eğitim aşkı anlamında |
Üniversiteler artık açılmalı (4. sayfa)
-
-
10.dünya ülkesnde yaşayan biri için dedikleriniz doğru. üniveristlerimiz lise 5 6 7 8 kıvamında olduğu için bakış açısı da dar insanlar piyasaya çıkıyor.
kalitesiz her üniversite kapanmaya mahkumdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 18 Mayıs 2021; 15:28:25 > -
Eğitim neden önemli anlamayanlar boş boş yorum yapmış, online eğitim kadar verimsiz bir şey yok.
-
online egitim verimsiz falan degil.quote:
Orijinalden alıntı: NumberOfPiEğitim neden önemli anlamayanlar boş boş yorum yapmış, online eğitim kadar verimsiz bir şey yok.
esas verimsiz olan bi faydasi olmayan genel egitime bi dunya koca koca bina ulasim konaklama ve hoca masrafi yapilmasi. ozel saglam egitim alirsin eyvallah ama yurdum insani icin verilen vasat egitime bu kadar parayi niye harcayalim?
yil olmus 2021. calculus kitabini yazan adam youtubeda bastan sonra video cekip atmis zaten. neyin tantanasi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 18 Mayıs 2021; 15:49:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapay zekadan haberin yok. 10. dünya ülkesi diye birşeyde yok Avrupada tek avantaj sosyal ve refah olmasıdır. İş bulamazsan devlet sigortanı maaşını öder ama seni atıyorum bmw çalıştırabilmesi için elinde bir mesleğin olması gerek yoksa boş kafayı adam ne yapsın. Oxford üniversitesi bile artık ders kütüphanelerini halka açtı eğitim dediğin kavram artık 1950 modellerde kaldı. Şuan dünya pratik ve yapay zekaya bakıyor. Şu zamanda analitiği olan iyi ekmek yer mesela.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106
online egitim verimsiz falan degil.
esas verimsiz olan bi faydasi olmayan genel egitime bi dunya koca koca bina ulasim konaklama ve hoca masrafi yapilmasi. ozel saglam egitim alirsin eyvallah ama yurdum insani icin verilen vasat egitime bu kadar parayi niye harcayalim?
yil olmus 2021. calculus kitabini yazan adam youtubeda bastan sonra video cekip atmis zaten. neyin tantanasi bu
Alıntıları Gösterpeki eğitimle çok alakalasınız herhalde
-
her camiye hoca ezan okusun diye masraf yapmaya gerek yok. son yillarda ortak hoparlor bu isi yapiyor mesela.quote:
Orijinalden alıntı: NumberOfPipeki eğitimle çok alakalasınız herhalde
Alıntıları Göster
keza hocalar icin de oyle.
zaten korona oncesi ortak dil inkilap dersleri uzaktan yapiliyordu.
verimsiz olan sey ne onu soyle sen bize, bence gayet verimli oldu.
eger ahim sahim bir kalitede egitim aliyorsan ayri. vasat egitim alan insana bu kadar para harcanmamali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 18 Mayıs 2021; 15:55:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106
her camiye hoca ezan okusun diye masraf yapmaya gerek yok. son yillarda ortak hoparlor bu isi yapiyor mesela.
keza hocalar icin de oyle.
zaten korona oncesi ortak dil inkilap dersleri uzaktan yapiliyordu.
verimsiz olan sey ne onu soyle sen bize, bence gayet verimli oldu.
eger ahim sahim bir kalitede egitim aliyorsan ayri. vasat egitim alan insana bu kadar para harcanmamali
Alıntıları GösterTabi ki de yandaşları doldurmak için kurulan üniversiteler kapatılmalı, mezun enflasyonu yaratmak kötü bir şey. Kaliteli eğitim veren kurumların kapalı olması mantıklı değil bence.
-
Üniversiteyi sexten ibaret sanan, zina yuvası sanan cahil yobaz sözleri
Birde 20 kişi beğenmiş zamanında başörtlüleri göndermek için de çabalamıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirzant
Üniversiteyi sexten ibaret sanan, zina yuvası sanan cahil yobaz sözleri
Birde 20 kişi beğenmiş zamanında başörtlüleri göndermek için de çabalamıştırAnladım kardeş o adamı hatırladım ismini bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya arkadaşım iyi misin sen :D 10.000 kişi kaldıracak üniversitelere 40.000 kişiyi ben mi soktum ? Kuş uçmaz kervan geçmez dağ başlarına üniversiteleri ben mi kurdum ? Parayla tez yazdıran torpilli akademisyenleri ben mi doldurdum üniversitelere ? Bunlar Türkiye geneli içindi. Ha İtü için konuşursak aynı şekilde kaldırabileceğinden fazla öğrenciyi ben mi soktum ? Üniversitenin rektörü İtü nün kaynaklarını Doğa Koleji için harcarken ben mi vardım yanlarında ? Teknik üniversiteye gereksiz bölümleri ben mi açtım ? Üniversitelere az bütçe verilirken ben mi danışmanlık yaptım adamlara ? Kimi suçlayayım şimdi elini vicdanına koy söyle. Öğrencileri mi yönetimi mi ? Böyle bir hükümet döneminde Boğaziçi, Odtü ve İtü'ye hâlâ saygı duyulması bile şans. Bu üniversitelerin iyi bölümlerinde okuyan öğrenciler gerçekten çok başarılı işlere imza atıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pardon özür dilerim 1981 yılında kurulan yök'ten önce türk üniversiteleri ile amerikan üniversiteleri yarışıyordu dıj güjler yökü kurmasaydı uzayda koloni kurardık. ah yök ah.
