Şimdi Ara

Üniversiteliyim hangi bankadan hangi banka kartını almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten alışveriş için paypal nakit kart kullanıyordum ve çok işimi görüyordu içine ne para koyarsam onu harcıyordum bildiginiz banka kartı gibiydi fakat bilindiği üzere paypal türkiyeye hizmeti kesti paypal nakit kartlar da iptal oldu. Ben üniversiteye gidiyorum bu tarz internet ödemelerim ve dışarıda kullanabileceğim banka kartını çıkarttırabilir miyim? Kredi kartı istemiyorum sadece içine koydugumu harcayabileceğim internette dışarıda kullanabileceğim bir karta ihtiyacım var.Hangi bankadan hangi kart başvurusunda bulunmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 20 Temmuz 2016; 13:57:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara kullan. Çok kullanışlı üstelik kampanyaları oluyor indirimle bir şeyler alabiliyorsun. Eft havale ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Enpara kullan. Çok kullanışlı üstelik kampanyaları oluyor indirimle bir şeyler alabiliyorsun. Eft havale ücretsiz.

Tesekkür ederim tavsiyeniz için aynen ben de enpara düşünüyordum sizden de onay aldığıma göre herhalde şu aralar paypal nakite en iyi alternatif bu kart. netten başvuruda bulunsam kaç günde gelir bir fikriniz var mı? Bir yerde çalışıyor olmam gerekiyor vs. Gibi şartlar var mı? Başvuru süreci nasıl işliyor?

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şartı yok. İnternetten başvuruluyor 10 15günde kapına geliyor kart.

https://www.finansbank.enpara.com/basvuru/yeni-basvuru-1-1.aspx

• Bana 4 günde gelmjsti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi banka olmalı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.