Şimdi Ara

Üniversiteler artık açılmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÖF'ten devam edebilirsiniz hocam eğer kampüse gitmek istemiyorsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki ne yapalım, tüm üniversitelerin kapalı kalmasını mı sağlayalım ? Bu söylediğiniz sorun sanki öğrencilerden, akademisyenlerden kaynaklıymış gibi konuşuyorsunuz halbuki asıl muhattabınız YÖK olmalı.

• 30-40 milyon insan aşılanmadan açılmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumanın değeri kalmadı 2021de bütün dünya için geçerli bu durum. gerek yok bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolder kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Kongreler, mitingler, kutlamalar tavan yaptırmıyor; saçma sapan tedbirler tavan yaptırmıyor, eğitim tavan yaptırıyor.

• Dönemin sonu gelmiş neyi açıyorsun? Normalde yurtta kalan, kirada kalan öğrenciler memleketlerindeler hep. Onlar nasıl kalacak yer bulacaklar? Yeni dönem başlasın o zaman açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 17 Mayıs 2021; 14:24:23 >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt

ilk 150den sonra sıralama falan yok o ilk 200 olayı boş bir birimizi kandırmayalım bakarsan puanda vermediklerini görürsün zaten

• Tartışma bir sonuç getirmiyor yaz sonuna kadar aşılama olursa her yeri açarlar aşılama olmazsa kimse birşey beklemesin bence.

Bana göre açılmayacak Kanada ve Amerika devlet yardımlarını ekim kasıma kadar uzatmış yani o zamana kadar bu sıkıntıların süreceğini düşünüyorlar devami bilinmez bu ülkelerde durum Ekim Kasım sa bizdekini diz düşünün. Aşılama son durumu çok kötü, çok yavaş. Elde aşı yok gelcek mi ne zaman gelecek ne kadar gelicek hep cevabı belli olmayan kafa karıştırıcı sorular. Bence ilk dönem unutun belki bahara.

• bu durumda hala açılsın diyebiliyorsan sen bence üniversiteyi okuma kardeş. 

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Öyle deme tr nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyor arkadaş.   

• 2pac. kullanıcısına yanıt

nişantaşı mı yoksa 

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, yanlış anlaşılmış bu saatten sonra bu dönemin açılması mantıklı değil ben güz dönemi için söylüyorum.

• ama türkiye de hariç.

diplomayı çerçeveletip asmak istiyoruz reis. adettendirr

Yemin ederim dilimde tüy bitti. Saçma sapan kongreler mitingler olurken, kalabalık cenazeler düzenlenirken, birkaç gün önce saçma sapan bir futbol maçı neticesinde bir sürü insan küffara karşı cenk kazanmışcasına kutlama yaparken sorun yok, eğitim kurumları açılırken sorun var. Emeğimizle çalışıp girdiğimiz sınavda çalışmayan daha yüksek not alıyor ve bunu engelleyecek adamakıllı bir sistem de yok.

• 2pac. kullanıcısına yanıt
    😂😂😂. Ne yapalım arkadaşım elimizde bu var. Itü'nün tüm bölümleri çok iyidir diyemeyiz zaten ancak makine, ehb, bilgisayar, mimarlık, endüstri gibi bölümlerinin gayet iyi olduğu ortada. Tüm üniversiteleri kapatalım mı bunu mu istiyorsunuz ? 2013-2014 yıllarında ilk 500'de yer alan üniversite şimdi neden 800'lerde bunu da beceriksiz yönetimlere sorun. Daha birkaç ay önce gözümüzün önünde Boğaziçi'nin itibarını nerdeyse sıfırlamadılar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarmuzo -- 17 Mayıs 2021; 16:51:18 >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru olabilir, emin değilim ama genel olarak düşünürsek Itü mühendislik bakımından Odtü'den sonra en iyisi. Bizim üniversitelerimiz neden dünya sıralamasında geri derseniz de bu soruyu öğrencilere değil, YÖK'e sorunuz.

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt

emin misin herkesin çalıştığına.  

üniversite açmakla iş bitmiyor. yurt meselesi var. derslerde maske takması var. yoklama tutan hocalar var. katılma zorunluk tutan değerli hocalarımız(!) mevcut.

İşte ben de onu diyorum güzel arkadaşım bircok kişi çalışmadan iyi notlar alıyor. İtü Aktüel isimli bir Facebook grubunda görüyoruz ücreti karşılığında ödev-sınav yaptıran kişileri. Dediğiniz doğru sadece açmakla bitmiyor o iş ancak şu ana kadar hicbir çaba da göremedik sevgili yökten. Gereksiz işler için enerjileri var planları var ama üniversiteler için yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.