın dönemin harcını niye yatırasın öyle saçmalık mı olur.Öğrenciliğin aktif görünüyor diyorlarsa sende işte bende onu pasif yaptırmaya geldim deseydin.Okulun öğrencisi olan birisinin durumu aktif olmayacakta ne olacak ? Saçma sapan işler boş yere para falan yatırma git dekanlığa dilekçe ver ilişik kestirmek istiyorum bana okumadığım ve okumayacağım dönemin harcını yatırmamı söylüyorlar diye belirt onlar ayarlarlar.

Aynı şekilde dekanlığa da gittim.Dekanlıkta öyle dedi.Parayı yatırmayınca problem şudur.Diplomamı vermiyorlar.Yök'e dilekçe verdim şuan tek çarem o.Böyle saçma birşeyle canımı sıktılar.Bende dedim tabi ki pasif yaptırcam diye.Onlarda af yasasından sonra okuldan ilişki kesilmiyor.Anca kendi isteğinle kesiliyor.Ondada ödemedigin o yılki harcı yatırmalısın diyorlar.Deli oldum

Öyle saçmalıkmı olurmuş ya ne yani ben şimdi bir üniversiteye girsem 1.sınıf sonunda okulu bırakmak istesem 3 yıllık harç parasını mı ödeyeceğim.okumayacağım yılın harcı mı yatar ya kaldıki bu bir yasa olsa kural olsa her okulda uygulanır.Kimi okulda uygulanıp kimisinde uygulanmıyor diye birşey olmaz.Sizin okul öğrencileri soymaya çalışıyor anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: on_line

quote:

Öyle saçmalıkmı olurmuş ya ne yani ben şimdi bir üniversiteye girsem 1.sınıf sonunda okulu bırakmak istesem 3 yıllık harç parasını mı ödeyeceğim.okumayacağım yılın harcı mı yatar ya kaldıki bu bir yasa olsa kural olsa her okulda uygulanır.Kimi okulda uygulanıp kimisinde uygulanmıyor diye birşey olmaz.Sizin okul öğrencileri soymaya çalışıyor anlaşılan.

Yok sadece o yılın harcını odememişsen alıyorlar sadece

• Vay arkadaş ya devlet yolunu bulmuş artık öğrencinin bile cebindeki üç kuruşu almaya çalışıyor.1 sene bittiyse öbür senenin ders kaydı başlamadan istediğin gibi sildirirsin kaydını kimsenin sana zorla okumayacağın yılın harcını ödetmeye hakkı yok.Sen kesin okuyacaksın diye sana özel sıramı yaptırdılar bina mı yaptırdılar özel hoca mı tuttular.Bune böyle kapora alır gibi okumuyorum arkadaş zorla mı ? O işte bir iş var dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarda sildirdi kaydını sadece borcu yoktur belgesi istedi öğrenci işleri.Borcu yoktur belgesindede harcını yatırmayıp okuduğun dönemler borç olarak görünüyor.Yada kütüphaneye spor salonuna borcun olup olmadığı yazıyor. O işte bir iş var bir dümen çeviriyorlar gibime geliyor.

Geçen bahar dönemi yada güz döneminde yani 2010 eylül ve 2011 şubat harçlarını yatırmadıysan onları ödemek zorundasın.Ama sana 2011 eylül ve 2012 şubat harcını yatır diyorlarsa o yanlış.

Ekleme:Arkadaşım lise diplomasını neden almak istiyorsun bilmiyorum ama madem onlar senin kaydını silmiyorlar sende ozaman alma diploma diplomanın yerine öğrenci belgesi alır götürür istediğin yere gösterirsin.Hem askerlik sıkıntında olmaz madem ilişik kesmek istemiyorlar her sene öğrenci olarak göstersinler askeriye ilede onlar uğraşsınlar ozaman.Sonuçta ehliyet vs.. resmi işlerde öğrenci belgesi almanda yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 21 Temmuz 2011; 17:31:42 >

• quote:

Vay arkadaş ya devlet yolunu bulmuş artık öğrencinin bile cebindeki üç kuruşu almaya çalışıyor.1 sene bittiyse öbür senenin ders kaydı başlamadan istediğin gibi sildirirsin kaydını kimsenin sana zorla okumayacağın yılın harcını ödetmeye hakkı yok.Sen kesin okuyacaksın diye sana özel sıramı yaptırdılar bina mı yaptırdılar özel hoca mı tuttular.Bune böyle kapora alır gibi okumuyorum arkadaş zorla mı ? O işte bir iş var dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarda sildirdi kaydını sadece borcu yoktur belgesi istedi öğrenci işleri.Borcu yoktur belgesindede harcını yatırmayıp okuduğun dönemler borç olarak görünüyor.Yada kütüphaneye spor salonuna borcun olup olmadığı yazıyor. O işte bir iş var bir dümen çeviriyorlar gibime geliyor.

Geçen bahar dönemi yada güz döneminde yani 2010 eylül ve 2011 şubat harçlarını yatırmadıysan onları ödemek zorundasın.Ama sana 2011 eylül ve 2012 şubat harcını yatır diyorlarsa o yanlış.

Ekleme:Arkadaşım lise diplomasını neden almak istiyorsun bilmiyorum ama madem onlar senin kaydını silmiyorlar sende ozaman alma diploma diplomanın yerine öğrenci belgesi alır götürür istediğin yere gösterirsin.Hem askerlik sıkıntında olmaz madem ilişik kesmek istemiyorlar her sene öğrenci olarak göstersinler askeriye ilede onlar uğraşsınlar ozaman.Sonuçta ehliyet vs.. resmi işlerde öğrenci belgesi almanda yetiyor.

Ya vallahi kardeşim dinden imandan çıkartacaklar beni.Anodoluda bir üniversite bu.2010 Ağustos'da sadece kayıt yaptırdım.Okula hiç gitmedim bile.Harç fln da yatırmadım.Şimdi tercihlerde vakıf üniversitesine geçiceğim için alıcam diploma mı.2 dönem harç parasını yatırın öyle verelim diyorlar.Delirtecekler beni.Askerliğimi bile tecil ettirmemişler.Öğrenci belgesi veya diploma istedi.Böyle de ilgisiz okul.Sene başında herkesinkini hallediceğiz demişti.Bakalım en ama en son çare olarak mecburen yatıracağım.Yök'e mail attım.Bakalım.Saçmalık tamamen.Okumadığım okula niye para yatırıyım.Hiç bir şeyinden yararlanmadım ki

• Kardeşim 2010 ağustosta kayıt yaptırdıysan ve 1.dönem sonunda kayıt sildirmediysen 2.dönemde öğrenci olarak görünüyorsun.Yani adamlar daha önce konuştuğumuz gibi okumadığın dönemin harcını değil,okumuş sayıldığın dönemin harcını istiyorlar.Dolayısıyla sen 1.dönem sonu kayıt sildirmediysen ki sildirmemişsin 2.dönem de öğrenci olarak sayılıyorsun ve 2.dönem harcınıda yatırman gerekiyor.Adamlar haklı anlayacağın.Ben önümüzdeki dönemi yatır diyorlar sandım senden geçen dönemi yatırmadığın için borcun olanı yatırmanı istiyorlar.
  • askerlik işini napıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.