Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELER VE PARA TUZAĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Torpili olanın nerden mezun olursa olsun gireceği bi yerler vardır eğer öyle diyorsan ... O zaman TOBB'dan mezun olmuşsun yada olmamışsın farketmez.
  • sende haklısın...
  • Beyler biri şu bahçeşehir üni hakkında yorum yapabilirmi lütfen nası bi yer ?
  • Beyler benim kuzen de tobb u yazdı ikna etmek için üniversiteye götürdük.Hakikaten ii bi üniv olacağa benzior koç sabanci belkide bilkent gibi.Ama tabi ilk seneleri olduğu için biraz eksikleri ve bocalama olabilir ilk mezunlarr biraz sıkıntı çekebilir ama arkası çok kuvvetli bu okulun ben de yazmıştım geçen sene matematik bölümünü tutmamıştı.bi 10 sene sora türkiyenin en ii özel üniversiteleri arasında göreceğiz bence :).Yazmaya değer bi okul.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Chemist_EA

Beyler benim kuzen de tobb u yazdı ikna etmek için üniversiteye götürdük.Hakikaten ii bi üniv olacağa benzior koç sabanci belkide bilkent gibi.Ama tabi ilk seneleri olduğu için biraz eksikleri ve bocalama olabilir ilk mezunlarr biraz sıkıntı çekebilir ama arkası çok kuvvetli bu okulun ben de yazmıştım geçen sene matematik bölümünü tutmamıştı.bi 10 sene sora türkiyenin en ii özel üniversiteleri arasında göreceğiz bence :).Yazmaya değer bi okul.

valla yüreğime su serptin.Bu yıl oraya gidebilme ihtimalim yüksek ama içimde bir korku var sakata falan gelmeyelim diye ama artık hayırlısı diyorum.
    Burada matemetik bölümü sadece burslu alıyormuş ilginç geldi bana
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Sadneyda

quote:

Orijinalinden alıntı: fatihx

beyler peki bahçeşehir üniversitesi nasıl bilgisi olan war mı?

+1.

Bende bu sene sanırım Bahçeşehir ÜNi BEşiktaş kapmps. nde İletişim fakültesinde okicam.Puanlarını 6 puan fala geçtim ama bakalım nolcak.Bu üni hakkında bi bilgisi olan varmı...

Sonuçta puanım özel üni lere yetiyor....

Yokmu bilgisi olan...
  • quote:

Beyler biri şu bahçeşehir üni hakkında yorum yapabilirmi lütfen nası bi yer ?

gelince görürsün kardeş. bizde öle yaptık

şaka maka bi yana
    bjk kampüsü seçecekler çok eğlenir göz zevkleri tavana vurur...
    hazırlık ve meslek yüksek okulu mecidiköyde yeni plan kampüse taşıncak bu sene ...
    bahçeşehir kampüste fen edebiyat ve mühendislik fakülteleri var sadece.bahçeşehir ortamı güzel sessisz sakin bir uydukent.
    bjk ında dediğim gibi okul ortamı güzel.öğrencilerin büyük bölümü orda çünkü.
    eğitim (hazırlığı bitirdim) ii bence şu anda . fakültede nolucak bilmiorum. okul iraz pahalı koç sabancı dan sonra en pahalı okul ... geçensene 13.5 milyar ödedik bu sene erken ödeme döneminde 12.150ytl.
    seneye inşallah hiç ödemicez kasıp burs almaya bakıcaz..

www.stu-web.net burdan da biraz bilgi edinebilirsin...

