Şimdi Ara

Okullar Açılıyor, Okulda Ne Çalışmalıyım Diyenlere..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda ders çalışmak çok kritik arkadaşlar. Ben de bu yıl çok taktik denedim sene içinde ama illa ki kafanız dağılıyor. Mesela diyorsun ki bir test çözeyim tam çözerken arkadaş soru getiriyor ona bakıyorsun, hoca bir şey söylüyor falan.. Yapmanız gereken şey basit: branş denemesi. Her ders 1 branş denemesi çözmek mantıklı ve en güzel olanı. Takın kulaklığı ki bach, can atilla, mozart falan idealdir. yada radyo açın kafanıza göre deneme çözün. Tavsiyem fen ve sosyal. matematik konsantrasyon gerektiriyor türkçe gibi çözmek çok zor olur. Okul boyunca 4-5 tane fen denemesi çözdüğümü bilirim bir günde. Ama önceliğiniz tabi çözemediklerinizi hoca ya da arkadaşlarınıza sormak olsun. Yani okula gidince önce yapamadıklarınızı halledin sonra deneme çözmeye başlayın. İyi çalışmalar.

Diğer konum için bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_94551543/f_//tm.htm#94551543

• ya o curcunada mozart falan kısık kalıyor.Metal falan da dikkat dağıtıyor.Bizim sınıf yüzünden bir ara evde sessiz ortamda çalışamaz olmuştum,okulda seste çalışmaktan. Bu elemanlar oturup çalışır mı 12de?
  • Doğa sesi dinle :D
  • Hocam bölüm denemesi ve genel denemeler olarak hangi denemeleri tavsiye edersiniz ?

YGS ye kadar sizce hangi lys konularını bitirmeliyiz ? benim aklımda 11.sınıf mat ve kimyayı lys den sonraya bırakmak var sizce hangi konular bitmeli ?
  • Fen lisesi bile olsa sinifta calismayip ses yapanlar olacaktir malesef elinizden bir sey gelmez bu sene cok cektim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık işi saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozart vs iyi gidiyor sosyal çalışırken :) Matematiği iyice kavradıktan sonra pratik çözerken de dinlenilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıze tavsıyem gıdın en arkaya acın yabancı bır muzık ( turkce olunca kafanız dagılabılır ozellıkle paragraf ve sozel konularda) dınleyerek cozun. Ben bu yıl boyle yaptım. Hocalar ızın verıyordu. Ayrıca okul derslerını hıc dınlemeden ve calısmadan tesekkur aLdım ıkı donemde. Sadece ygs lys calıstım okulda. Bır nevı kutuphane gıbıydı okul benım ıcın. Bazen de uyuma yerı. Yanı kendınızı okul derslerı ıcın kasmayın. Gecmeye bakın sızın ıcın onemlı olan ygs lysdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fen lisesine gidiyordum beklenenin aksine çocuklar hocalarla goy goy yapıyordu. Sesten sınıfta durulmuyordu. Mecburen ben de katıldım ama hiç bir zaman ipin ucunu kaçırmadım.
    Diğer liseleri düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

ya o curcunada mozart falan kısık kalıyor.Metal falan da dikkat dağıtıyor.Bizim sınıf yüzünden bir ara evde sessiz ortamda çalışamaz olmuştum,okulda seste çalışmaktan. Bu elemanlar oturup çalışır mı 12de?

Bizim sınıf da 12'ye kadar öyleydi, 12. sınıfın başında herkes ders çalışıyordu. Ocak gibi salanlar olmuştu goygoy yapanlar ama önceki senelere göre daha sessizdi ortalık.

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Hocam bölüm denemesi ve genel denemeler olarak hangi denemeleri tavsiye edersiniz ?

YGS ye kadar sizce hangi lys konularını bitirmeliyiz ? benim aklımda 11.sınıf mat ve kimyayı lys den sonraya bırakmak var sizce hangi konular bitmeli ?

kapsülleri çöz kesin fen ve mat. sınavınkini çözmüştüm fen için çok iyiydi bence netlerimi yükseltmemde yardımcıydı biraz ezbere yönelikti ama gerçek sınavda da öyle geldi zaten.

lys matematiği eğer bitirirsen açık konuşayım ilk 10 bindeysen ygsde ilk 3 bine girersin öyle önemli. ben kimyayı toptan ygs sonrası halletmiştim organik dahil. organiği nisan sonu mayıs başı gibi 2-3 günde halletmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

Okulda ders çalışmak çok kritik arkadaşlar. Ben de bu yıl çok taktik denedim sene içinde ama illa ki kafanız dağılıyor. Mesela diyorsun ki bir test çözeyim tam çözerken arkadaş soru getiriyor ona bakıyorsun, hoca bir şey söylüyor falan.. Yapmanız gereken şey basit: branş denemesi. Her ders 1 branş denemesi çözmek mantıklı ve en güzel olanı. Takın kulaklığı ki bach, can atilla, mozart falan idealdir. yada radyo açın kafanıza göre deneme çözün. Tavsiyem fen ve sosyal. matematik konsantrasyon gerektiriyor türkçe gibi çözmek çok zor olur. Okul boyunca 4-5 tane fen denemesi çözdüğümü bilirim bir günde. Ama önceliğiniz tabi çözemediklerinizi hoca ya da arkadaşlarınıza sormak olsun. Yani okula gidince önce yapamadıklarınızı halledin sonra deneme çözmeye başlayın. İyi çalışmalar.

Diğer konum için bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_94551543/f_//tm.htm#94551543

Hocam deneme çözerken yanında müzik vs dinlemek beyin alışıyor kısa vadede güzel oluyor ama uzun vadede beyin alıştığı için sınav da da buna izin verilmediğine göre ben doğru bulmuyorum tabi sınavdan önce bırakılır kişiye kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

Okulda ders çalışmak çok kritik arkadaşlar. Ben de bu yıl çok taktik denedim sene içinde ama illa ki kafanız dağılıyor. Mesela diyorsun ki bir test çözeyim tam çözerken arkadaş soru getiriyor ona bakıyorsun, hoca bir şey söylüyor falan.. Yapmanız gereken şey basit: branş denemesi. Her ders 1 branş denemesi çözmek mantıklı ve en güzel olanı. Takın kulaklığı ki bach, can atilla, mozart falan idealdir. yada radyo açın kafanıza göre deneme çözün. Tavsiyem fen ve sosyal. matematik konsantrasyon gerektiriyor türkçe gibi çözmek çok zor olur. Okul boyunca 4-5 tane fen denemesi çözdüğümü bilirim bir günde. Ama önceliğiniz tabi çözemediklerinizi hoca ya da arkadaşlarınıza sormak olsun. Yani okula gidince önce yapamadıklarınızı halledin sonra deneme çözmeye başlayın. İyi çalışmalar.

Hocam deneme çözerken yanında müzik vs dinlemek beyin alışıyor kısa vadede güzel oluyor ama uzun vadede beyin alıştığı için sınav da da buna izin verilmediğine göre ben doğru bulmuyorum tabi sınavdan önce bırakılır kişiye kalmış

kişiye göre değişir. ben okulda kulaklık takıyordum evde takmadan çalışıyordum ve fark hissetmedim hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.