Böyle bir istek geldi, üniversite hayatımın son günlerini yaşayan bendeniz sizi kırmak istemedim. Toplanın, anlatıyorum. Şimdi öncelikle okulun ilk günü gitmek çok önemli. Takım elbise giymezseniz kafadan 3-0 geride başlarsınız. Takımınız yoksa babanızgille konfeksiyona gidin bir tane alın. Tercihen mor veya kırmızı bi mendille de taçlandırırsanız, baya karizma olursunuz. Hatunlar ilk günden klasınızı görür, hocalar da okulu ne kadar ciddiye aldığınızı fark eder. Hemen akıllarda yer edersiniz. Takımları çektiniz, özgüven tavan, yavaştan herkes sizin giyim tarzınızı fark etmeye başladı. 1-0. Kesikleri almaya başladınız. Kampüse girin ve insanların yanına hemen gidin, tanışabildiğiniz kadar insanla tanışın ve çok samimi davranın, hepsini face, insta, linked-in neresi varsa ekleyin. İnsanlar desin ki vay! ne sosyal, girişken biri. Giyim tarzınız tamam. Takımla ateş ediyorsunuz. Saç tarzınız çok önemli beyler. Herkes şu sıralar saçlarının önünü kaldırıyor. Siz farklı ve değişik bir tarz yapacaksınız! İhtiyacınız olan şey ise: hobby jöle(renkli olanlardan) jöle şart saçları çok şekilli gösteriyor. Şimdi jöleyi aldınız, başlıyorsunuz saçlarınızın arkasını tel tel dikmeye. Bakın öne dokunmayacaksınız sadece arkalarını dikeceksiniz ve yine farklı ve tarz sahibi biri olacaksınız. Saçlar da tamam, giyim tarzınız tamam, geldik ders esnasında nasıl davranacağınıza. Şimdi beyler ilk derstesiniz, hoca girdi. Siz şaaaak diye direkt ayağa kalkacaksınız kimse kalkmasa bile bu sizi hocanın gözünde efendi, saygılı adam kategorisine sokacak ve sene boyu yata yata geçeceksiniz. Sınıfın da hocanın da dikkatini bir kez daha çekeceksiniz böylelikle. Ayrıca şimdi anlatacaklarım da çok önemli. Derste hocaların sorularına ilk siz cevap vereceksiniz. Hoca bir şey derken konuyla alakalı bir şey aklınıza gelirse hemen hocayı bölüp söyleyin ve ardına bir espri patlatın. Bu, hem sınıfta hem de hocanın gözünde sizi girişken ve esprili adam kategorisine sokacaktır ;) Ünv'i yeni kazanmış kardeşlerime bu anlattıklarım garip gelebilir ama üniversitede okuyan arkadaşlar dediklerimi doğrulayacaktır, eminim bu anlattıklarımı yapmadıkları için pişmanlardır. devam edecem az bi işim var |
Üniversitenin İlk Günü için Tavsiyeler
-
-
beğendiğiniz kızın önüne tespih atmayı da unutmayın. bu hareketle onu kendinize mühürlemiş olacaksınız.
-
İşte bunları yapmadığım için 2 yıldır tek başıma okula gidip geliyorum. Halbuki bir tesbih bile hayatımı değiştirebilirdi.. Bu arada bölüm başkanının dersinde her soruya atlardım cevabını bildiğim halde hocaya boş sorular sorar ardından espri patlatırdım bu sayede 1 hafta falan inanılmaz ortam yaptım ama sonra bu sosyal hayat beni yordu ve eski halime döndüm..
-
baya komik konuymuş ha kanka okulun ilk günü takım elbise giymek falan
-
Ytü ehm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moonwalk ile sınıfa girmek de iyi olabilir hazır takım giymisken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gel gelelim kızlarla nasıl yakınlık kuracağınıza.
Baktınız kampuste bir kız oturuyor yanında da bir erkek! Ilk gunler olduğu için zaten sevgilisi olamaz! Rahat olun, arkadasıdır.
Zaten üstünüzde takim elbise, saçlar jilet. Kampüste yavaş yavaş çevre yapmaya başladınız, herkes sizi merak ediyor.
Masaya gidip elemanın sırtına hafifçe vurup; "selamınaleyküm bilader kızla bir şey konusacam 5 dk musade etsene" diyosunuz
eleman zaten muhtemelen üst dönemdir,
Üst donemler yeni gelenlerden korkar, kimdir necidir bilmedikleri için, bi de sizin gitim tarzı felaket olduğundan hemen masadan kalkacaktır.
Zaten o andan itibaren kızla başbaşasınız ;)
Adamı sigmalayıp masadan da kaldırdınız zaten, kız üstünüze atlamasa iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olmamış aga bu konu zorlama
ilk gün takımla geldikten sonra marjinal ve karizmatik tavrımızı devam ettirmemiz gerekiyor. bol bol renkli pantolon alın. sarı, turuncu, kiremit rengi pantolonlar tercihtir.
üstüne kolsuz t-shirtler fena akar.
Yemekhane de piyasa yapmanız ve dikkat çekmeniz için çok önemli bir yerdir. Mesela teksiniz ve yemekhaneye girdiniz, hemen gidin kalabalık bir arkadaş grubunun masasına oturun. herkese afiyet olsun diyin tek tek. yemeğinizi yemeye başlayın ama kulağınız masadaki kalabalıkta olsun. masada biri tam bir şey anlatıyor ve tüm dikkati üzerine çekmişken ahahaha ne kadar komik, ne kadar güzel bak benim de başıma böyle böyle bir şey geldi diyerek lafını balla kesin ve muhabbete katılın. yemekhanenin neşesi, aranan siması olun
-
Hocam tavsiye ettiğiniz saç stilini tam anlayamadım. Şundan mı bahsettiniz acaba?
-
Aynen bu, fena akar
En sevdiğim ytülü sensinnnnnnnnnn
Hocam ytüde çalışır mı bu taktikler
Yütülüler çok saygısız, burda top tier ünv’den mezun bir abileri tavsiye veriyor, hala saygısızlık yapıyorlar, ytü’de bu taktikleri kullanan fena ortam yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 3 Eylül 2024; 20:53:59 >
-
faydalı konu up
-
İlk gün takımla okula gidince kızlar bana güldü ne yapmalıyım
Yanlış takımı giymişsin demektir
baya komik konuymuş ha kanka okulun ilk günü takım elbise giymek falan |
Ytü ehm |
Olmamış aga bu konu zorlama |
|
Benzer içerikler
- meteksan savunma maaş
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- istatistik okunur mu
- mutlak değerin türevi
- kyk depozito iade
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X