-
Şimdi genel olarak şöyle bir durum var. Üniversitenin varolma amacı öğrencilere meslek kazandırmak, onları zengin etmek değildir. Üniversitenin amacı öğrenciyi akademik olarak geliştirmek, bilim insanı yetiştirmektir. Üniversite kişinin ufkunu geliştirir. Farklı farklı yerlerden gelen farklı farklı insanlarla tanışırsınız. Üniversitenin kapsamlı kütüphanelerinden faydalanırsınız. Kulüplere katılır çevrenizi genişletirsiniz. Oldukça iyi eğitilmiş insanlardan çok güzel dersler alırsınız.
Ya şaka mısınız arkadaşım sizler ? Sen nerden tanıyorsun beni ? Bu 1.5 sene içinde neler yaptığımı nereden biliyorsun ? Aöf ile Bogazici, Odtü, İtü'yü mü karşılaştırıyorsunuz ? Neymiş ergen "lagalola" yapamamışmış. Sen benim üniversite hayatımı nasıl geçirdiğimi nereden biliyorsun ?
Öncelikle bu muhteşem yorumunuza cevap verdiğim için kendimden özür diliyorum. Sen benim devamsızlık hakkımı kullanıp kullanmadığımı ne bileceksin ? Neymiş kafelerde saatlerimizi öldüremiyormuşuz. Sen benim üniversite hayatımı nasıl geçirdiğimi nerden biliyorsun ? Bir de yazmış s.ks hayatınız mı bitti. Ne s.ks konusunda ne de zaman geçirme konusunda sorunum yok. Derdimiz eğitim.
Yanlış anlamayın da siz bu yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz ? Üniversite okudunuz mu ?
tıp fakültesi okudum bıraktım.
burada yazılanlara inanıyor olup olmamakla gibi bir durum yok yazdıklarım akla kara kadar nettir. üniversiteler (ki okuduğum üniversite köklü bir üniversite idi türkiyede alanında ilk 5 e girer) lise 5 6 7 8 9 10 ... dan fazlası değil.
en büyük özelliği gençlere özgürlük alanı tanıması ki o da dünya şartlarında yetersiz; türkiye şartlarında muazzam bir nimet.
ancak üniversitelerde akademi sıfırdır.
hem şimdi hem 50 sene önce hem osmanlıda hem de bilmem ne zaman. türkiye ya da öncüllerinde (osmanlı selçuklu vs) üniversite ya da onun öncülü (medrese mi dersin darul fünun mu dersin ne dersen de) eğitim kurumlarında akademi = TORPİL
ha en başta konuya yaptığım sex ile ilgili kısmına takıldıysan o da biraz abartarak durumu göz önüne getirme o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 18 Mayıs 2021; 21:52:19 > -
hocam dediklerinize katılıyorum, peki bu genç kardeşinize öneriniz nedir tam olarak ? Bizler de mi üniversiteyi bırakalım, okumayalım mı ? Zaten kötu olan bu sistem online eğitimle beraber iyice berbatlaştı.
Yine üniversitenin açılmasını isteyenleri kötülemeye gelmiş üniversite hayatı yaşayamayan, gençliğinin, 20 li yaşların kıymetini bilmeden büyüyen kesim :D başlık ilk açıldığında yazacaktım şimdi gelirler diye ama sonra vazgeçtim bir bakayım dedim gelmişler hiç şaşırtmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: barbarmuzo
Şimdi genel olarak şöyle bir durum var. Üniversitenin varolma amacı öğrencilere meslek kazandırmak, onları zengin etmek değildir. Üniversitenin amacı öğrenciyi akademik olarak geliştirmek, bilim insanı yetiştirmektir. Üniversite kişinin ufkunu geliştirir. Farklı farklı yerlerden gelen farklı farklı insanlarla tanışırsınız. Üniversitenin kapsamlı kütüphanelerinden faydalanırsınız. Kulüplere katılır çevrenizi genişletirsiniz. Oldukça iyi eğitilmiş insanlardan çok güzel dersler alırsınız.Oturduğum yerden insanlarla çok çabuk kaynaşabiliyorum. Üniversitelerden daha hızlı bilgiye google üzerinden hatta forumlar aracılığı ile bilgi birikimi yapabiliyor ve gelişime katkıda bulunabiliyorum bu sayede yeni farklı farklı insanlarlada tanışmış olabiliyorum. Google varoluşu kütüphaneleri bitirmiştir. En büyük kütüphane Google'dır. Üniversite mezunu birisi olarak söylüyorum ben üniversitede hiçbirşey öğrenmedim. Kendimi geliştirdim çok şükür durumumda iyi. Üniversiteler kolejler bu çağda para tuzağıdır zenginler lobisidir. hatta Sex turizminin farklı bir versiyonudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 18 Mayıs 2021; 22:11:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X