Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızların hepsi de yakısıklı karizma araba sahibi olan para s.can erkeklere bakmaz. Cogu bakar ama bi kısmı bakmaz. Neden bakmaz? Çünkü öyle bir erkekle cıkarsa gelecegi yok. Aldatma potansiyeli yüksek.

Mesela ben etrafımda ki çok süslü, tiki( böyle mi yazılır bilmem) her gün kafelerde gezen gece olunca da kendini disco tarzı şeylere bırakan kızlara pek bakmam. Hem para yetişmez öyle tiplere. Hem de yanımda öyle bi tiple gezmek istemem. Bakımlı tatlı sesi güzel ve ortak yönümüzün sınırsız olması yeterli benim için.

Kafa denginize göre bir kız mutlaka bulursunuz binlerce kişinin içinde.

Ha bu arada kızların dengesiz oldugunu da unutmayalım. Cool takılırsın kız terk eder. Üstüne çok düşersin yine terk eder. Dengesiz yaratıklardır bunlar. Sagı solu belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

gece gitmeyin de arkadaşlar yok hayat geceymiş çalsın sazlar oynasın gızlar yok yaaa ulan sen olsan kızını gece okula gönderirmisin 2.ögretimde kız popülasyonu düşüktür ( garı gız için giden varsa)

Yalanını seviyim senin Bizim ünide 2.öğretimde kız daha çok.

İsterse az olsun iş sende bitiyor mike

Hacı bizim örgünler daha iyi ya

2.öğretimler de iyi ama akşam karanlığında kim görüyo ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

AhMeT. ; konuyu uplayip duruyosun. farketmedim sanma

Yararlanın diye kardeşim

eyvallah gardaş
  • Gençler toplanmış nasıl ilgi çekebiliriz derdine düşmüş. Allah akıl fikir versin. Ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

İyi ortam kursak iyidir üniversitede birde ben zihinsel engelliler öğretmenliği düşünüyom:) Tabi tutmayadabilir.Tutmazsada türkçe ve edebiyat öğretmenliği yazıcam.Zihinsel öğretmenliğinde genelde kızlar çoğunlukta oluyo.Birde işin yoksa kızlarla kaynaşmaya çalış:)

hacı bende zihinsel engelliler öğretmenliği düşünüyorum beeeeelki denk geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

her hareketi düşünerek, acaba nasıl davransam?fln yapmamak lazım bence...sonuçta ne isen o'sundur...külkedisi gibi olmamalı...ama siyasi gruplarla olan diyaloglarda 100 kere düşünerek konuşmak gerekir,ideolojinin rengini belli etmemek en doğrusu...

6 yıllık bir üniversite hayatından sonra(2si uzatmalı,malum mimarlık...)askere gidip sonrasında üniversitedeki kız arkadaşıyla 6 yıllık flörtten sonra evlenen ve küçük bir şehirde işini yapmaya çalışan biri olarak üniversiteye başlayacaklara tavsiyem sadece ve sadece şudur;

evden ayrılmışlığın,serbestliğin,olası aile vs baskısından kurtulmuşluğun,herneyse işte bunun sizi ele geçirmesine sakın ama sakın izin vermeyin...

hayat hikayeni beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilingir.s -- 1 Ağustos 2010; 9:45:21 >

• quote:

quote:

quote:

AhMeT. ; konuyu uplayip duruyosun. farketmedim sanma

Yararlanın diye kardeşim

eyvallah gardaş

Ni demek gardaşş

• yorumlar öldürdü beni ya konu neyden nereye dönmüş.Hayat dersine dönmüş bildiğin konu :D kızlarla nasıl anlaşılır ilk buluşmada ne yapmak gerekr gibi bir şey olsa konu başlığı daha güzel olurmuş :D
  • arabayla gitsek ilk günden antipati mi toplamış oluruz???

1 ay sonra falanmı götürsem arabayı???
    ...
  • İlk gün mü? O da ne?
  • Bu konuya yorum yazanların kafaları karı kızdan, seksten ve popüler olmanın inceliklerinden başka bir şeye çalışmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behlulnuman

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Bu konuya yorum yazanların kafaları karı kızdan, seksten ve popüler olmanın inceliklerinden başka bir şeye çalışmıyor mu?

Neden böyle yazdın? Ve evet çalışıyor neyi bilmek istiyorsun ?

Doğru dürüst başka şey konuşulmuyor da ondan.

Sinirlenmene gerek yok birader.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuya yorum yazanların kafaları karı kızdan, seksten ve popüler olmanın inceliklerinden başka bir şeye çalışmıyor mu?

Neden böyle yazdın? Ve evet çalışıyor neyi bilmek istiyorsun ?

Doğru dürüst başka şey konuşulmuyor da ondan.

Sinirlenmene gerek yok birader.

Ben senin biraderin değilim. Sinirlendiğimi nereden çıkardın. Neyse sen sinirlenme yeterki

Küfretmedik, "birader" dedik. (Birader = Erkek Kardeş = "Kardeşim" = vs.) Bu kadar soğuk ve katı biriysen hiç iletişim kurmayayım seninle bari.

Ah geceler, geceler... Eğer forumda bir hata yoksa saat 02.45 dolaylarıyken şu an bu konuya 14-15 kişi bakıyor.

Düzenleme: 8 kişiye inmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Ağustos 2010; 2:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Gençler toplanmış nasıl ilgi çekebiliriz derdine düşmüş. Allah akıl fikir versin. Ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun diyorum

Amin.
  • quote:

Sakin ol şampiyon
  • quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

Hıı...
  • quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

Hıı...

Doğru sende haklısın saat geç oldu insan algıda zorlanıyor

• @:AlacaKaranlık:

Hata bende, sen haklısın kusura bakma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

Hıı...

Doğru sende haklısın saat geç oldu insan algıda zorlanıyor

Aaa, laf soktu.

• quote:

Asosyalsın demi günün çoğunu bilgisayarda mı geçiriyosun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.