• Yeditepeyi kesinlikle öneririm ama burdada torpil olayı var her özel okulda bu vardır çünkü paranın açamayacağı kapı yok!İnsanlar nankör ve aç gözlüdür!AMA eğitim kalitesi ve imkaanlar bakımından iyi bir üniversite ama öğrenci kalitesi vasat zengin (oktay diyebileceğim eleman) sayısı çok birde çok sehre çok uzak biraz okuldan çıkayım eğleneyim dersen en yakın yer kadıköy 35 dk mesafede

Not: OKtay karakterini başrollerinde Adile naşiit ve münir özkul'un oynadığı iyi ve mutlu aile filmlerindeki karakterlerden biriydi anlayan anladı!
  • çocuğu bağdat cad sakatlayan herif
  • utkansertkayadan dogru cevap bravo dostum çaktın olayı hemen!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Lecher

quote:

şaka maka bi yana
    hazırlık ve meslek yüksek okulu mecidiköyde yeni plan kampüse taşıncak bu sene ...
    bahçeşehir kampüste fen edebiyat ve mühendislik fakülteleri var sadece.bahçeşehir ortamı güzel sessisz sakin bir uydukent.
    eğitim (hazırlığı bitirdim) ii bence şu anda . fakültede nolucak bilmiorum. okul iraz pahalı koç sabancı dan sonra en pahalı okul ... geçensene 13.5 milyar ödedik bu sene erken ödeme döneminde 12.150ytl.

inşallah bahçeşehir gelir.başla bişiy istemiyorum.6 puan geçtim geçen seneki puanını,artı 6 puan da yüzdelik dilimden geçtim.sizce buraya girebilme şansım yüzde kaçtır..

• quote:

Orijinalinden alıntı: utkansertkaya

quote:

quote:

şaka maka bi yana

inşallah bahçeşehir gelir.başla bişiy istemiyorum.6 puan geçtim geçen seneki puanını,artı 6 puan da yüzdelik dilimden geçtim.sizce buraya girebilme şansım yüzde kaçtır..

dönüştürülmüş yüzdeliğinde tutuyor mu*mesela benim yüzdeliğim 3.00 ama dönüştürünce 3.3 oluyor.

• o ne demek.
    yani nerden öğrenicez neyin ne olduğunu.bi söylersen sevinirim..okulunki benimki falan nerden bulcaz ??

quote:

Orijinalinden alıntı: xmen

quote:

quote:

quote:

şaka maka bi yana

dönüştürülmüş yüzdeliğinde tutuyor mu*mesela benim yüzdeliğim 3.00 ama dönüştürünce 3.3 oluyor.

• quote:

o ne demek.
    yani nerden öğrenicez neyin ne olduğunu.bi söylersen sevinirim..okulunki benimki falan nerden bulcaz ??

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka maka bi yana

ben dersanaden öğrendim oradaki adam hesapladı.tam olarak nasıl hesaplandığını bilmiyorum.

• peki bunun yerleştirilmede ki önemi nedir ?
  • quote:

peki bunun yerleştirilmede ki önemi nedir ?

önemi gerçek yüzdelik dilim dönüştürülmüş olan ÖSYM'nin gönderdiği aldatıcı olabilir.ÖSYM'nin sitesinde de bahsediyor.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nforce

Yeditepeyi kesinlikle öneririm ama burdada torpil olayı var her özel okulda bu vardır çünkü paranın açamayacağı kapı yok!İnsanlar nankör ve aç gözlüdür!AMA eğitim kalitesi ve imkaanlar bakımından iyi bir üniversite ama öğrenci kalitesi vasat zengin (oktay diyebileceğim eleman) sayısı çok birde çok sehre çok uzak biraz okuldan çıkayım eğleneyim dersen en yakın yer kadıköy 35 dk mesafede

Not: OKtay karakterini başrollerinde Adile naşiit ve münir özkul'un oynadığı iyi ve mutlu aile filmlerindeki karakterlerden biriydi anlayan anladı!

yeditepe dışardan çok farklı görünüyr.sanki her imkan var.öğrencilere çok değer veriliyormuş gibi görünüyor ama değil.yeditepe vasat bir üni.

yaz okulunda sınıf atlayacaz diye çalışıyoruz adamlar dozer çalıştırıyor ders yapamıyorsun

havalar sıcak terliyorsun.okulda klima yok.koymuşlar sınıfa markası belirsiz vantilatörler onlarda dandik hiç etkisi yok pişiyoruz okulda.

