Şimdi Ara

Üniversitelerde sigara kullanım anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sosyal psikoloji dersinin dönem ödevi kapsamında bir anket çalışması yürütmekteyiz.Anketimiz Üniversite öğrencilerinin sigara kullanım alışkanlıklarının saptanmasını amaçlamaktadır.Anketimiz 20 sorudan oluşmaktadır ve verileriniz anonim olarak toplanacaktır.
    Anket Bağlantısı:

Üniversite okuyan arkadaşlar doldurursa çok makbule geçer şimdiden sağolun.

• up
  • Cevapladim ama bazi sorular garip geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doldurdum, ama hem sarma içen, hem de normal paket içen insanlar var keşke çoklu şık seçmeyi açsaymışsın. ve bazı eksiklikler var, örneğin memleket ile neyi öne çıkartmak istedin ya da ne bileyim derslerle nasıl ilişkilendireceksin tam anlayamadım. derse girmek istemiyor, ankaralı, üniversitesini sevmiyor diyelim buradan ne sonuç çıkacak merak ettim doğrusu.
  • sonuna kadar destekçinim
  • ankete baktım ama sigara içmemiş biri olarak şıklarda bana uygun cevaplar göremedim.
  • Sigara içmeyenler için doldurulacak bir anket değil gibi. Daha çok içenlerle ilgili sorular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 sene sigara içtim 4 aydır da bıraktım. anket çok yetersiz bana uygun cevap yok bos kaldı hepsi neredeyse
  • bu nasıl anket sigara kullanıyormusunuza hayır dedikten sonraki sorular bana hitap etmiyor ki
  • ankete katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim, sorular bana ait değil öğretim görevlisi hazırladı cevaplar arasında nasıl bağlantı kuracağını şu anlık bilmiyorum,sonuçları topladığımız zaman verilerin nasıl işleneceğini öğreneceğim ama dediklerinizde haklısınız genel olarak anket bana da saçma gelmedi değil.Tekrardan teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.