bizim gibi temel bölümlerde ücretli birisini bulmak hayal. ben mesela maske ile derse zorla girmek istemiyorum. |
Üniversiteler artık açılmalı (3. sayfa)
-
-
Hangi bölüm hangi üniversitedensiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ifşa olmak istamiyorum.
kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 17 Mayıs 2021; 17:44:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyifşa olmak istamiyorum.
kusura bakmayın.
sen okuduğunu anlamıyon nasıl üniye gittin
-
İşin şakası bı tarafa haklısınız hocam ama önümüzdeki dönem açılacağından benim hiç umudum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gittim gittim.
neyse ya böyle konularda pek aşağılamayı sevmem aktrol kardeş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 17 Mayıs 2021; 20:24:17 > -
evde oturup annesiyle babasıyla atışan üniversiteli ergen gidip lagalola yapamadı
bu olaylardan öncede uzaktan eğitim diye birşey vardı binlerce kişi fakülte bitirdi açık öğretimden
hem bir insana eğitim verilmez insan kendini eğitir sen bu geçen 1 yıl içinde evde kös kös oturduysan kimseye laf etme
-
mesela yazılım öğrenebilirsin.
kendine yeni ufuklar açabilirsin.
laga luga yapacağın yerde kendini arındırabilirsin.
...
...
...
-
Bu senede bıttıde seneye Eylul Ekım cıvarı acılacak hersey acılacak hatta
-
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeymesela yazılım öğrenebilirsin.
kendine yeni ufuklar açabilirsin.
laga luga yapacağın yerde kendini arındırabilirsin.
...
...
...
tiktokta instagramda kovalamak varken şimdi naapcan yazılımı falanı filanı ya ne lazım bize kuantum
-
aşı yetişirse açılır. Keşke açılsa benim de 1.5 sene gitti. Kaldı 4 dönem bakalım nolacak. Hazırlık okudum lise tadındaydı oda zaten. Tam 1e geçtik 1 dönem sonra pandemi patladı
-
Okul zamanı devamsızlık hakkı olsa okula gelmeyecek kişiler üniversiteler açılsın diyor
Ne o evde canınız mı sıkıldı kafelerde saatlerinizi öldüremiyormusunuz s.ks hayatınız mı bitti :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İTÜ EHB deki adama bile yok keyif için açılmasını istiyor yok gezip tozmak için açılmasını istiyor felan yazmışlar.Birde aşağılamaya çalışanlar felan olmuş.Türkiyede doğup gidebileceği en iyi yerlerden birine giden insana bu kininiz neden?Hayır gençlerden ne bekliyorsunuz anlamadım liseden mezun olup MIT dan kabul felan mı alacaklar?
Kapısının önünden geçemeyeceğiniz yerlerde okuyan insanlara ahkam kesip akıl vermeyi bırakın bence.
-
yok canım ne münasebet gençler sağda solda arkada yukarda kalacaklarına toplu halkde üniversiteler de gözlem altında kalsınlar.
bir de başarısızlık üniversitenin
başarısızlık öğrencilerin ama suçlu yök
ne güzel köy suçu başkasına atmak
-
zaten fakülte demedim üniversite dedim kaldı ki fakülte bazında ilk 200 bile başarısızlıktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07Eözetle "sex hakkımız engellenemez"
x'li
Ne alaka ?
quote:
Orijinalden alıntı: barbarmuzo
Artık Fahrettin Bey'e kimsenin güveni kalmadı.Niye ?
Abazalar x kullanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07EAbazalar x kullanır.
Ben niye sex diye sormuştum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106
okumanın değeri kalmadı 2021de bütün dünya için geçerli bu durum. gerek yok benceokumak artık boş birşey bu doğru para artık zeka ve değişik işlerle kazanılıyor eskisi gibi okuyayım mühendis olayım bina yapayım icat yapayım kafası tamamen bitti.
gelecek 50 sene içinde üniversiteler liseler çok köklü değişime hatta kapanma bile yapabilir. Youtube Khanacademy vs. vs. platformlar resmen normal öğretmenlerden daha çok şey veriyor. Adamların tek yapmadığı şey ameliyat onuda yavaş yavaş hallediyorlar. şuan okuyacak arkadaş varsa polis asker savcı vs. bölümlere baksın bu bölümler hiç bitmez sürekli beyaz yaka olarak ölene kadar üç beş birşey kazanır yaşar gidersiniz. ama kesinlikle para kazanacağım diyorsanız Üniversite artık bu işin yolu değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X