Şimdi Ara

üniversiteler tatil edilince öğrenciler otogarlara akın etti !! (bravo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birçok yerde otogarlar dolmuş üniversiteler tatil edilince

bana pek mantıklı bir hareket olarak gelmedi öğrencilerin bu yaptığı.

turkiyegazetesi.com.tr
    Üniversiteler tatil edildi, otogarlar doldu
    https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/687613.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Mart 2020; 3:59:52 >

• ahahah ulan vatandaşı olmasak güzel ülke aslında bir norveç vatandaşı felan olsam osura osura gülecem ama malesef bende bu orta doğu çukurunun içindeyim,

cami hutbesinde kalabalık yerlerde bulunmayın diyor imam eee cami deki kalabalık ne olacak

bu da o hesap iyi okullar tatil oldu ee bu dönmek isteyenler ya tren ya otobüs yine bir araya gelecek
  • ahahah ulan vatandaşı olmasak güzel ülke aslında bir norveç vatandaşı felan olsam osura osura gülecem ama malesef bende bu orta doğu çukurunun içindeyim,

cami hutbesinde kalabalık yerlerde bulunmayın diyor imam eee cami deki kalabalık ne olacak

bu da o hesap iyi okullar tatil oldu ee bu dönmek isteyenler ya tren ya otobüs yine bir araya gelecek
  • 3 hafta sonra bunlar gene otobüslere doluşup okudukları şehirlere gelecek

Devlet üniversiteleri niye tatil etti evinizde oturun dinlenin ders çalışın toplu alanlarda fazla bulunmayın diye değil mi

Hutbe efsaneymiş bu arada... ben gitmiyorum cumalara artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Mart 2020; 2:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir saçmalık. Okulların tatil edilmesi doğru bir karar olup bu mevzudaki öğrencilerin yaptıkları tam bir rezillik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 14 Mart 2020; 3:46:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

3 hafta sonra bunlar gene otobüslere doluşup okudukları şehirlere gelecek

Devlet üniversiteleri niye tatil etti evinizde oturun dinlenin ders çalışın toplu alanlarda fazla bulunmayın diye değil mi

Hutbe efsaneymiş bu arada... ben gitmiyorum cumalara artık
    Benim bildiğim bazı yurtlar boşaltılıyor, öğrencilerden yurdu boşaltmaları, yurtta eşya bırakmamaları istenmiş, her yer dezenfekte edilecekmiş. Tahminim çoğu yurt böyledir, bu öğrenciler otogara koşmasın da ne yapsın? Nerede oturup dinlensin ders çalışsınlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasta olmayanda hasta oldu simdi anasin babasinada bulastiracak kafalar piril piril masallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Benim bildiğim bazı yurtlar boşaltılıyor, öğrencilerden yurdu boşaltmaları, yurtta eşya bırakmamaları istenmiş, her yer dezenfekte edilecekmiş. Tahminim çoğu yurt böyledir, bu öğrenciler otogara koşmasın da ne yapsın? Nerede oturup dinlensin ders çalışsınlar?

Alıntıları Göster
    Yurtların yaptığı da çok yanlış bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tokat bugün normalden çok sesssizdi ve öğrenciler sürekli valizlerle gidiyordu
  • Durumu neden garip karşılıyorsunuz? Okulu tatil olup memleketine gitmeyen öğrenci mi var?

3 hafta yurtlarda içinde bişey olmayan öğrenci evlerinde mi duracaklardı?

Gitsinler analarının babalarının yanına orada para harcamadan dursunlar işte.
  • Zaten virüs bulaşmadan tatil edilir.Aksi halde italyadaki gibi iş işten geçtikten sonra taril edersen tüm ülkeyi karantinaya almak zorunda kalırsın boş yapmayın burada

• Yapılan doğru ama malesef gidiş yolu herzaman ki gibi yanlış...
    Hiçbir planlama felan olmadan yapılınca bu görüntüler çıkıyor. Her yer aynıydı.

Kapatacaklardı yazıhaneleri belediyeler açacaktı bir internet sitesi.
    Herkes internet üzerinden alacaktı biletini..

En azından bu kargaşa önlenmiş olurdu..
    3aydır bu virüs var ve bizim acil planımız harç bitti yapı paydos

• Kafalar pırıl pırıl

• Allah aşkına bunlar mı geleceğin gençleri ? Daha kendilerini kurtaracak beyne sahip değiller.Burdakilerin çoğu üniversiteye gelecek için gittiklerini düşünmüyorum.Tatil olsun kaçayım derdinde olan gençlik.Geç evine yurduna otur ders çalış ne var memlekette bu havada!Bizim komşunun kızları da geliyormuş.Neden okuduklarını da bilmiyorum
  • Çoğu geleceğin işsizi olacak haberleri yok malesef üzgünüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.