Şimdi Ara

Üniversitelere Siyasetçilerin İsimlerinin Verilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Selçuk Üniversitesinin Eğitim, İlahiyat, Meram Tıp fakülteleri önce Konya üniversitesi adı altına girdi. Şimdi de Necmettin Erbakan Üniversitesi olacak

Mevlana varken erbakan kimdir arkadaş cıldırıyorum bu tür olayları görünce.

Mevlana Üniversitesi de var Konya'da özel üniversite . Ben 2009 da girdim eğitim fakültesine. Biz üniversiteye girerken ismi Selçuk Üniv. idi. Önce Konya Üniv. yaptılar. Yapmamaları için çok uğraştık, fakültenin % 95 i değişmesini istemiyordu. hem biz öğrenciler hem hocalar basın açıklamaları yaptık. Hiç kimseyi dinlemediler Konya Üniv. olduk. Şimdi de N.E. oluyoruz. Ne hocaların ne öğrencilerin fikrini alan yok. Diplomamızda Seluk yazmasını istiyoruz bir de ona izin verilmezse vay halimize

selçuklu'dan bile nefret hale gelmişler.
    Yandaşcılıgın yalakalıgın bu kadarı.

• Çok çok gereksiz bir hadise, hele Devlet Üni'lerine toplumca fikir birliği yapılmamış birilerinin adlarının verilmesi çok saçma. Özel Üni'yi anlarım ama...

Birde herşeye Ulu Önder'in adının verilmesi, Ulu Önder'imizin itibarsızlaştırılması gibi geliyor bana. Misal Erzurum Atatürk Üniversitesi. Burda mı okumak istersiniz yoksa ODTÜ veya Boğaziçi'nde mi?
  • Ecevit dışında kileri anaokulu değil kreş adı bile yapmam.
  • Saçma sapan boş işler bence.Birileri yine oradaki isimlere takılarak kendince görüşlerini göstermeye çalışmış ama burada sorun bu değil.Bu kafadan kurtulamadığımız sürece de böyle sürünmeye devam edeceğiz.Yukarı da arkadaşın dediği gibi kaliteli eğitim veren projeler üreten üniversitelerimiz olsun da isterse adı "asdbewfbuıqewhvıuqbvbv" olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Selçuk Üniversitesinin Eğitim, İlahiyat, Meram Tıp fakülteleri önce Konya üniversitesi adı altına girdi. Şimdi de Necmettin Erbakan Üniversitesi olacak

Mevlana varken erbakan kimdir arkadaş cıldırıyorum bu tür olayları görünce.

Mevlana Üniversitesi de var Konya'da özel üniversite . Ben 2009 da girdim eğitim fakültesine. Biz üniversiteye girerken ismi Selçuk Üniv. idi. Önce Konya Üniv. yaptılar. Yapmamaları için çok uğraştık, fakültenin % 95 i değişmesini istemiyordu. hem biz öğrenciler hem hocalar basın açıklamaları yaptık. Hiç kimseyi dinlemediler Konya Üniv. olduk. Şimdi de N.E. oluyoruz. Ne hocaların ne öğrencilerin fikrini alan yok. Diplomamızda Seluk yazmasını istiyoruz bir de ona izin verilmezse vay halimize

Cok sanssiz bir durum olmus. Uzuldum. Insanda motivasyon birakmaz be :)

Abartiyorsunuz falan demeyin. Ders calisirken motivasyon onemlidir. Benim kalemim japon uretimi, silgim alman uretimi idi. Muhendislik ogrencisi iken, bunu farkettikten sonra daha cok motive oluyor insan.

• akupe nin isleri bunlar. Ben olsam;

Mustafa Sabri
    Damad Ferid
    Kaymakam Mesud
    Durrizade
    Iskilipli Atif

isimlerini koyardim
  • üniversitelerin adının değiştirilmesinin iyi tarafı da var;
    bir sürü üniversite oldu, hangisi nasıl anlamak zor oluyordu.
    ad değiştirme sayesinde, en azından bazılarının seviyesi ve gidildiğinde nelerle karşılaşılacağı hakkında baştan bilgi sahibi oluyoruz.

bana çok ilginç gelen bir ad vdeğiştirme olayı var bu arada.
    ne olursan ol, gel diyormuş mevlana zamanında,
    mevlana özel üniversitesinin sloganını merak ediyorum:
    paran varsa gelse yoksa naş naş...
  • Üniversitelere siyasetçi isimlerinin verilmesi kadar saçma bir şey az bulunur.
    Aslında siyasetçilerin böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum ve bu işlerin yalakaların başının altından geldiği de muhakkak ama siyasetçilerin bunu kabul etmesi de doğru değil. Karşı çıkabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.