Şimdi Ara

universitedeyken ygs/lys girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmfdmfdmf -- 11 Ocak 2014; 21:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayranmb

dusunen var mi arkadaslar ilk 100 bursu veya hayalindeki bolum icin deneyecek olan?

İlk 100 bursu için girmek kadar mantıksız bir şey yok herhalde. Ben gireceğim eem için, makinada okuyorum şu an. Mühendislikte olanlar 1. sınıfta verilen matematik, fizik, kimya derslerine güvenmesin. Lys üstü bir düzeydir o, lys kitabından şarttır lys için. Lys her ne kadar üniversite dersleriyle paralellik gösterse de başkadır. Hüsran istemiyorsanız -mühendislikteyken tekrar gireceklere söylüyorum- azıcık lys kitabına bakın. Arada dağlar kadar fark olduğunu görün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

dusunen var mi arkadaslar ilk 100 bursu veya hayalindeki bolum icin deneyecek olan?

İlk 100 bursu için girmek kadar mantıksız bir şey yok herhalde. Ben gireceğim eem için, makinada okuyorum şu an. Mühendislikte olanlar 1. sınıfta verilen matematik, fizik, kimya derslerine güvenmesin. Lys üstü bir düzeydir o, lys kitabından şarttır lys için. Lys her ne kadar üniversite dersleriyle paralellik gösterse de başkadır. Hüsran istemiyorsanız -mühendislikteyken tekrar gireceklere söylüyorum- azıcık lys kitabına bakın. Arada dağlar kadar fark olduğunu görün.

ben ygs icin dusunuyorum ama hakikaten zor

Yahu 1. olsan bile kırık obp seni atmayacak mı ilk 100 dışına? Ygs'de hamda ilk 100'e girene burs mu var yoksa?

• Anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

Anladım

hamda diye biliyorum ben. Herhangi bir puan türünde hamda ilk 100'e girene veriyorlar diye duymuştum. emin değlim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.