Şimdi Ara

Üniversitenin ilk günü için hangi tavsiyeleri verirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmak ne kadar kolay dimi. Benim yüzüme gülen hayatı yaşasaydın büyük ihtimalle kendi canına kıyabilirdin dostum. Emin ol hiçbir şey göründüğü gibi değil ne yaşadığımı bi ben bilirim ama buna rağmen mutlu olmayı öğrendiğimden beri hayatım daha iyi. Ama emin ol benim hayatımı yaşasaydın gram mutlu olmazdın adım gibi eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ilk günden milletle aramı yapmaya çalışıyım hocam

• ilk günler kimse kimseyi tanımıyor tanışmak için daha rahat

bir yerden sonra herkesin kendi arkadaş grubu oluyor zaten

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Olur da direkt yapma sonra hiç arkadaşın olmaz, ilk başta çevreni genişlet sonra olabilir. Okulun ilk günleri herkes one çıkmak ister bu yüzden kimsenin gerçek yüzü belli olmaz herkesle takıl sonra sana uygun olanlarla devam edersin, zaten ünide tek grupla takılmak gibi bir şey yok herkesle sohbet et aranı iyi tut. İyi bir unideysen neredeyse herkes düzgün olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Dümdüz evet ya, lisede sıfır çıkar ilişkimiz varmış. Gerçekten seviyormuşuz. Şimdi network dümdüz, her şey tatsız ve samimiyetsiz. Hepimiz linkedn bağı gibi olduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taktik maktik yok bam bam bam

Yani ilk günü kimse hatırlamıyor ben kimseyi hatırlamıyorum bu arada oldu bitti çokta önemli değil bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.