Şimdi Ara

Üniversiteler saat kaçta başlıyor derse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
42.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru kısa ve öz.Cevabında öle olması dileklerimle..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversiteler Saat Kaçta Açılıyor?

Üniversitelerin ders başlangıç saatleri, kuruma ve bölüme göre değişebilir. Genellikle, dersler sabah saatlerinde başlar ve öğleden sonraya kadar devam eder.

Türkiye'deki üniversitelerde dersler genellikle sabah 08:30 - 09:30 saatleri arasında başlar. Ancak bazı üniversiteler, sabah 07:30 kadar erken saatlerde ders başlatabilir. Derslerin bitiş saati ise genellikle 16:00 - 17:00 saatleri arasındadır.

Ders saatleri, genellikle öğrencilerin ders programına göre belirlenir. Öğrenciler, ders programlarını üniversitelerinin web sitesinden veya öğrenci bilgi sisteminden kontrol edebilirler.

Önemli Not: Üniversiteler, özel etkinlikler, sınavlar veya ara tatiller gibi durumlarda ders saatlerinde değişiklik yapabilirler. Bu nedenle, güncel ders saatleri için üniversitelerin resmi duyurularını takip etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üniversitesine göre değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bookworm

üniversitesine göre değişir

Kısa ve öz cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

quote:

Orjinalden alıntı: bookworm

üniversitesine göre değişir

Kısa ve öz cevap

Valla anlamıyorum sizi .Benim demek istedigimi anlamadıysanız diyecek bişi yok.
  • bizde seni anlamadık ki, arkadaşım üniversite bu şu şu saatte başlayacak birşey yok, okula gidersin kayıt için veya herhangi bir işin için oradan ders programına bakarsın ona göre kendini ayarlarsın orası lise değil bir kere; hocalar sınıfa girecek "bu dersimiz şu şu günlerde şu şu saatlerde" diye size söylemeyecek siz gidip öğreneceksiniz.

Örnek; A üniversitesinin, B bölümünün ,C şubesi saat 8 de başlarken D şubesi 12 de başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirva -- 10 Eylül 2008; 23:07:58 >
  • Tamam boşverin ögrendim..herkeze iyi geceler
  • Bak ne kadar kolaymış boşyere 6 saat beklemiş oldun şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lirva

Bak ne kadar kolaymış boşyere 6 saat beklemiş oldun şimdi.

Çok kıymetli yorumlarınızı 6 saat bekledigimi düşünüyorsan yanılıyorsun dostum.
  • 9.15'te de başladığımız oluyor, 14.30'da da.
    bazı günler hiç başlamıyoruz, cuma günleri ders yoktu bizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iamHollow
    Çok kıymetli yorumlarınızı 6 saat bekledigimi düşünüyorsan yanılıyorsun dostum.

o zaman sevindim :) en azından üniversiteler hakkında genel bir bilgi edinmiş oldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirva -- 10 Eylül 2008; 23:40:08 >
  • Arkadas Lise Zannediyo HEralde Üniyi
  • adam bilgi almak istemiş sizde dalgaya almışsınız. hayatında ilk defa bu konularla muhatap oluyor ve merak etmiş saçma cevaplar vermeniz yanlış
  • kimse kimseyi dalgaya almadı ben ciddi ciddi cevap yazdım ondan gelen cevaba göre bende cevap yazdım olay budur.
  • Arkadaşım üniversitede nerdeyse sınıf kavramı bile tam anlamıyla yoktur.

Alttan üstten dersler almaya başladığında herşey çorba olur.Ders saatleri sınav saatleri çakışır.Yani aynı anda iki dersin bile olabilir.

Sonuçta lise üniversite gibi kesinlikle değildir.Yalnız düzenli(regular) öğrenciler için dersler çakışmaz.

Kısacası üniversitede okul saati yoktur.Ders saati vardır.Bu da senin aldığın derslerin durumuna göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 11 Eylül 2008; 23:52:24 >
  • hazırlık okursan iş değişir tabi yine lise gibi sabah 8 akşam 4 ordasın demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.