Şimdi Ara

Üniversitenin İlk Günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.10 gün sonra bölümüm açılıyor. Gruplar bölüneceği için 25-30 kişi olacağız. İlk günü nasıl geçirmeliyim ben lisede utangaç biriydim tahtaya çıkınca bile kızarırdım. Orada da rezil olmak istemiyorum ne yapmalıyım?

• sakın utangaç olma

üniversitede utangaç adamı yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

sakın utangaç olma

üniversitede utangaç adamı yerler

Ahaa üstat gelmiş :D yürü be döşünü sevsinler.
    Haklı, çekingen olma. Gerçi kimse görmez seni. Herkes dişilere hücum edicek bunca ayrılıktan sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önemi yok hocam. İlerde kavga ediceğin insanlarla grup olsun ortam olsun diye takılma. Kafa dengi insanlarla toplanıcan en sonunda her türlü. Mümkünse ilerde sevgilim yok ühühühü konusu açmamak için kızlı erkekli bir grupta kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsiz755 kullanıcısına yanıt

hocam ben ileriyi bırakın whatsapp grubunda kavga etmeye başladım ve gerçekten çok kötü daha 3 senem var bu insanlarla 3-4 tane benim kafadan var kavgadan sonra yanımda durdular tabi kavga bitince kavga sırasında yoktular onu da yazdım kenara.

• Aynen hocam, hep böyle bitiyor. Sizinki erken olmuş. Ne derecede kavga ettiniz bilmiyorum ama 1 aya unutulur aranız hafif soğuk olur okadar. Diğer elemanlar da çok kafa dengi değilse, yalnız kalmamak için bile olsa arkadaş olmaya gerek yok. Mezun olunca zaten görüşmeyeceksiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Aynen hocam, hep böyle bitiyor. Sizinki erken olmuş. Ne derecede kavga ettiniz bilmiyorum ama 1 aya unutulur aranız hafif soğuk olur okadar. Diğer elemanlar da çok kafa dengi değilse, yalnız kalmamak için bile olsa arkadaş olmaya gerek yok. Mezun olunca zaten görüşmeyeceksiniz .

sizce tek takılan birine bu niye tek takılıyo diye oradakiler düşünür mü ya da acır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    2 gün önce açıldı
    lisede ilk gün
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kasma çünkü bu virüs sen mezun olana kadar devam edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BBA52C16

Hiç kasma çünkü bu virüs sen mezun olana kadar devam edecek

emin misin kaç yıl açılmaz diyon? 2022 de açılmazda 2023 muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Aynen hocam, hep böyle bitiyor. Sizinki erken olmuş. Ne derecede kavga ettiniz bilmiyorum ama 1 aya unutulur aranız hafif soğuk olur okadar. Diğer elemanlar da çok kafa dengi değilse, yalnız kalmamak için bile olsa arkadaş olmaya gerek yok. Mezun olunca zaten görüşmeyeceksiniz .

sizce tek takılan birine bu niye tek takılıyo diye oradakiler düşünür mü ya da acır mı?

• izayoi kullanıcısına yanıt

Hayır ama zaten tek takılmazsınız hocam.

• online değilmi neyden bahsediyorsunuz?

• Hocam uygulamalı dersim var bu ders yüzyüze olacak gerisi online.
  • izayoi kullanıcısına yanıt

2024 gibi tamamen kurtuluruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

Ahaa üstat gelmiş :D yürü be döşünü sevsinler.
    Haklı, çekingen olma. Gerçi kimse görmez seni. Herkes dişilere hücum edicek bunca ayrılıktan sonra

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kırıkobpli55

Hocam uygulamalı dersim var bu ders yüzyüze olacak gerisi online.

sadece bir ders uygulamalıysa çokda takma rezil olma gibi bir durum olmaz herkes kendi işine bakar üniversitede.

Normalde gruplaşma olur çoğu kişi birbirlerini yurtdan tanır yada oryantasyondan tanımadıklarıyla takılmazlar

ama artık öyle bir durumda olmadığından senin avantajına.

Hiçkimse ile muhabbet etmesende illa ki birileri seni muhabbete zorlayacak lobby'de otururken cafede birşey yerken vesaire sunumlar/projeler için bir gruba girersin onlarlada iletişim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Şubat 2021; 12:17:47 >
  • Anladım hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Alıntıları Göster
    Huhahaha :D kıyım var dedi reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün yalnız kalma korkusuyla birilerine "yamanmaya" çalışma, sonradan pişman olacağın arkadaşlıklar olmasın. Zamanla insanları tanıdıkça onlar kendi aralarında gruplaştıkça kendini hangisine yakın hissedersen aralarına katılırsın. Ama bunu yaparken çok yabani de olmamaya özen gösterin, güler yüzlü olun, insanlara selam verin. Yardıma ihtiyacınız olduğunda size yardım edecek olan onlar sonuçta o yüzden sempatik olmaya çalışın. Ben ancak ilk dönemin sonlarına doğru düzenli bir grupla takılmaya başlamıştın, ondan önce uygun herhangi birini bulup onunla takılıyordum. Zaten kimse "benimle dolaşma" demez direkt olarak, rahatsız olduklarını hissedersen ona göre mesafeni ayarlaman da iyi olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.