devamsızlık çok az 42 saat.acele gitmen gerekiyor ama okuldan hiç anlayış yok.

devamsızlıktan kalırsan rapor getir diyorlar ama çoğu zaman raporlar kabul edilmiyor.2sene önce kızın teki kaza geçitmiş sınıfta kalmış ve okula bastonla falan gelmiş raporunuda almış ama kızın raporunu kabl etmemişler

sınavlar aşırı zor hazırlıkta.resmen yeditepeye hazırlıktan para akıyor.pek çok öğenci sınıfta kalıyor.çalışırsan sınıfta kalmazsen derim herzaman ama yeditepede ilk defa bu düşüncemde yanıldım.

iğrenç bir okul.eğer gelmeyi düşünen yakınlarınız varsa onlara anlatın bunları.yeditepe dışardan çok farklı gösteriliyor.vasat bir üniversite.

kimseye tavsiye etmiyorum asla yeditepeye

bugün gsanatlarda yetenek sınavı vardı birçok kişide heyecan ve çok mutlular iyi bir okulda okuyacakları için ama eminimki çoğunluğu pişman olacaktır yeditepeye geldikleri için

• quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

quote:

Orijinalinden alıntı: nforce

Yeditepeyi kesinlikle öneririm ama burdada torpil olayı var her özel okulda bu vardır çünkü paranın açamayacağı kapı yok!İnsanlar nankör ve aç gözlüdür!AMA eğitim kalitesi ve imkaanlar bakımından iyi bir üniversite ama öğrenci kalitesi vasat zengin (oktay diyebileceğim eleman) sayısı çok birde çok sehre çok uzak biraz okuldan çıkayım eğleneyim dersen en yakın yer kadıköy 35 dk mesafede

yeditepe dışardan çok farklı görünüyr.sanki her imkan var.öğrencilere çok değer veriliyormuş gibi görünüyor ama değil.yeditepe vasat bir üni.

yaz okulunda sınıf atlayacaz diye çalışıyoruz adamlar dozer çalıştırıyor ders yapamıyorsun

havalar sıcak terliyorsun.okulda klima yok.koymuşlar sınıfa markası belirsiz vantilatörler onlarda dandik hiç etkisi yok pişiyoruz okulda.

devamsızlık çok az 42 saat.acele gitmen gerekiyor ama okuldan hiç anlayış yok.

devamsızlıktan kalırsan rapor getir diyorlar ama çoğu zaman raporlar kabul edilmiyor.2sene önce kızın teki kaza geçitmiş sınıfta kalmış ve okula bastonla falan gelmiş raporunuda almış ama kızın raporunu kabl etmemişler

sınavlar aşırı zor hazırlıkta.resmen yeditepeye hazırlıktan para akıyor.pek çok öğenci sınıfta kalıyor.çalışırsan sınıfta kalmazsen derim herzaman ama yeditepede ilk defa bu düşüncemde yanıldım.

iğrenç bir okul.eğer gelmeyi düşünen yakınlarınız varsa onlara anlatın bunları.yeditepe dışardan çok farklı gösteriliyor.vasat bir üniversite.

kimseye tavsiye etmiyorum asla yeditepeye

bugün gsanatlarda yetenek sınavı vardı birçok kişide heyecan ve çok mutlular iyi bir okulda okuyacakları için ama eminimki çoğunluğu pişman olacaktır yeditepeye geldikleri için

teşekkürler.seminerlere geldiklerinde bunlardan hiç bahsetmiyorlar.

• quote:

quote:

peki bunun yerleştirilmede ki önemi nedir ?

önemi gerçek yüzdelik dilim dönüştürülmüş olan ÖSYM'nin gönderdiği aldatıcı olabilir.ÖSYM'nin sitesinde de bahsediyor.

nasıl hesaplarım ben bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.